TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Walker, Texas Ranger
Huurmoordenaar Steven Michael 'The Viper' Jamieson is in Texas voor een nieuwe opdracht. Walker spoort hem op en probeert hem vervolgens uit te schakelen.
«
»
14:50 Walker, Texas Ranger
Walker vertelt een kerstverhaal over Texas Ranger Hayes Cooper, die geen fan was van Kerstmis.
«
»
15:45 Columbo
Een egocentrische helderziende vermoordt zijn oude mentor, een goochelaar die hem als bedrieger wilde ontmaskeren, door hem te onthoofden terwijl hij zijn guillotinetruc aan het oefenen is.
«
»
17:30 Mr. Bean
Mr. Bean bezoekt een jaarmarkt. Daar belandt hij, onbewust, in de positie dat hij op een kind moet letten. Dat kan niet goed gaan!
«
»
18:05 Rude Tube
Tussen de vele talentloze wannabe's online zijn er een paar die er echt van tussenuit springen. Maak kennis met de grootste matrassenverkoper van Ierland en de rappende slager.
«
»
18:35 Rude Tube
Met deze keer: een oma die houdt van exhibitionisme, een grappenmaker die opgewonden geraakt van een knipbeurt bij de kapper en een man die windjes laat op honden.
«
»
19:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
19:35 Rude Tube
Sport kan verenigen én sport kan verdelen, maar het maakt niet uit in welk team je zit wanneer de actie hilarisch is. Maak kennis met de meest sexy atleet aller tijden en de basketbalspelende Spiderman.
«
»
20:00 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
20:35 Coogan's Bluff
Agent Coogan wordt naar New York gestuurd om een gevangene op te halen. De gevangene is nog niet klaar voor transport en in het proces om hem klaar te maken ontsnapt hij. Coogan besluit de crimineel op eigen houtje op te sporen.
«
»
22:30 Cheers
Carla vertelt Diane een leugen over haar relatie met Sam. Dat doet ze om te bewijzen dat Diane geen geheim kan bewaren en dus niet haar vriendin kan zijn.
«
»
23:00 Cheers
Coach wil met een aantrekkelijke, jonge vrouw uitgaan, maar hij durft haar niet te vragen. Sam heeft ook een oogje op haar, maar vangt telkens bot.
«
»
23:30 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul onderzoekt oplichtingspraktijken in de wereld van de autoverzekeringen. Hij verdiept zich in de term 'crash for cash' en praat met oplichters die opzettelijk auto-ongelukken veroorzaken om verzekeringsgeld te kunnen innen.
«
»
00:30 Rescue Cam
Een bouwvakker zit vast in een inferno van een appartementencomplex. Het vliegtuig van een man uit Denver stort neer in de Stille Oceaan. En in een warenhuis woedt een brand.
«
»
00:55 Rescue Cam
Twee vliegtuigen botsen in volle vlucht. Omstanders helpen een voertuig op te tillen dat betrokken is geweest bij een ongeluk. Mensen zitten vast onder het puin nadat een terras is ingestort.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers