TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Kabouter Plop
De muziekvideo bij het Ploplied.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop en Lui zijn niet zo goed in het opvouwen van de lakens. Kwebbel en Klus weten precies hoe het moet en geven een demonstratie.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze vernemen dat ze bang is voor reigers.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze ontdekken dat ze bang is voor reigers.
«
»
06:30 Super Monsters
De krachten van de supermonsters worden plotseling omgewisseld. Het is voor even leuk om iets te kunnen wat je normaal niet kan, maar na een tijdje willen de kleine monstertjes hun eigen kracht weer terug.
«
»
06:40 Nils Holgersson
Gorgo zit in een dipje als hij dik wordt genoemd en begint aan zichzelf te twijfelen. De ganzen worden daarop ook onzeker, totdat de wolf Smirre verschijnt, die ze na wat opbeurende woorden van Nils te grazen nemen.
«
»
06:50 Super Monsters
Hun ouders zijn de beroemdste monsters ooit, maar deze kleuters zijn amper de luiers ontgroeid en moeten hun speciale krachten nog ontdekken.
«
»
07:05 Maya de Bij
Nadat er diefmieren gesignaleerd zij, versterkt Paul de mierenhoop. Dan blijkt de voorraad energiezaadjes beschimmeld te zijn. Maya leidt een troep mieren naar een plek met veel zaadjes en moet ondertussen de diefmieren te slim af zijn.
«
»
07:15 De avonturen van Lolly Lolbroek
Kara en Marx mogen van hun ouders niet gaan kamperen met Lolly. Ze besluiten in huis te kamperen.
«
»
07:30 Hallo K3
Als Karen ontdekt dat ze niet uitgenodigd is op haar klasreünie, denkt Kristel dat het komt omdat Karen zo betweterig is. Karen wil het niet geloven, maar Kristel daagt haar uit: de komende vierentwintig uren mag Karen niet kritisch of grof zijn.
«
»
07:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een jong meisje wordt op klaarlichte dag aangevallen met een honkbalknuppel. Wanneer Eric en Brigitte haar ouders op de hoogte brengen, blijkt ook de jongere zus van het slachtoffer verdwenen te zijn.
«
»
08:20 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Nu het lot van het universum op het spel staat, moeten de koninklijke erfgenamen en hun bondgenoten al hun krachten verzamelen om generaal Morando, door Gaylens kern in het bezit van buitenaardse krachten, in een ultieme strijd te verslaan.
«
»
08:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Alle achterblijvers in de Moominvallei verzamelen zich in het Moominhuis. Er arriveert een gast, Toft, die altijd droomde van de vallei en de Moomins. Sowieso heeft Toft een grote fantasie. Hij voelt een wezen groeien en langzaam dichterbij komen.
«
»
09:15 K3 Kan Het!
Josje en Zoë gaan samen meetrainen met de eersteklasser Waasland-Beveren. Carolijn mag van Karen een keertje mee acteren in de televisieserie 'Rox'. En Kristel kruipt in een catamaran om Manon te leren zeilen.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Sofie maakt vandaag samen met Christoff heerlijke gegrilde gamba's klaar.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Douanebeambten merken op dat er iets vreemds is met de shampoo van een vrouw. Een internationale reisleider valt door de mand. De bagage van een Amerikaanse passagier zit vol met etensresten.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne volgt een cursus boetseren. Jef is daar blij mee en hij hoopt dan ook dat ze de lessen blijft volgen, want die avonden heeft hij vrij spel. Hij besluit er een kunstkenner bij te halen die zal bewijzen dat Jeanne bulkt van het talent.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Lars wil dat Rudi terugkeert naar Fashion. Rudi zelf maakt zich ondertussen zorgen over een artikel dat in de krant is verschenen. Cédric reageert gelaten op de plannen van Véronique.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Albert Richter heeft een beenmergtransplantatie nodig. Zijn zoon is echter geen geschikte donor, waardoor zijn vrouw een bekentenis doet. Antoine wordt depressief tijdens zijn laatste behandeling. Zijn vader wil met hem naar Amerika reizen.
«
»
16:05 Verschoten & zoon
Sven droomt er al heel lang van en nu gaat hij er eindelijk werk van maken. Hij zal voor eens en altijd bewijzen dat hij een beter zakenman is dan René.
«
»
16:30 Tien Om Te Zien
Willy, Anne, Aaron en Laura verwelkomen opnieuw enkele nationale en internationale sterren in Westende. Deze keer komen langs: Dean & Laura Lynn, Gene Thomas, K3, 2 Fabiola, Tina Bride en Metejoor.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Bioveiligheidshond Cody geeft aan dat er iets in de tassen zit van een moeder en dochter die terugkeren uit Vietnam. Een röntgenfoto van een pakket uit Tanzania laat iets zien dat op een hoofd lijkt.
«
»
18:15 De kotmadam
Tineke beweert bij hoog en laag dat ze zonder moeite iemand vindt die haar op een etentje trakteert, maar dat blijkt toch moeilijker dan verwacht. Uiteindelijk moet ze zelfs Odilon inschakelen om haar doel te bereiken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
Zes Vlamingen die op een idyllische plek een bed and breakfast uitbaten gaan op zoek naar de liefde. Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie wanneer de B&B moet verlaten.
«
»
20:30 Met vier in bed
Het vrolijke koppel, Sissi en Marc, baten in Zussen bij Riemst het vakantiehuis Time-Out uit. Hier staan de klokken letterlijk stil, want de gasten moeten maar één ding doen: vertragen.
«
»
21:20 Eenmaal Andermaal
Axel vormt deze week een duo met Véronique De Kock, Jacques met zanger Christoff. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.
«
»
22:35 Telefacts Zomer
Het Hilton Hotel in Londen bestaat zestig jaar. Het gerenommeerde luxehotel is het oudste in de UK.
«
»
23:30 Code 37
Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen overslaat, wordt de agente geconfronteerd met een zedenzaak. Nadat Charles en Kevin de onzekere Lien naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op het eerste gezicht om een zaak van openbare zedenschennis te gaan.
«
»
00:35 B&B zoekt Lief
Zes Vlamingen die op een idyllische plek een bed and breakfast uitbaten gaan op zoek naar de liefde. Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie wanneer de B&B moet verlaten.
«
»
01:10 White Collar
Peter en Neal helpen de U.S. Marshals om een FBI-agent te vinden die ervan beschuldigd wordt informatie over de locatie van getuigen te verkopen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers