TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Met een konijnenpuzzel, een theater vol dansende theepotten en Boekenjongen maakt een ijscokar.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Het regent, en Simon vermaakt zich door in de plassen te springen en te zingen als er ineens een prachtige regenboog verschijnt. Simon rent naar buiten om Casper te zoeken, maar het is te laat, de regenboog is al weg.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Eendje is ziek en Kaatje raakt in paniek, want ze weet niet hoe ze Eendje kan helpen. Viktor weet het ook niet, maar kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
«
»
06:30 Odo
Bosdag is een leuk feest ter ere van het bos, maar wanneer het tijd wordt om op te ruimen, proberen de vogels het snel te doen en zijn ze niet voorzichtig.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu is teleurgesteld als Biba een speelgoedinktvis krijgt en zij nog een speelgoedkikker.
«
»
06:40 Monty & Co
Monty vindt het moeilijk om te gaan met een chagrijnige Eddie, maar uiteindelijk worden ze vrienden.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy zijn chagrijnig: ze kunnen niet slapen met die kikkers die de hele nacht zingen. Edouard legt hen uit hoe belangrijk dit gezang is.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory wil iets leuks laten zien tijdens het vertelrondje, maar nadat een klasgenootje over zijn speelgoed vertelt, vindt hij zijn eigen spullen niet cool genoeg om aan de klas te laten zien.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een juwelier komt langs met een kapot alarmsysteem. Zonia kan het pas morgen maken. Saïd wordt nu bezorgd om alle spullen in de Repair Shop en besluit die nacht de wacht te houden.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil bij de politie, met Samson als speurhond. Ze begint Samson tegen zijn zin te trainen.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Trees kan de toekomst voorspellen. Dat willen Samson en Marie wel eens zien. Wanneer Trees eerst voor de hand liggende dingen voorspelt, vindt Marie er niet veel aan. Maar dan besluit Trees de toekomst een handje te helpen.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu gaan op zoek naar de verjaardagsster voor Priya. Ze proberen een saaie rode bol op te leuken, maar een flaire vernielt alles. Toch is Priya enorm blij, want haar vrienden weten zo goed wat ze leuk vindt.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Moppersmurf en Bolle Gijs zijn allebei ongelukkig. Ze worden vrienden om hun verdriet te delen.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior neemt de post door en er is een brief voor Julie. Ze krijgt een aanbod om in een ander hotel te gaan werken. Iedereen doet er alles aan om er voor te zorgen dat Julie niet vertrekt.
«
»
08:10 Wannabe's
Olly heeft Saids laptop stukgemaakt en Mike kan geen nieuwe betalen. Niet erg, sust Mike. Hij vindt dat Said maar eens een video moet maken over een spelletje die gespeeld kan worden zonder computer.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Sari belandt in een heel ander spel dan dat is opgestart. Geen bosrijke omgeving, maar een helwitte kamer. En ze is alleen. Mats is niet mee getransporteerd in het spel. Sari gaat op zoek naar Mats in een gebouw met identieke witte kamers.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
09:45 Goed gezien!
In Tanzania leeft één op tien mensen met een beperking. Ze worden vaak uitgelachen, soms zelfs verstoten en vinden al helemaal geen werk. Maar bij Neema Crafts in Iringa kunnen meer dan 100 mensen met een beperking aan de slag.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
10:30 Tik Tak
Eenden houden een disco, een brandweerman gemaakt van kralen, het Boekenmeisje maakt een reuzenrad.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Casper is vermomd als Kapitein Konijn en speelt in het park met Simon en Lea, die ook verkleed zijn.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn vies geworden van het buiten spelen. Wanneer ze van Kaatje in bad moeten, willen ze niet. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook in bad moeten en verzorgd moeten, ook haar hondje gaat naar de honderkapper.
«
»
11:00 Odo
Odo ontdekt dat hij een geheime gave heeft: verbazingwekkend uilenzicht. Van boven in een boom kan Odo verre dingen zien. Terwijl Odo zijn tijd doorbrengt met het bekijken van anderen, kan hij de beste dag ooit missen.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu en Elodie zijn bang dat ze het lievelingsspeeltje van Elodie's moeder stuk hebben gemaakt.
«
»
11:10 Monty & Co
Monty wil naar de maan maar die is ver weg. Eddie recreëert een enge maanervaring voor Monty. Hij besluit dat hij liever op aarde blijft en Eddie is daar blij om want ze zouden Monty allemaal missen.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond, Lucy en hun vrienden plannen een geheime schuilplaats om de herten te observeren. Het wordt ingewikkeld wanneer Lucy besluit de leiding te nemen.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory sluipt weg om stiekem met zijn vriendjes een griezelige film kijken. Maar als hij 's nachts bang wordt van schaduwen en geluiden in de kamer, heeft hij spijt van zijn beslissing.
«
»
11:45 Casper en Emma
Emma verliest haar allereerste tand en ze is dolblij als de tandfee arriveert. Maria brengt Emma naar de tandarts en Casper gaat mee om haar te steunen.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie en Samson gaan naar een optreden. Marie vraagt of Samson nog even moet plassen, maar die zegt van niet. Wanneer ze net zijn vertrokken, zit Samson zenuwachtig achter de stoel te wiebelen. Hij moet dringend plassen.
«
»
12:00 Molang
Hercules is een held die geliefd is om al zijn heldendaden. Maar in het dagelijkse leven is zijn kracht niet altijd even nuttig. Het is aan Molang en Piu Piu om hem te leren voorzichtiger te zijn.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella morst spul op de oude foto's van pap en mam. Dan stelt ze voor om de oude herinneringen na te doen en nieuwe foto's te maken. Helaas mislukken de meeste foto's, maar ze hebben wel samen hele fijne nieuwe herinneringen gemaakt.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Slippy belooft zijn oom om de planten water te geven, maar het bewateringssysteem is stuk gegaan.
«
»
12:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
Blaadje is ziek, waardoor het weer in de war is. De Smurfen doen er alles aan om de fee te genezen.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Baratine heeft problemen met een bende dierendieven die zich in de catacomben schuilhouden. Vitamine raakt tegen haar wil bij deze zaak betrokken en de bende ontvoert haar. Idéfix besluit zijn uiterlijk te veranderen om haar te gaan redden.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Zig vraagt de sardienenfee om hem in een mug te veranderen om een haai af te schrikken. Maar Marina is niet het type dat onder de indruk is: ze trekt haar slippers aan om de mug plat te krijgen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een Russische crimineel verkoopt expres vriezers die niet goed werken, om zo mensen te beroven. Een aantal mensen in het dorp worden haar slachtoffer, en Mega Mindy moet hard werken om haar tegen te houden.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Mijn leven is een circus
Jeugdfilm. De twaalfjarige Laura trekt al bijna haar hele leven rond met haar vader, die als clown optreedt. Laura verlangt echter naar een minder hectisch leven en die droom lijkt uit te komen wanneer toegelaten kan worden op een privé-school.
«
»
15:10 Rox
Als de dochter van de gouverneur ontvoerd wordt door een motorbende, komt team Rox in actie.
«
»
15:35 Wannabe's
Mike heeft een date. Hij mag mee met Vicky naar een feest voor superfans van Harry Putter, de tovenaarsleerling bekend van boeken en films. Maar Mike kent daar niets van en dat is een probleem.
«
»
15:50 Molang
Als de farao hoort dat Julius Caesar hem komt bezoeken, wil hij maar één ding: indruk op hem maken. Caesar laat zich moeilijk imponeren, maar dan kent hij Molang en Piu Piu nog niet.
«
»
15:55 Zouk
Oma Zak is op weg om haar dochter en kleindochter te bezoeken en de ontvangst moet volgens traditie zijn: geef haar bij aankomst een spreuk cadeau.
«
»
16:05 Abraca
De geest van de lamp laat wensen in vervulling gaan, maar door ouderdom is hij doof geworden.
«
»
16:30 Presto's magische school
Drakentand bezoekt het landhuis en hoopt op wat gastvrijheid. Lisa en Dylan vertrouwen hem echter niet. Ze denken dat het grote boek in gevaar is. Ondanks de rivaliteit tussen de Schoppen Azen en de Presto Kinderen, raakt Nica bevriend met Otto.
«
»
16:45 Coop Troep
De Boer vindt Bertha en denkt dat ze een zwerfhond is. Hij wil haar trainen om een herdershond te worden. De groep maakt plannen voor een grote ontsnapping, maar dan blijkt dat Bertha van haar nieuwe rol geniet en niet weg wil.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De boer heeft een 3D-televisie gekocht en vraagt Bitzer om de tv klaar voor gebruik te maken. Het driedimensionale aspect blijkt overweldigend te zijn.
«
»
17:00 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
17:15 Draak Dries
Een jong draakje zit op de drakenschool en leert vliegen, brullen en vuur blazen. Dat gaat hem niet al niet al te best, maar gelukkig krijgt hij hulp van een stoere meid, die hem elke keer weer redt en zorgt voor verbandjes, pilletjes en pleisters.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gezien als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Hij sluit een deal met de kakkerlakken. In ruil voor voedsel, brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
17:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:00 Ket & Doc
Een dochter uit een circus familie heeft grote dromen en ambities.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:25 Wannabe's
Na jaren wil het pastamerk Bertoni opnieuw een spotje opnemen met Mike als Tony Ravioli, een olijke kok met dikke buik. Mike is vereerd en stemt meteen in, maar hij vergeet één detail.
«
»
18:44 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Sari belandt in een heel ander spel dan dat is opgestart. Geen bosrijke omgeving, maar een helwitte kamer. En ze is alleen. Mats is niet mee getransporteerd in het spel. Sari gaat op zoek naar Mats in een gebouw met identieke witte kamers.
«
»
19:29 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:50 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Ferry: De Serie
Ferry probeert zijn doel van de gedurfde deal na te komen en voert een plan uit waarbij veel op het spel staat, waarbij verraad en verborgen allianties verstrikt raken.
«
»
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers