TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Midsomer Murders
Een jonge vrouw wordt verdronken in een badkuip teruggevonden. Ze draagt een trouwjurk. Na dit incident komen er in Great Worthy nog een aantal moorden voor.
«
»
03:15 Agatha Raisin
Nu een inwoner van Carsely als verdachte wordt aangemerkt in een dubbele moordzaak, gaat Agatha op zoek naar de ware dader om ervoor te zorgen dat deze wordt opgesloten voordat hij of zij opnieuw kan toeslaan.
«
»
04:05 Unforgotten
Cassie en Sunny ondervragen de vier verdachten, die allemaal zeggen het slachtoffer niet te kennen. Boulting ontdekt dat Walsh drie weken voor zijn verdwijning een waarschuwing had gekregen en denkt dat dat verband hield met Ram.
«
»
04:50 Unforgotten
Cassie en Sunny ontdekken dat Walsh op de avond in kwestie door alle vier de verdachten werd achtervolgd. Willets beseft dat het bloedmonster van Fiona mogelijk met opzet is zoekgemaakt door Liz.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
De jongens komen thuis en treffen tot hun schrik een 'Te Koop'-bord aan in de tuin. Onmiddellijk wordt een plan gesmeed om een manier te vinden om te zorgen dat hun ouders het huis niet verkopen.
«
»
06:00 Agatha Raisin
De dochter van mevrouw Laggat-Brown ontvangt een doodsbedreiging en wanneer Agatha de dreiging tijdens een diner- en dansavond weet af te wenden, grijpt ze de kans aan om de bekendheid van Raisin Investigations te vergroten.
«
»
06:50 Ghosts
Alison en Mike proberen op harmonieuze wijze samen te leven met de rusteloze geesten van Button House en ondertussen zoeken ze nieuwe manieren om de voortdurende renovatiewerkzaamheden te financieren.
«
»
07:20 Death in Paradise
De moord op een gigolo brengt detective Goodman en zijn team in contact met de sociale elite van Saint-Marie. Fidel moet bij het onderzoek zijn verleden onder ogen komen.
«
»
08:15 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op een stewardess, maar het lijkt of het een onmogelijke moord is. De vrouw is vergiftigd, maar Goodman en zijn team weten niet hoe dat gebeurd kan zijn.
«
»
09:10 Death in Paradise
Detective Goodman wordt de wereld van politiek ingetrokken als een de minister van Handel van Saint-Marie dood teruggevonden wordt onder verdachte omstandigheden.
«
»
10:00 Call the Midwife
Het is december 1968 en het aftellen naar Kerstmis is begonnen, net als de lancering van de maanmissie van Apollo 8. Zuster Monica Joan is ervan overtuigd dat dit haar laatste kerst zou kunnen zijn.
«
»
10:50 Call the Midwife
Wanneer Cyril in een vervallen kelderwoning een eenzame man aantreft, grijpt hij tactvol in. Voor de man is Kerstmis een herinnering aan alles wat hij is kwijtgeraakt en alles wat hij nooit heeft gehad.
«
»
11:35 Sister Boniface Mysteries
De jaarlijkse pompoenwedstrijd in Great Slaughter vindt weer plaats, en de stad bruist van opwinding. Maar het feest wordt bruut verstoord door de vondst van een skelet in een van de volkstuintjes.
«
»
12:20 Midsomer Murders
Het lichaam van rijke landeigenaar Gregory Lancaster raakt vermist in de nacht van zijn dood. Dit belicht een sinister web van leugens en geheimen in het dorpje Little Malton.
«
»
13:10 Midsomer Murders
Het lichaam van rijke landeigenaar Gregory Lancaster raakt vermist in de nacht van zijn dood. Dit belicht een sinister web van leugens en geheimen in het dorpje Little Malton.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Boven het beroemde UFO-hotspot worden mysterieuze lichten gezien. Als een boswachter vervolgens een vreemde dood sterft, zijn de UFO-spotters er zeker van dat buitenaardse wezens verantwoordelijk zijn voor zijn dood.
«
»
14:40 Midsomer Murders
Boven het beroemde UFO-hotspot worden mysterieuze lichten gezien. Als een boswachter vervolgens een vreemde dood sterft, zijn de UFO-spotters er zeker van dat buitenaardse wezens verantwoordelijk zijn voor zijn dood.
«
»
15:30 The Famous Five
Het leven van George Barnard komt op zijn kop te staan wanneer ze met zijn nicht en twee neven op zoek gaat naar een schat. Ze moeten het opnemen tegen een meedogenloze vijand die de wereld wil veranderen.
«
»
16:20 Ghosts
De vervelende buurman van Alison en Mike ziet een zakelijke kans die vervolgens een complete oorlog tussen hen veroorzaakt. Ondertussen maken de geesten onverwacht een nieuwe vriend.
«
»
16:55 Ghosts
De spanningen tussen Mike en Alison over het gastenverblijf lopen hoog op. Julian probeert te bewijzen dat hij veel onzelfzuchtiger is dan iedereen denkt. Robin heeft angstaanjagende flashbacks.
«
»
17:25 Queens of Mystery
Mattie krijgt de weinig opwindende taak toegewezen om een weggelopen hond op te sporen. De zaak komt echter op een laag pitje te staan wanneer een lid van een new wave-band wordt vermoord.
«
»
18:15 Queens of Mystery
Terwijl Mattie de zaak van de band onderzoekt, valt er een nieuw slachtoffer. Het blijkt de manager van de band. Hij is met een keukenmes in de rug gestoken.
«
»
19:05 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu onderzoeken de zaak van een vermist persoon die het laatst gezien werd in een casino. Hier is gokken een zaak van leven en dood.
«
»
20:00 The Mallorca Files
Een opgepakte drugsdealer geeft Miranda en Max de tip dat een crimineel die op de lijst van meest gezochte misdadigers van Mallorca staat, weer op het eiland is om zijn stervende vader te bezoeken.
«
»
21:00 Rebus
Johns eigen woorden komen als een boemerang bij hem terug, terwijl zijn broer drugsdealer Darryl Christie ontvoert en oude legermakkers inschakelt voor een gewaagde inval.
«
»
21:55 Hope Street
Wanneer een dementiepatiënt wordt vermist, stuiten de agenten tijdens de zoektocht op een verhaal over scheepsmaten, smokkelwaar en gestolen schatten.
«
»
22:50 Grantchester
Ondanks toenemende druk van de gemeenschap en de nieuwe aartsdiaken brengen Sidney en Amanda veel tijd met elkaar door. Geordies nieuwe zaak betreft een verdrinkingsslachtoffer.
«
»
23:40 Grantchester
Sidney en Geordie doen onderzoek naar de dood van een jonge cricketspeler. De doodsoorzaak is vergiftiging en Sidney en Geordie moeten kijken of het een ongeluk was.
«
»
00:30 Grantchester
Leonard is getuige van een gewapende overval op het postkantoor. Dankzij zijn verklaring komen Geordie en Sidney een mogelijke dader op het spoor, maar hun verdachte blijkt reeds vermoord.
«
»
01:15 Truelove
Phil en Ken staan op hun kop; Phil moet er alles aan doen om Ken te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers