TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 The Outlaws
De politie doet onderzoek naar het misdrijf en Rani's betrokkenheid bij de zaak.
«
»
03:15 Death on the Tyne
Op de veerboot van Newcastle naar Amsterdam waart een seriemoordenaar rond. De vraag is of reisleidster Gemma en buschauffeur Terry van Draper's Tours de dader kunnen ontmaskeren voordat het gesaboteerde schip zinkt.
«
»
04:45 The Mallorca Files
Als de beroemde icoon van St. Nicholas voor het oog van een geschokte menigte door een gemaskerde aanvaller wordt gestolen, betreden Miranda en Max de wereld van de Russische oligarchen.
«
»
05:30 Ghosts
Alison en Mike nodigen Barclay uit om de verkoop van het land te bespreken, maar al snel gaat het hard tegen hard. Ondertussen zijn de geesten vastbesloten om het mysterie van Kitty's dood op te lossen.
«
»
06:00 Ghosts
Omdat de ghosts geen trek meer hebben in Food Club, proberen ze op aanraden van Pat een nieuw tijdverdrijf. En het noodlot slaat toe wanneer Mike en Alison een belangrijke gast op Button House hebben.
«
»
06:30 Murdoch Mysteries
Het naakte lichaam van Lillian Dunn duikt op in een greppel en het blijkt dat ze zwanger is geweest. Ze heeft een miskraam gehad en is waarschijnlijk doodgebloed. In het zeer morele Toronto van het Victoriaanse tijdperk is dit controversieel.
«
»
07:20 Father Brown
Father Brown komt in een onmogelijke situatie terecht als hem tijdens een biecht wordt verteld dat bisschop Talbot de volgende dag zal worden vermoord.
«
»
08:05 Death in Paradise
In Londen racet het team tegen de klok om een dubbele moord op te kunnen lossen. Hun hoofdverdachte is dood aangetroffen, en ook daar moeten ze onderzoek naar doen. Ondertussen krijgt Humphrey advies uit onverwachte hoek.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken een explosie op een scheepswerf in Calham Cross die eigendom is van commandant van de landmacht Matt Parkes, de vader van een gewetenloze zakenman.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Het onderzoek van Barnaby en Jones naar de explosie op de scheepswerf verandert na de ontdekking van twee lichamen in een moordjacht.
«
»
10:35 Call the Midwife
Terwijl de woningnood in Poplar toeneemt, wordt een trieste zaak onder de aandacht van het team gebracht. Ondertussen kampen de bewoners van Nonnatus House met de uitbraak van een verontrustende ziekte.
«
»
11:30 Dickensian
Amelia bereidt zich voor op de bruiloft. Arthur beseft dat hij de enige is die haar kan redden.
«
»
12:20 Death in Paradise
Als de zanger van een band vermoord wordt, onderzoeken Goodman en zijn team de zaak. De man werd dood gevonden in het zwembad bij het huis van zijn producer, en de verdachten laten de gemoederen hoog oplopen.
«
»
13:15 Beyond Paradise
Humphrey onderzoekt de dood van een onbekende man die midden in een graancirkel is aangetroffen. Ondertussen helpt Archie Martha bij de voorbereidingen voor de komst van een restaurantrecensent.
«
»
14:10 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl Eliza en Nash nog steeds moeite hebben om samen te werken, begeven ze zich voor een explosieve zaak in een bedrijfstak waar mensen bereid zijn te doden voor hun geheimen. De introductie van een nieuwe techniek gaat met twee moorden gepaard.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch roept de hulp in van een oplichtster om een ongrijpbare moordenaar uit zijn verleden op te pakken. Murdoch wordt bijgestaan door zijn collega's, zodat de moordenaar niet nog een keer kan ontkomen.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Als Susan Bartlett vermoord wordt aangetroffen in Setwale Woods, hetzelfde stuk land waarom haar man Simon Bartlett en zijn ex-vriend James Harrington strijden, wordt Barnaby op het onderzoek gezet.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Nadat er in dezelfde bossen nog een lichaam wordt gevonden, is Barnaby ervan overtuigd dat beide slachtoffers zijn vermoord en hij moet graven in een web van leugens en geheimen die zich onder de oppervlakte van dit pittoreske dorp bevinden.
«
»
18:00 Death in Paradise
Detective Richard Poole vindt het moeilijk om te doen of hij het voodoofestival leuk vindt. Hij moet het proberen te begrijpen, want anders wordt het oplossen van de moord op een suikerplantage erg lastig.
«
»
19:00 Death in Paradise
Detective Richard Poole is verbouwereerd als er een brand uitbreekt bij het klooster op het eiland en de brand één van de bewoners fataal wordt. Het team moet vele mysteries oplossen om tot het hart van de zaak te komen.
«
»
20:00 Grantchester
Sidney heeft na veel wikken en wegen eindelijk een definitief besluit genomen. Geordie neemt zijn privésituatie mee naar de werkvloer: zijn instabiliteit vormt een probleem als hij een vermissingszaak probeert op te lossen.
«
»
21:00 Six Four
Pauline Wallace krijgt een telefoontje waarin losgeld wordt geëist. Chris ontdekt een verband tussen de ontvoering van Annabel en de vermeende cover-up in de Julie Mackie-zaak en Michelle gaat de confrontatie aan met Piers.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Een 21-jarige taxichauffeur is op brute wijze vermoord. De politie vermoedt dat het gaat om een racistische moord. Ondertussen zijn Scott en Bailey op zoek naar Geoff Hastings dagboek, waarin hij zijn moorden bijhield.
«
»
23:00 Silent Witness
Een vrouw die door haar echtgenoot is mishandeld, meldt zich bij het politiebureau en bekent dat ze haar man uit zelfverdediging heeft vermoord. Het Lyell team moet bepalen of alles wel is wat het lijkt.
«
»
00:10 Signora Volpe
De gedesillusioneerde Britse spion Sylvia Fox gaat naar Italië voor de bruiloft van haar nicht. Wanneer de bruidegom verdwijnt, met achterlating van een dode vrouw, besluit Sylvia op onderzoek uit te gaan.
«
»
01:40 We Hunt Together
Freddy, Jackson en Lola hebben de Birdman in het vizier en proberen de moordenaar te ontmaskeren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers