TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:40 Wat nu weer?
Freek ontwaakt uit zijn coma en lijkt zich niets te herinneren. Betty en Moeke proberen samen zijn geheugen te trainen. In de gevangenis probeert de advocaat Ben nog steeds te helpen. Paulien komt bij hem op bezoek. Mark wordt betrapt op stelen.
«
»
17:15 Wat nu weer?
Freek is aan de betere hand en tapt moppen met Betty, Paulien en Fran. Bens advocaat probeert alle mogelijke info te verzamelen om hem vrij te krijgen. Frank krijgt in de cafetaria te horen dat Melissa de nieuwe manager is.
«
»
17:50 Wat nu weer?
Kitty wordt bedreigd door een geheimzinnige achtervolger. Freek weigert om Deedee schadeloos te stellen voor zijn bedrog. Deedee zint op wraak. Paulien wordt uitgenodigd als gezelschapsdame tijdens een zakendiner.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:20 Wat nu weer?
Paulien en Deedee krijgen voor het eerst een flinke ruzie. Kittie ontvangt een nieuwe anonieme liefdesbrief, en Mark schrijft een alternatief opstel in de vorm van een liefdesliedje. Deedee droomt ervan om striptekenaar te worden.
«
»
18:55 Wat nu weer?
Deedee wordt als badmeester op proef aanvaard. Hij mag zich gedurende één week bewijzen. Freek kan zijn handen niet thuishouden van Paulien. Moeke heeft geen goed woord over voor de relatie tussen Paulien en Deedee.
«
»
19:30 Chez Bompa Lawijt
Nonkel Karel is ziek. Hij besluit om tijdelijk naar Gent terug te keren, zodat hij in alle rust kan herstellen. Albert, die Ward vervangt, geeft nogal kleine porties.
«
»
20:00 Chez Bompa Lawijt
Er komt een moeder-overste op prospectie in het hotel van Francine en Albert. Ze wil nagaan of het hotel geschikt is om met een aantal novicen op retraite te komen.
«
»
20:30 Chez Bompa Lawijt
Restauranthouders Albert en Francine zoeken een kamermeisje om Dudu, die verdwenen is, te vervangen. De buurtbewoners zijn niet te spreken over de geluidsoverlast die Albert veroorzaakt.
«
»
21:00 Chez Bompa Lawijt
Albert is woedend wanneer hij hoort hoeveel Mariette voor de escargots, die ze in Frankrijk is gaan kopen, betaald heeft. Karel keert onverwacht terug en staat erop om in kamer dertien te logeren. In deze kamer verblijft echter een moeilijke dame.
«
»
21:30 Chez Bompa Lawijt
Nonkel Karel laat zonder de toelating van Albert het achtergrondmuziekje in het restaurant veranderen. Een hotelgast wil een stapje in de wereld zetten.
«
»
22:00 Nonkel Jef
De voetbalploeg is zich serieus aan het voorbereiden op een belangrijke match. Wanneer er een inspecteur van de belastingen wordt gesignaleerd, blijken er in het dorp wel een aantal mensen die wat te verbergen hebben.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:30 Nonkel Jef
Nonkel Jef gaat met Izzi konijnen stropen. Odette gaat mee, maar houdt te veel van dieren om dit goed te keuren. Magda gelooft echter dat ze in het bos wat anders gaan doen dan stropen.
«
»
23:00 Nonkel Jef
Het is groot vuil in het dorp, maar Nonkel Jef gooit niets weg, integendeel. Zotten Dré introduceert een nieuw caféspel.
«
»
23:25 Nonkel Jef
Zotten Dré moet er van Odette voor zorgen dat Nonkel Jef tot vijf uur in het café blijft.
«
»
23:55 Nonkel Jef
Op het erf van Nonkel Jef zit een tamme, vreemde duif waar Jef soep van wil maken. Odette wil ervoor zorgen dat het beestje niet in de pot verdwijnt. Louis heeft zich overslapen en is niet van plan vandaag nog te gaan werken.
«
»
00:25 All Saints
Wanneer Jacks appartement in lichterlaaie staat, ontsnapt hij op het nippertje aan de dood. Hij gaat tot het uiterste om zijn huisbazin uit de vuurzee te bevrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers