TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Spice Girls: how girl power changed the world
Officieel gingen de Spice Girls nooit uit elkaar, maar rond de eeuwwisseling kozen de dames wel voor een solocarrière en het stichten van een gezin. Door de jaren heen traden ze wel geregeld opnieuw in de spotlights.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Ambulance
Erin beantwoordt een noodoproep van een familielid die een geliefde hangend heeft aangetroffen. Adam en Dan zijn de eersten die uitrukken naar een patiënt die van de trap in een casino is gevallen.
«
»
12:50 Darts
Deze namiddag staan de kwartfinales (best of 19 legs) op het programma.
«
»
17:00 Steenrijk, Straatarm
De 25-jarige Frankie en zijn verloofde Amber wonen in een riante villa in het Belgische Meerle. Het extravagante stel ruilt een week van leven met Michael, Samantha en hun vier kinderen Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle uit het Brabantse Rijen.
«
»
18:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team ontdekken dat er een motordiefstal op handen is in Utrecht en schakelen de politie in. Het lukt om de diefstal op camera vast te leggen. Er volgt een wilde achtervolging.
«
»
19:00 Darts
Vanavond worden de halve finales en de finale (allebei best of 21 legs) afgewerkt.
«
»
22:20 Zillion, the Lost Tapes
Bekende Vlamingen worden in Zillion volop getrakteerd op kaviaar en champagne. Maar de club is ook een kruispunt van allerlei onderwereldfenomenen. Van maffiaclans die duizenden euro's per avond spenderen tot portiers die met geweld de deur opeisen.
«
»
23:05 Hummingbird
Joey Jones, een getraumatiseerde ex-elitesoldaat, verschanst zich in een luxeappartement in Londen terwijl hij op de vlucht is voor een drugsbende. Ondertussen neemt hij een andere identiteit aan.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers