TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Outlaw Prophet: Warren Jeffs
Het ware verhaal van een fundamentalistische Mormoonse leider die ruim een jaar op de lijst van tien meest gezochte personen van de FBI stond, nadat hij was gevlucht voor beschuldigingen dat hij illegale huwelijken met minderjarige meisjes regelde.
«
»
08:10 Britain's Deadliest Kids
Josh Taylor wordt vermoord door een vermeende vriend nadat een kleine ruzie vreselijk uit de hand loopt. Een avondje rondhangen met zijn vrienden en zus in het plaatselijke park eindigt in een tragedie.
«
»
08:55 Britain's Deadliest Kids
De achttienjarige moeder Samantha Madgin wordt op brute wijze doodgestoken tijdens een avondje uit. Haar moeder en vrienden vertellen de details over die gruwelijke nacht.
«
»
09:55 Deadly Lust
In 1983 wordt de 22-jarige Sid Wells dood aangetroffen in zijn woonkamer. Zijn voormalige kamergenoot Thayne Smika is al meer dan dertig jaar spoorloos. Richard McLean verdwijnt nadat een jong meisje hem beschuldigt van seksueel misbruik.
«
»
10:55 Deadly Lust
In 2002 ontdekt een graanarbeider elf lijken verborgen in een treinwagon in Iowa. Aanwijzingen leiden de onderzoekers naar Texas en daarbuiten, waar de vermeende mensenhandelaar Guillermo Madrigal Ballesteros, alias Don Memo, jarenlang verdween.
«
»
11:55 The Real Murders of Orange County
Er wordt een uitgebreid moordonderzoek gedaan in Mission Viejo en elke steen wordt omgekeerd om erachter te komen wat er gebeurd is. Een miljardair lijkt wellicht iets met de zaak te maken te hebben.
«
»
12:50 The Real Murders of Orange County
Een ondernemer uit Buena Park wordt op gruwelijke wijze vermoord en zijn vriendin wordt verkracht door de dader. De onderzoekers stuiten op een donker geheim dat al jaren bewaart wordt.
«
»
13:40 The Real Murders of Orange County
In een goudmuntenwinkel in Newport Beach vindt een drie dubbele moord plaats als er drie mensen worden neergeschoten. De rechercheurs moeten het ingewikkelde moordcomplot zien uit te pluizen.
«
»
14:35 The Real Murders of Orange County
Een jonge atleet met een veelbelovende toekomst voor zich wordt plotseling doodgeschoten aangetroffen op een verlaten weg. De gemeenschap is verbijstert en de rechercheurs doen onderzoek.
«
»
15:30 The Real Murders of Orange County
In Laguna Niguel wordt een geliefde vrouw doodgeslagen in haar eigen huis. De rechercheurs gaan aan de slag en keren elke steen om om erachter te komen waarom iemand haar wilde vermoorden.
«
»
16:25 Fear Thy Neighbor
Na klachten over loslopende honden wordt er een hek gebouwd tussen twee buren. Het lost het probleem echter niet op en oplaaiende gemoederen leiden tot vechtpartijen, steekpartijen en uiteindelijk een schietpartij die op video wordt vastgelegd.
«
»
17:25 Fear Thy Neighbor
De bouw van een schuurtje in de achtertuin verwoest een jarenlange, hechte relatie tussen twee buren. Het ontketent een wreed conflict waarbij eigendommen worden vernield, huisdieren worden gedood en uiteindelijk twee mensen worden doodgeschoten.
«
»
18:25 Fear Thy Neighbor
Een voormalige agent verhuist naar een hechte buurt. Er ontstaat een conflict met de hele gemeenschap over honden, lawaai en andere problemen die zich opstapelen en verergeren totdat het kookpunt wordt bereikt.
«
»
19:25 Fear Thy Neighbor
In een rustige straat helpt een aannemer zijn buurman met het huren van het huis naast hem. Hij raakt daarbij ongewild verzeild tussen een steeds meer losgeslagen persoon aan de ene kant en de vijandige ouders van de man aan de andere kant.
«
»
20:30 Talhotblond
Thomas leidt een eentonig en saai bestaan. Hij brengt zijn dagen door met pokeren met zijn collega's. Tot op een dag een vreemdeling met de bijnaam 'Tall, Hot, Blonde' contact opneemt met Thomas en de twee een online relatie beginnen.
«
»
22:15 A House on Fire
Een briljante arts en moeder Deborah Green hadden het toppunt van een perfect leven met twee kinderen, een aanbiddende echtgenoot en een prachtig huis in een weelderige buurt.
«
»
00:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Ellen kwam erachter dat de internetliefde waar ze 15.000 euro aan overmaakte een oplichter was. Kees ontdekt dat het om dezelfde oplichters gaat die de vrouw voor de tweede maal proberen te bestelen.
«
»
00:55 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team openen de jacht op WhatsApp-fraudeurs in Nederland. Met de nieuwste technische snufjes lukt het om deze criminelen op te sporen. In een kat-en-muisspel lopen uiteindelijk acht oplichters tegen de lamp.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers