TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek de voedselmozaïek van een rups en een brutale kameleon die met een lieveheersbeestje speelt.
«
»
06:05 Bumba
Bumba speelt voetbal met Zinzi. Zinzi leert dan ook het woord voetbal. Zazati tovert een kangoeroe.
«
»
06:10 Dimitri
Als Dimitri en zijn vrienden met hun hoofd in de lucht lopen, riskeren ze een mier te pletten. Dan besluiten ze beter op te letten waar ze hun poten neerzetten en ontdekken ze een bloem in de savanne.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Wanneer Kaatje dit tegenspreekt, geloven ze haar niet. Tot kameraadje Sander hen aantoont dat de maan niet van kaas, maar van steen is.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu heeft een denkbeeldige vriend, Charlie, en ze is de enige die hem ziet. De anderen proberen Lulu het verschil te leren tussen doen alsof en echt. Ze is boos dat ze haar niet geloven.
«
»
06:45 Odo
Wanneer een trekvogel genaamd Martin per ongeluk wordt gescheiden van zijn zwerm, zorgen Odo en Doedel ervoor dat hij zich thuis voelt in het Boskamp. De kampeerders zijn echter onzeker over deze vreemde nieuwe vogel.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Zip gaat op zijn eerste kampeeravontuur, maar vindt dat zo spannend dat hij liever naar huis gaat. Gelukkig helpen zijn vriendjes hem om zich meer op zijn gemak te voelen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory is vastbesloten om de aankomende danswedstrijd te winnen. Hij traint zo hard, dat de lol er helemaal vanaf gaat voor Benny, zijn gefrustreerde danspartner en hij niet meer naar het dansfeest wil.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom en probeert zich te camoufleren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil drummen. Marie knutselt voor Samson een drumstel. Wanneer het drumstel af is, is Samson niet meer te houden. Hij drumt de hele tijd. Echt, de hele tijd. Hij blijft maar gaan. Marie wordt er knettergek van.
«
»
07:30 De WieWats
Pamela heeft een tand verloren, maar de tandenfee heeft haar niet bezocht. De MiniWhats zijn woedend, dus zetten ze de achtervolging in op de tandenfee en belanden ze in Tandenfeeënland, waar ze het moeten opnemen tegen de verschrikkelijke Holtes.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
De kinderen vertrekken om op hun eerste excursie naar het hoofdkwartier van de Night Patrol te gaan. Freddy raakt verstrikt in de wereld van Scarlet, nadat zij dichter bij de wereld van de weerwolven komt.
«
»
08:00 #LikeMe
Door aanhoudende problemen wordt Wolfs verplicht om met pensioen te gaan. De rave van Caro en Emma was de laatste druppel. Peter is niet te spreken over het gedrag van zijn dochter. Caro moet het goed zien te maken met haar vrienden en familie.
«
»
08:30 Pelle de politiewagen
Tijdens een zware storm wordt Pelle, het schattigste politiewagentje van de stad, getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest dat het afgelopen is met Pelle, tot er een mirakel gebeurt.
«
»
09:40 De Smurfen
Na nog een ongeluk krijgen Klungelsmurf en Domme Smurf ruzie en zweren dat ze nooit meer met elkaar zullen samenwerken als brandweermannen.
«
»
09:55 Molang
Piu Piu valt in een gat in de Egyptische woestijn. Molang gaat hem helpen, en ze vinden een mummie.
«
»
10:00 Molang
Aan het einde van hun concert 'Vrede en Liefde' geven Molang en Piu Piu's vrienden hen een staande ovatie. Op weg naar huis krijgt hun auto pech voor het kasteel van Dracula.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina wil leren schaatsen met Sharko, die een veeleisende, om niet te zeggen vermoeiende, leraar blijkt te zijn. Zig, op zijn voortstuwende rolschaatsen, lokt de zeemeermin in gekke uitdagingen die veel leuker zijn dan die van de haai.
«
»
10:20 De WieWats
Behalve Mixo eten de MiniWhats niet graag hun groenten. Ze gaan naar Giacommo's.
«
»
10:30 De Smurfen
Gargamel laat een magische spiegel achter in het bos, die iedereen gevangenhoudt die erin kijkt. Vanity moet de zware spiegel terugbrengen naar het dorp.
«
»
10:40 De Smurfen
Grote Smurf keert terug naar het smurfendorp maar hij gedraagt zich nogal vreemd.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas en zijn vrienden staan op het punt om deel te nemen aan een grote zwemwedstrijd. De vader van Nicolas schept op tegen zijn baas, meneer Moucheboume, over de vooruitgang van zijn zoon. Maar dit is niet zonder gevolgen.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Terwijl Nicolas zijn vrienden croquet leert spelen, wil zijn vader hen graag 'fair play' bijbrengen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina stapt op een hoop stinkend zeewier en haar slippers stinken zo erg dat Zig en Sharko niet bij haar in de buurt kunnen komen. Marina weigert haar slippers te wassen, dus Zig en Sharko gaan ze samen in bad doen.
«
»
11:20 Coop Troep
Bertha roept de Coop Troop wanneer Prince haar plaats inneemt op haar favoriete bank. Terwijl een deel van de Coop Troop manieren probeert te vinden om hem eraf te krijgen, halen de anderen zijn favoriete speeltje.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz wil zo populair zijn als de kerstman, dus legt hij cadeautjes bij de voordeuren van zijn buren. Magoo heeft ondertussen een schoonmaakservice opgericht, en denkt dat de cadeaus rotzooi is.
«
»
11:40 Ninja Express
Een coach heeft een pingpongspeler nodig voor een liefdadigheidswedstrijd en bestelt er een van de ninja's die een onwaarschijnlijk duo afleveren om in te grijpen en de wedstrijd te redden.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De helden staan op het punt Ayyur, de IJs-Primago, te ontmoeten. Terwijl Zayn oefent met het aansteken van de fakkels in zijn tempel om de Primago te verwelkomen, hebben Kemi en Awa Soutehk, de Primago van de bliksem, nog steeds niet gevonden.
«
»
12:20 Girls of Olympus
De Harpijen vangen Hoon en nu is ze de gevangene van Ares. Sid en Luce vechten om haar te redden.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Chris en Martin Kratt leren het geheim van boogschieten. Ze gebruiken hun nieuwe vaardigheid om het jacht van Donita Donata tegen te houden om de babydieren te redden, die ze wil gebruiken voor haar nieuwe modelijn.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe volgt vliegles. Hij krijgt hulp van Sam. Zij mag al alleen vliegen en Robbe kan goed met haar opschieten. Als Robbe faalt tijdens een test, ontdekt Ellis dat iemand zijn test heeft gesaboteerd.
«
»
13:30 Lucas en zo
Terwijl de vrienden wild kamperen, weg van hun ouders, barst er een storm los en wordt de tent onbruikbaar. Lucas en zijn vrienden vinden onderdak bij een vrouw. Maar die lijkt vreemd genoeg op de vrouw uit de legende die kinderen heeft vermoord.
«
»
13:40 De Hoppers
Jackie laat Kruimeltje per ongeluk vallen. De kruimeldief is onherstelbaar stuk. Geert wil plechtig afscheid nemen van zijn oude vriend. Arno vindt 'Hoppercola' uit en ziet de afscheidsplechtigheid als kans om reclame te maken voor zijn frisdrank.
«
»
14:00 De Faker
Terwijl Nidal en Héritier achterblijven in de Fakerbus, gaat Thomas op bezoek bij de familie Van Lommen uit Mechelen. Met een mama, papa en vier kinderen, waaronder een pleegzoon uit Syrië, belooft het geen makkelijke zoektocht te worden.
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari krijgen een bijzondere opdracht. Ze moeten zelf als inbrekers aan de slag en een kluis kraken om het spel te kunnen winnen. Het huis dat ze moeten infiltreren wordt echter bewaakt.
«
»
14:50 Wannabe's
Mike heeft voor het eerst een date met Vicky en hij is erg onzeker. Daarom stuurt hij erop aan dat Video King een tutorial maakt over hoe je moet daten. Zo kan hij stiekem de kneepjes leren.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Zig vraagt de sardienenfee om hem in een mug te veranderen om een haai af te schrikken. Maar Marina is niet het type dat onder de indruk is: ze trekt haar slippers aan om de mug plat te krijgen.
«
»
15:15 Coop Troep
De eigenaar van Albert wil dat hij gewicht verliest door te oefenen op zijn hamsterwiel, dus Billy en Jo besluiten om het wiel gemakkelijker te gebruiken te maken. Hierdoor schiet Albert echter door het raam.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Luka Van den Keybus is onze allerbeste allroundturner en hij neemt Sander mee naar zijn training.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Flo houdt zich voornamelijk bezig met het benefiet, maar begrijpt steeds beter wat er binnen het team speelde. Ook Pieter is kwaad op Flo als hij de waarheid over haar 'ontvoering' hoort. Dorien komt Hoodie ondertussen steeds dichter op de hielen.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Nina neemt afscheid op de luchthaven en en staat in de finale van de wereldkampioenschappen in Montréal. De golfers Louis en Liam worden geïntroduceerd.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Naomi komen alles te weten over de medicinale bloedzuiger. Hun grote vraag is hoeveel zo'n beestje nou aan bloed drinkt.
«
»
17:05 Spring
Roger en David zetten hun zoektocht naar de graffitispuiter verder. Pieter komt ondertussen te weten wie de dader is maar staat voor een zware keuze of hij het zal vertellen of niet.
«
»
17:30 Spring
Katrijn ziet het niet meer zitten voor de dansopdracht. De kans dat Chantal haar plaats inneemt wordt steeds groter. De vraag is of Marie France er iets tussen ziet zitten.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die is gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de Insanis-bloem naar de aarde sturen.
«
»
18:30 De camping
Theo probeert de baan van slushmaster te winnen. Een geheim ingrediënt maakt de strijd moeilijk.
«
»
18:40 Silverpoint
Bea wordt geconfonteerd met gebeurtenissen uit het verleden en Louis krijgt eindelijk de antwoorden waar hij naar op zoek was.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 De Hoppers
Arno vindt Hoppercola uit en ziet in de plechtigheid die live wordt gestreamd een opportuniteit om reclame te maken voor zijn frisdrank.
«
»
19:20 Zig & Sharko
Onbedoeld slikt Sharko Bernie in, die in zijn maag terechtkomt. Marina gebruikt steeds gekkere technieken om te proberen hem terug te krijgen, terwijl Zig van de situatie gebruik maakt om te proberen een hap uit haar te nemen.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Léna heeft moeite om zich op dansen te concentreren sinds ze haar biologische vader heeft ontmoet. Ondertussen blijkt haar concurrentie hevig voor de aanstaande uitvoering van 'De Notenkraker'.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt de Bouddhanath in Kathmandu, Nepal.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
22:00 Sporza: Parijs 2024
3x3 basketbal: finales (mannen & vrouwen)
«
»
23:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers