TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
15:30 Sporza: European Open
Verslag van de European Open in Antwerpen.
«
»
19:00 Sporza: WK Baanwielrennen
Verslag van het WK baanwielrennen in Ballerup, Denemarken.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Kakungu volgt het zeldzame masker dat na bijna zeventig jaar terugkeert naar Congo. Koning Filip gaf het in 2022 aan president Tshisekedi. Dit zorgt voor opschudding bij het Suku-volk in Kwango. Ze willen het masker terug om hun voorouders te eren.
«
»
20:35 The Long Shadow
De moordenaar wordt uiteindelijk opgepakt na een toevallige ontmoeting, en tijdens de veroordeling van Sutcliffe worden de tekortkomingen in het onderzoek aan het licht gebracht.
«
»
21:25 Agent Hamilton
Een Zweedse duiker komt om tijdens een NAVO-oefening. Carl Hamilton en Kristin Ek reizen af naar Zuid-Frankrijk om onderzoek te doen. De Fransen gaan ervan uit dat de duiker subversieve ideeën had.
«
»
22:10 Agent Hamilton
Terwijl Carl rondneust op de kamer van Jacques Conrad, papt Kristin met hem aan. Ondertussen ontdekt het team waar Nyholm mee bezig was en wordt er een aanval voorbereid op de basis.
«
»
22:55 Code Blue: The Killing of June Fox-Roberts
Een noodoproep van een radeloze dochter start een moordonderzoek naar de moordenaar van de geliefde grootmoeder June Fox-Roberts. Vertellingen uit de eerste hand van familieleden en rechercheurs laten zien hoe het onderzoek vorderde.
«
»
23:40 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers