TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Angelina Ballerina
Op school moet iedereen zelf een muziekinstrument maken. Hierdoor begint Angelina een keukenband.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
JoJo en Ouma brengen de dag door met Navid en zijn nieuwe baby, Akeel.
«
»
06:05 Noddy, de detective
Pat-Pat geeft een Pompoenen-nacht feest, maar net als het feest gaat beginnen klinkt er een eng spookgeluid in de verte. Noddy gaat op onderzoek uit en ontdekt wat er kan gebeuren als batterijen leeg raken.
«
»
06:15 Pip en Posy
Pip en Posy houden in het park samen met hun vriendjes een picknick met een tovenaarstintje.
«
»
06:25 Pieter Konijn
Spikkel de Grote is op zoek naar een rustige slaapplek, maar kiest zijn nieuwe thuis wel heel dicht bij Pieter, Lily en Benjamin.
«
»
06:35 Splat & Seymour
De luchtballon van Seymour blijkt bij Roef te zijn en die weigert hem terug te geven. Hoe moet Seymour nu weer terug naar huis? Hij en Splat gaan naar de Kwaak-kwaak om een opwind-muis van de vader van Splat te halen.
«
»
06:45 Lucas de spin
Wanneer The Mighty Boop en Fly Wonder een verloren babymier vinden, proberen ze deze te herenigen met zijn familie. Lucas en Findley ontdekken al snel dat de kleine mier niet gevonden wil worden.
«
»
06:55 Rubble & Crew
Rubble gaat op spannende avonturen met een hele nieuwe groep pups. De pups maken gebruik van indrukwekkende bouwvoertuigen om dingen te bouwen en te repareren in het stadje Bouwerdam.
«
»
07:05 Coop Troop
De troep haast zich naar Bertha om een paar scherpe stekels weg te halen die vastzitten aan haar achterste. De troep splitst zich op, één team gaat op zoek naar de aanvaller en de andere probeert de stekels te verwijderen zonder gebeten te worden.
«
»
07:15 PAW Patrol
De pups moeten de burgemeester redden van een op hol geslagen filmprojector in de nieuwe drive-in.
«
»
07:25 Molmans
Een ei rolt Moletown binnen en er komt een eendje uit. Moley zal op het babyeendje moeten passen.
«
»
07:40 Samson en Marie
Alberto vraagt Samson en Marie of zij een dagje op Rex willen passen. Samson denkt dat het over een hondje gaat en wil heel graag met hem spelen. Maar dan komt Alberto toe. Rex blijkt geen hondje te zijn, maar een baby.
«
»
07:45 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:00 Bouwer Power
Er komt een noodoproep binnen over een verzakte put. Soy en Sarah gaan erop af en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de put snel gemaakt wordt, zodat iedereen weer veilig over straat kan.
«
»
08:15 Kindertijd
In de serie Vloggen filmen kleuters met een eigen camera hun leven en bepalen zij zelf wat ze aan de kijker laten zien.
«
»
08:20 Boswachters gezocht
Boswachter Tim is op zoek naar hulpboswachters. Twee bosbazen van zes of zeven jaar mogen in drie klussen laten zien dat zij het beste zijn voor deze job en maken kans op de Boswachters badge.
«
»
08:35 De Matties
Wat weet jij over gekke regels en wetten? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
08:36 Zappsport The Battle
Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in Hellup.
«
»
08:52 De Matties
Wat weet jij over gekke regels en wetten? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
08:55 Kinderen voor Kinderen In Actie
De kinderen van het koor reizen samen met presentator Raïsha Zeegelaar het hele land door. Iedere week komen ze in actie voor kinderen die hulp nodig hebben.
«
»
09:06 De Matties
Wat weet jij over gekke regels en wetten? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:10 Superheldenschool
Blaze kan wel janken van blijdschap wanneer hij wordt toegelaten op de legendarische Superhelden Academie. Het enige probleem is dat hij geen superkrachten lijkt te hebben. Nu moet hij een paar ideeën bedenken om niet door de mand te vallen.
«
»
09:24 De Matties
Wat weet jij over gekke regels en wetten? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:30 Ninja Nanny
Er zit een nieuw meisje in Hunters klas: Samira. Christa stookt de klas tegen haar op. Joachim denkt de ninja's op het spoor te zijn. Hunter komt dingen te weten over Farah die ze nog niet wist.
«
»
09:49 De Matties
Wat weet jij over gekke regels en wetten? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
09:55 Freeks Jungle School
Freek legt uit waarom giraffen zo'n lange nek hebben. Een deel van het skelet past nog nét in zijn junglehut. Hij vertelt dat giraffen vechten met elkaar én toont hun favoriete voedsel: de acaciaboom.
«
»
10:05 De Matties
Wat weet jij over gekke regels en wetten? Tijd om jouw kennis te testen!
«
»
10:10 Zapp Kids Top 20
De Top 20 is samengesteld door kinderen die via de website hebben gestemd op hun favoriete muziek. Zapp Kids Top 20 danst met kinderen op een basisschool, ontvangt daar artiesten en praat over de actualiteit.
«
»
10:35 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
10:55 De Dodelijkste 60
Gannets blijkt net zo goed als Steve Backshall te kunnen duiken. Steve komt oog in oog te staan met de enige giftige slang door wiens beet hij ooit in het ziekenhuis terecht kwam. Het team ontdekt een wespennest.
«
»
11:25 De Dodelijkste 60
Terry Nutkins helpt Steve om otters op te sporen en vertelt hoe hij zijn vingers verloor aan een van dez dieren. Een duik in een vijver onthult een heleboel nare beestjes, klaar om te bijten. Steve ontmoet de grootste spin van Engeland.
«
»
11:50 Peperbollen
Kalle, een vriendje van Pinja wordt gepest. Zijn grote broer wil hem helpen en sluit de pester op in de kofferbak van een auto, om hem een lesje te leren. Dan verdwijnt de auto verdwijnt plotseling. Kalle vraagt de Peperbollen om hulp.
«
»
12:20 Peperbollen
Jale en Timo zijn met school op excursie naar het bos. Daar heeft de jachtopziener, Eva, grote problemen met stropers. Het is niet meteen duidelijk wie hier nou eigenlijk de echte dierenbeulen zijn.
«
»
12:45 Peperbollen
Wanneer er een nieuwe jongen in de klas komt, staat iedereen versteld van diens gelijkenis met klasgenoot David. De Peperbollen komen erachter dat David en Marvin een tweeling moeten zijn. Het spoor voert naar de dokterspraktijk van Dr Götze.
«
»
13:15 Peperbollen
De oma van Jale en Ramin wordt van haar tas beroofd. De Peperbollen onderzoeken de zaak en stuiten op een netwerk van meisjes dat in opdracht van de mysterieuze Goldqueen straatroven uitvoert. De meisjes kennen de Goldqueen alleen via internet.
«
»
13:45 Waku Waku
Deze week met Rachel Rosier, Jochem van Gelder, Anniek Pheifer en Pascal Tan.
«
»
14:05 Waku Waku
Deze week met Rachel Rosier, Jochem van Gelder, Anniek Pheifer en Pascal Tan.
«
»
14:30 Waku Waku
Deze week met Rachel Rosier, Jochem van Gelder, Anniek Pheifer en Pascal Tan.
«
»
14:50 Waku Waku
Deze week met Rachel Rosier, Jochem van Gelder, Anniek Pheifer en Pascal Tan.
«
»
15:15 Waku Waku
Deze week met Rachel Rosier, Jochem van Gelder, Anniek Pheifer en Pascal Tan.
«
»
15:35 Shaun het schaap: de film
Door toedoen van Shaun het schaap en zijn dierenvrienden is hun eigenaar zijn geheugen kwijt en in de grote stad beland. Nu doen ze er alles aan om hem te redden.
«
»
16:55 Checkpoint
Rachel en het testteam springen op gestapelde trampolines, verzinnen manieren om een bal uit een tuin met een gevaarlijke hond te halen en maken in één klap een auto schoon. En wie zijn de beste circusartiesten, de jongens of de meiden?
«
»
17:20 Party Crew
Ayana, Esther, Madelief en Niels organiseren een scary party. De DIY is een scary T-shirt, er worden griezelige oogtaartjes gemaakt en de partygame is een bloederig vampierenspel.
«
»
17:40 De eerste keer
Ouderavond! Kajs moeders roddelen over de leraar. Lena's lerares flirt met haar vader. Omars vriend doet alsof hij een leraar is. Benjamins moeder koopt de leraar om. Shirleys vader kijkt voetbal.
«
»
17:55 Dierendokter in het wild
Dierenarts Maaike toont haar werk in Namibië, het zuiden van Afrika. In plaats van honden, katten en cavia's, werkt Maaike met wilde leeuwen, neushoorns, olifanten, stokstaartjes en vele andere dieren die op de Afrikaanse savanne leven.
«
»
18:10 Pokerface
Te gast zijn: Juffie Iris en Meester Jasper.
«
»
18:35 Proefkonijnen
Nuchtere antwoorden op bezopen vragen in dit populaire wetenschappelijke programma.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
20:05 NOS Sport
Verslag van WK Baanwielrennen.
«
»
21:50 ADE: Children of the Night
Special over het grootste elektronische muziekfestival ter wereld. Amsterdam staat van 16 tot en met 20 oktober in het teken van elektronische muziek. Met onder anderen: Eefje de Visser, Cello Octet en Colin Benders.
«
»
22:35 ADE: Registratie openingsconcert Metropole Orkest 2024
Het Metropole Orkest verzorgt traditiegetrouw het openingsconcert van het Amsterdam Dance Event. In samenwerking met multi-instrumentalist en componist Miguel Atwood-Ferguson presenteert het een bijzonder eerbetoon aan J Dilla.
«
»
23:35 Buried
Al twintig jaar lang is de moord op de achtjarige Susan Nason onopgelost gebleven. Maar in 1989 herinnert Eileen Franklin, een jeugdvriendin van Susan, zich plots dat ze getuige is geweest van de misdaad. De moordenaar is Eileens vader.
«
»
00:40 First Dates
Het First dates-restaurant opent z'n deuren in Amsterdam, waar vrijgezellen hun kans wagen op de liefde tijdens een blind date. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.
«
»
01:40 First Dates
Het First dates-restaurant opent z'n deuren in Amsterdam, waar vrijgezellen hun kans wagen op de liefde tijdens een blind date. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers