TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 De rijles
De 22-jarige Yrsa wil ondanks haar klimaatactivisme toch voor haar rijbewijs gaan. In Rotterdam is het voor Nany de grote dag, zij gaat afrijden. Fatma heeft een enerverende rit met de jonge Michelle.
«
»
04:00 De rijles
De oudste rijinstructeur van Nederland, de 90-jarige Cor uit Veldhoven, geeft nog met veel plezier rijles. Student verpleegkunde Quinten zit naast hem. Ze kunnen het uitstekend met elkaar vinden.
«
»
04:10 De rijles
Puttenaar Arie heeft een zeer openhartige Max in de lesauto. De jonge rietdekker was al op 15-jarige leeftijd verslaafd aan harddrugs. Gabber Iris is voor haar eerste rijles bij Maurits in Alphen aan den Rijn.
«
»
04:55 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
05:14 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Olly, het kleine witte busje
Olly en Jethro gaan vogeltjes kijken in het bos. Ronnie wil ook mee, maar hij jaagt alle vogels weg omdat hij teveel opvalt.
«
»
05:35 Nijntjes avonturen, groot en klein
Het is een warme dag en nijntje en knorretje vullen het opblaasbad. Plotseling gaat het regenen en stormen. Knorretje is bang voor onweer, maar nijntje niet.
«
»
05:40 Angelina Ballerina
De ouders van Angelina hebben een zware dag gehad en daarom bedenken Angelina en Polly een optreden, zodat ze kunnen ontspannen.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Wanneer JoJo hoort dat er een nieuwe Kapitein Chloe-film aankomt, is ze erg teleurgesteld wanneer blijkt dat deze voorlopig nog niet beschikbaar zal zijn. Ouma besluit dat ze zelf een film gaan maken.
«
»
06:05 Noddy, de detective
Als Slimpiesaurus haar Regenboog-experiment wil uitvoeren ten overstaan van haar vrienden, mislukt dit. Het lijkt erop of iemand het expres heeft laten mislukken. Noddy ontdekt dat de oorzaak veel onschuldiger is.
«
»
06:15 Pip en Posy
Pip en Posy kijken naar de wolken als er ineens een ballon de tuin in zweeft. Zo te zien hoort hij bij niemand, dus tekenen ze er een gezicht op en noemen hem Bob. Hij is hun nieuwe beste vriend.
«
»
06:25 Bob de Bouwer
Lofty werkt aan een bouw met nieuwkomer Cherry, op wie hij zijn gedrag verandert om indruk te maken.
«
»
06:35 Splat & Seymour
Splat en Lizzy halen steeds geintjes met elkaar uit. Maar al snel loopt het uit de hand en komt Seymour in gevaar. Het probleem is dat Lizzy niet wil stoppen. Splat en Seymour moeten dus met de ultieme grap komen om te zorgen dat die eindelijk stopt.
«
»
06:45 Lucas de spin
Findley vindt het spannend om op Huis te passen wanneer Lucas een nachtje weg is.
«
»
06:55 Brandweerman Sam
Tijdens een zoek- en reddingsoefening leidt jeugdrivaliteit van Jenny en Anna tot een redding op de rivier aan boord van Hydrus en Phoenix.
«
»
07:05 Coop Troop
Wanneer Flo de controle verliest over de op afstand bestuurbare auto die ze heeft uitgevonden om Fred te achtervolgen. De anderen proberen de oorzaak van de storing met Flo's afstandsbediening te achterhalen.
«
»
07:15 PAW Patrol
Tracker stuit op een verborgen jungle en zijn dierlijke bewoners die schrikken van het gerommel van een dreigende vulkaan. Het is aan Ryder en de pups om hun nieuwe dierenvoertuigen te gebruiken om de dieren te redden.
«
»
07:35 Molmans
Als er plotseling een mobiele telefoon uit de lucht valt en midden in het park belandt, zijn alle bewoners van het stadje in rep en roer. Het is nu aan Molmans om de betovering ongedaan te maken.
«
»
07:45 Biff and Chip
Biff en Chip zijn dolblij dat ze allebei zijn gegroeid en nu groot genoeg zijn om met oma in alle attracties in het waterpark te gaan. Kipper is teleurgesteld dat hij te klein is om mee te gaan en brengt daarom de dag door met Wilf en Wilma.
«
»
08:00 Het herriehofje
Abel blijft bij Matteo logeren. Om te bewijzen dat ze allebei niet bang zijn in het donker, besluiten ze op nachtelijk avontuur te gaan in het hofje.
«
»
08:10 Kindertijd
Jarell houdt van koken. Hij maakt een heerlijke pasta voor zijn moeder, oma en nichtje Faithlynn. Als de pasta aan het koken is, geven hij en zijn nichtje een dansvoorstelling.
«
»
08:15 Studio Snugger
Showprogramma waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. -Zwembadpas, Ogen op kont, Landen op de zon, Telex, Pizza Hawai en Spieken.
«
»
08:35 Zappsport Kantine
Marije Zuurveld schakelt hulp in van twee Olympisch Kampioenen. Iris Wolves en Lola Moolhuijzen pakten de bronzen medaille tijdens de Olympische Spelen in Parijs en geven een clinic aan Lola en Zoey.
«
»
08:55 Radeloos
Yara is verliefd op Paco, maar hij heeft al een vriendin. Yara doet er alles aan om zijn aandacht te trekken.
«
»
10:50 Dierendokter in het wild
Dierenarts Maaike wordt opgeroepen door een boer die in de omgeving woont: hij heeft een cheeta gevangen die zijn koeien wilde aanvallen. Aan Maaike om dit op te lossen. En er wordt een piepjonge oryx, een kleine antilope, in haar kliniek gebracht.
«
»
11:05 Proefkonijnen
Jurre en Sahil gaan koekjes bakken van de moederkoek van Emma Wortelboer. Ook komen ze erachter of je van stikstof kunt stikken. In 'Glijdt 't?' hebben ze conditioner op de glibberbaan.
«
»
11:30 Pokerface
Niek Roozen en Stefania Liberakakis zijn te gast.
«
»
11:55 De eerste keer
De eerste middelbare schooldag is spannend. Kaj krijgt ruzie. Shirley verdwaalt. Lena's vader is het niet eens met haar outfit. Omars moeder zet hem voor schut en Benjamin meldt zich meteen ziek.
«
»
12:10 Enkeltje Verweggistan
De twaalfjarige tweelingzusjes Jana en Jomana verhuizen naar het bruisende Dubai. Zullen ze makkelijk inburgeren in deze warme wereldstad of wordt het gemis van hun familie hen toch te veel?
«
»
12:35 Checkpoint
Het testteam zoekt uit hoe een superheldenauto te maken, of lopen of rennen door de regen beter is of een muur in één klap te verven valt en of jongens of meiden beter zijn met ballen.
«
»
13:00 Silverpoint
Kaz, Jay en Louis krijgen meer dan waar ze op gerekend hadden tijdens het verkennen van een UFO.
«
»
13:25 Home Sweet Rome!
Papa en Francesca gaan naar een concres over archeologie en Lucy blijft alleen thuis. Wanneer het licht en de wifi uitvallen voelt Lucy zich steeds slechter op haar gemak in het oude appartement.
«
»
13:50 Summer Break
Tess en Yasmin hebben de zomer van hun leven als ze een vakantiebaantje krijgen op het resort van Yasmin's oom. Samen met de andere jongeren van het animatieteam worden ze een hechte vriendengroep.
«
»
14:05 A Kind of Spark
Addie overwint haar angst en vraagt de dorpsraad of er een gedenkteken opgericht kan worden voor de vervolgde heksen in Juniper. Deze oproep wordt haar echter niet in dank afgenomen.
«
»
14:30 Brugklas marathon
Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:20 Stormwind - 4: Ari's arrival
Mika's grootmoeder, Sam en Mr. Kaan proberen hun boerderij draaiende te houden. Het gaat echter niet zo goed en Stormwind is in gevaar. Mika kan haar geliefde hengst niet helpen.
«
»
17:00 Taarten van Babel
Alisa woont met haar broertje, oma en moeder in een kantoorgebouw dat nu een opvanghuis is voor Oekraïners. Ze maakt een taart voor haar beste vriendin Adriana, die op dezelfde etage woont.
«
»
17:25 Hallo, ik heb een eetstoornis
Anne-Mar gaat op bezoek bij Thijs. Hij heeft de eetstoornis ARFID en durft bijna niks te eten. Zelfs geen pizza, bitterballen of frisdrank met prik. Maar daar wil hij vanaf.
«
»
17:50 Topdoks
Wat als je denkt dat je een blindedarmontsteking hebt en je meldt je bij de huisartsenpost? Dan kun je wel eens eindigen zoals Elbert: in de operatieruimte van het ziekenhuis.
«
»
18:10 Vlogmania
De vlog-familie Kick krijgt ruzie met een andere vloggende familie. Juf Harda maakt niet alleen een vlog over afval, maar grijpt ook in wanneer ze iemand betrapt op het dumpen van afval.
«
»
18:35 Escape from Albatros
Het is 2040 en alle oudere mensen die niet efficiënt genoeg zijn voor de maatschappij, worden afgevoerd naar senioreneilanden om te relaxen. Zo ook de oma van Jayson en de opa van Maud.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
Suze verloor twee jaar geleden haar broertje en wil weten hoe ze met haar verdriet kan omgaan. Roan wil later militair worden, maar hoe voelt het als je wordt uitgezonden naar een oorlogsgebied?
«
»
19:40 3 Op Reis
Nienke maakt dit seizoen een lange reis door Engeland en Wales. Ze pakt de ferry naar Newcastle en rijdt naar het Lake District. Daarna reist ze verder naar het 800 jaar oude Muncaster Castle.
«
»
20:20 Sergio Over De Grens
In een mooie villa in Ibiza wil Sergio al zijn gasten van het komende seizoen verwennen.
«
»
21:25 Nieuw Zeer
De schoolbieb: alle boeken die niet meer kunnen moeten weg. Er blijft weinig over. Gehandicapten-wc: die hebben ze weggedaan en nu is er 1 wc voor iedereen. Zonder beugels en alarmknop, maar wel fysiekneutraal.
«
»
21:55 Laura H
Laura en Eric hebben zo weinig vertrouwen in Laura's advocaat, dat ze besluiten een nieuwe raadsman aan te stellen. Deze belooft aan justitie dat Laura gaat praten als ze haar kinderen weer mag zien.
«
»
22:50 Van Roosmalen op Reportage
Marcel van Roosmalen gaat op reportage en schetst een beeld van mensen en plekken in Nederland. Marcel bezoekt het Hunebedcentrum en de Dutch Open Darts.
«
»
23:35 3 Op Reis
Nienke maakt dit seizoen een lange reis door Engeland en Wales. Ze pakt de ferry naar Newcastle en rijdt naar het Lake District. Daarna reist ze verder naar het 800 jaar oude Muncaster Castle.
«
»
00:15 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:00 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers