TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
15:05 Walker, Texas Ranger
Walker probeert de moeder van een zevenjarige jongen met AIDS op te sporen en hem tegelijkertijd te beschermen tegen haar gewelddadige, drugs dealende vriend.
«
»
15:50 Walker, Texas Ranger
Walker vraagt hulp aan White Eagle om Lucas te vertellen dat hij AIDS heeft, nieuws dat de jongen inspireert om een kruisvaarder tegen de ziekte te worden.
«
»
16:50 Ninja vs Ninja
«
»
17:45 Police Interceptors
De achtervolging van een gestolen Renault eindigt abrupt. In Aspley vallen agenten binnen in een pand waar vermoedelijk cannabis geteeld wordt.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:40 Police Interceptors
Dan Machin en Jim Campin speuren een dronken bestuurder op van wie vermoed wordt dat hij een mes op zak heeft. Een motorbende komt amok maken in Nottingham.
«
»
19:35 Police Interceptors
In Mansfield gaat Phil Broughton undercover om een man te traceren die nog maar recentelijk werd toegevoegd aan de mostwantedlijst.
«
»
20:30 Matroesjka's
De bende wil zes meiden verkopen aan een Nederlandse clubeigenaar. Marc onderhandelt over de prijs en laat zich omkopen. De politie organiseert een inval in Studio 69 en Kalinka en Inga worden meegenomen voor verhoor.
«
»
21:20 Matroesjka's
Irina duikt onder bij Peter Jones, maar zijn vrouw is hier niet blij mee en belt de politie. Rechercheur de Donder wordt geschorst op verdenking van samenwerking met de handelaars en Jan Verplancke wordt weer toegelaten tot de bende.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:15 Yellowstone
De reden voor Beth en Jamie's giftige relatie wordt onthuld. Kayce buigt de regels om een familie in nood te helpen. Rip en de jongens komen in een confrontatie met twee mannen uit Johns verleden.
«
»
23:05 Yellowstone
Beth onthult een geheim aan haar vader. John confronteert twee cowboys over oude vetes. Een zoektocht in het reservaat komt op gang.
«
»
23:50 Yellowstone
Kayce helpt samen met zijn team een groep dieven op te sporen die een kudde vee hebben gestolen. Voor Rip verloopt niets zoals gehoopt en Beth en Angela Blue besluiten om te praten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers