TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 The Good Doctor
Wanneer een patiënt binnenkomt met aanhoudende en aanhoudende COVID-symptomen, ontdekt het team dat ze misschien te maken heeft met iets dat moeilijker te behandelen is. Andrews en Villanueva hebben te kampen met hun hiërarchie in het ziekenhuis.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Catch Me if You Can
Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal over een tiener die vervalste cheques verzilvert, zich voordoet als piloot, een dokter met een vals diploma, een jurist en ondertussen wordt achtervolgd door de FBI.
«
»
16:00 The Goldbergs
Wanneer Erica en Barry hetzelfde cijfer krijgen, weet Erica dat er iets niet klopt. Beverly helpt Adam om een date te krijgen bij de Cupid Couple's Skate met het meisje waar hij smoorverliefd op is.
«
»
16:30 The Goldbergs
Dave Kim wil een groot feest geven. Pops heeft een plan om Adam cool voor de dag te laten komen. Intussen is Beverly 'beroemd' door haar kookboek. De roem stijgt haar echter naar het hoofd.
«
»
16:55 The Goldbergs
Adam wordt verscheurd tussen het volgen van Beverly's regels als het gaat om lunch buiten de campus of om met zijn vrienden naar de food court te gaan.
«
»
17:25 The Goldbergs
Adam en Murray willen niet kamperen, en daarom maken ze een film waarop ze doen alsof. Erica gaat bij een a-capellakoor voor vrouwen en leert een belangrijke les wanneer ze het koor overneemt.
«
»
17:50 The Goldbergs
Beverly koopt net zo'n fiets voor Adam als die in Pee Wee's Big Adventure. Barry en Erica transformeren Murray's meubelwinkel na sluitingstijd in een lounge voor studenten.
«
»
18:25 The Karate Kid II
Daniel La Russo gaat met Mr. Miyagi - zijn onderwijzer - naar het ouderlijk huis van de leermeester. Er komt meer informatie over het verleden van Miyagi aan het licht, maar ook worden ze geconfronteerd met zijn voormalig aartsvijand.
«
»
20:30 Terminator: Dark Fate
De doorgewinterde verzetsstrijder Sarah Connor bundelt de krachten met een hybride cyborg en het T-800-model om een jonge vrouw te beschermen tegen de schijnbaar onverwoestbare Rev-9, een nieuwe gemodificeerde vloeibare Terminator uit de toekomst.
«
»
22:50 9-1-1
Chimney is vastbesloten om een vermiste Maddie te vinden in de chaos van St. Patrick's Day.
«
»
23:50 Accused
Nadat een getrouwd stel ontdekt dat hun pasgeboren baby doof is, besluiten ze een chirurgische ingreep te proberen. Maar wanneer hun surrogaat, die ook doof is, het nieuws hoort, heeft ze het gevoel dat ze geen andere keus heeft dan in te grijpen.
«
»
00:45 Mr Inbetween
Iemand kan niemand dwingen te blijven, maar ze kunnen ze wel laten gaan.
«
»
01:20 Mr Inbetween
Nieuwsgierigheid doodt de kat zelden, maar te veel medicijnen zullen dat in het algemeen wel doen.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers