TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 De Wereld Van K3
Vandaag testen Karen, Kristel en Josje een paar super leuke kapsels bij elkaar uit, want ze hebben een brief ontvangen van een meisje dat op zoek is naar inspiratie voor haar kapsel.
«
»
06:05 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly gebruikt de Dingesfloepser op de kapotte Maaltijdfloepser zodat die kan zeggen wat er stuk is.
«
»
06:20 Hallo K3
Bas en Rosie zijn als Nederlanders trots en opgetogen als ze horen dat Prinses Maxima Mechelen komt bezoeken. Nadat Kristel erover hoort, staat ze erop iedereen strikte etiquette- en protocoltraining te geven.
«
»
06:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De kleine Finn verdwijnt spoorloos uit de binnenspeeltuin. Via de bewakingsbeelden ontdekken Koen en Tineke dat hij is meegegaan met een onbekende vrouw.
«
»
07:15 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:35 Lego Masters
De zes overgebleven teams gaan na opdracht één hun droomappartement met maar liefst drie verdiepingen bouwen. De teams krijgen hiervoor elf uur en moeten al hun fantasie en bouwtalent inzetten, evenals hun architectonische inzicht.
«
»
08:45 Draken: Reddingsrijders
Wanneer de Rescue Riders Viking-chef Duggard redden, worden ze uitgenodigd om zijn dorp Huttsgalor te bezoeken, waar ze moeten bewijzen dat ze behulpzaam en aardig zijn.
«
»
09:10 Maya de Bij
Zig maakt grappen en stoort daarmee de werkers. Hij vertrekt en doet alsof hij het avontuur in de weide tegemoet gaat. Maya ontdekt zijn talent voor grappen en weet dat handig in te zetten.
«
»
09:25 Slisse & Cesar
Valerie leert Jan walsen. Twee brutale figuren kloppen aan en maken zich meester over de aanwezigen.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Nicholas
Nicholas Arnst trekt de straat op om toevallige passanten en bekende gezichten te verbazen met zijn street magic. Zijn vingervlugge acts worden door iedereen met open mond gevolgd. Elke week geeft Nicholas bovendien een kijk in zijn eigen leven.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Columbo
Een botanische verzamelaar betrekt zijn neef bij een ontvoering om een trustfund te breken. Vervolgens vermoordt hij hem om zijn hobby te financieren.
«
»
15:20 Tiny House Battle
De teams ontwerpen een mini-woning voor kopers en tortelduifjes Pepijn en Justine uit Gent.
«
»
16:40 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:00 Verschoten & zoon
Magda heeft haar vriendinnen van de serviceclub uitgenodigd voor een koffiekransje en wil daarom dat de garage er mooi bij ligt. René heeft echter een hekel aan die omhooggevallen 'madammen'.
«
»
17:45 Helden Van Hier: Op Interventie
Verschillende ploegen worden gemobiliseerd om een tiental transmigranten op te sporen die zijn gevlucht uit de laadbak van een vrachtwagen. Hoofdinspecteur Gaby neemt de leiding over deze complexe zoekactie.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De Verraders
Verraad komt langs vele kanten en in vele vormen. Verraad kent vele gedaantes. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
21:30 De verraders: De ronde tafel
Vincent analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering.
«
»
22:15 Alloo bij de Verkeerspolitie
Twee chauffeurs van dezelfde firma krijgen voor exact dezelfde verkeersinbreuk een boete. Tijdens een ongeval kruipt een fietser door het oog van de naald, terwijl elders een bestuurder de wet van een fietsstraat aan zijn laars lapt.
«
»
23:30 40 jaar Clouseau
Clouseau blaast veertig kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top tien.
«
»
01:45 Telefacts
In de nacht van 12 op 13 november 2022 worden vier jongeren vermoord in hun studentenhuis in Moscow, een kleine stad in Idaho in de VS. De politie heeft geen idee waar ze moeten beginnen met zoeken naar een dader of daders.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers