TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 An Officer and a Murderer
Kolonel Russell Williams en zijn vrouw behoren tot Canada's meest gewaardeerde koppels. Maar in 2010 kijkt iedereen vol ongeloof toe hoe hij wordt gearresteerd en later veroordeeld voor zijn misdaden. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
«
»
09:20 Murdered at First Sight
In april 1993 wandelt de 35-jarige zakenvrouw Debbie Buxton met haar honden langs de rivier in het dorp Marston-on-Dove in Derbyshire als ze het pad kruist met de man die haar leven zal beëindigen.
«
»
10:05 Snapped
Nadat een man geëxecuteerd wordt aangetroffen in zijn huis, volgt de politie een kronkelige weg van hebzucht, drugs en liefdesverdriet om een van haat vervulde moordenaar te ontmaskeren.
«
»
10:45 Killer Couples
Wanhopige tienerminnaars veroorzaken een dodelijke reeks gebeurtenissen.
«
»
11:25 World's Most Evil Killers
Seriemoordenaar Bob Berdella wordt ook wel de 'Kansas City Butcher' genoemd. Hij heeft tenminste zes mannen ontvoerd, verkracht, gemarteld en vermoord tussen 1984 en 1987. Hij heeft zijn slachtoffers vaak zes weken gevangen gehouden voor hun dood.
«
»
12:15 Martha's Vineyard Mysteries
Als er een lokale serveerster dood wordt gevonden op het strand en er een mysterieuze borg op Zee's bankrekening verschijnt, is Martha's Vineyard alles behalve het eenvoudige schilderachtige leven waar Jeff Jackson naar op zoek was.
«
»
13:50 Murdered at First Sight
In april 1993 wandelt de 35-jarige zakenvrouw Debbie Buxton met haar honden langs de rivier in het dorp Marston-on-Dove in Derbyshire als ze het pad kruist met de man die haar leven zal beëindigen.
«
»
14:35 Snapped
Nadat een man geëxecuteerd wordt aangetroffen in zijn huis, volgt de politie een kronkelige weg van hebzucht, drugs en liefdesverdriet om een van haat vervulde moordenaar te ontmaskeren.
«
»
15:25 The First 48 Presents Critical Minutes
Na een schietpartij op de parkeerplaats van een motel gaan rechercheurs undercover om de verdachte te vangen. In Dallas wordt een man in zijn appartement doodgestoken. Rechercheurs maken gebruik van een driehoeksverhouding om de verdachte te vangen.
«
»
16:10 The First 48 Presents Critical Minutes
Deze aflevering gaat over drie zaken die in de hitte van het moment ontstonden, zoals een confrontatie met een honkbalknuppel in Kansas City die tot moord escaleert en het paasbezoek van een man aan zijn ex-vrouw in Harris County dat dodelijk wordt.
«
»
17:00 Deadly Greed
Michele Williams bedenkt een moordplan als de financiën van haar echtgenoot opraken. Susan Russo's drugsverslaving leidt tot de dood van haar man. Annie Monahan's verdachte sterfgevallen roepen vragen op.
«
»
17:55 Deadly Greed
Carol Croydon plant de moord op haar rijke echtgenoot. Rhonda Orr besluit haar invalide man te doden voor geld. Vernice Ballenger bedriegt haar tante voor haar spaargeld. Sandra Barajas schakelt haar dochter in om haar echtgenoot te vermoorden.
«
»
18:50 Murdered at First Sight
Terwijl de hardwerkende familieman Robin Chard op weg is naar huis, kruist hij het pad van twee mannen die een brutale en onuitgelokte aanval op hem uitvoeren.
«
»
19:45 Snapped
Nadat een alleenstaande moeder vermoord is aangetroffen in haar huis in Kentucky, volgen rechercheurs een verwrongen spoor dat bezaaid is met leugens om het meesterbrein achter deze wrede moord te identificeren.
«
»
20:30 Killer Couples
Een vrouw komt weer in contact met haar jeugdvriend, maar hun hervonden romance wordt verdacht wanneer iemand uit hun naaste omgeving op beestachtige wijze wordt vermoord.
«
»
21:10 World's Most Evil Killers
In 2010 haalde taxichauffeur Derek Bird plots een geweer boven en schoot twaalf mensen dood.
«
»
22:00 Cold Case
Valens helpt Rush om haar ontvoerde, drugsverslaafde zus te vinden, terwijl Jeffries een nieuwe aanwijzing volgt in een poging een zaak af te sluiten die al zeventien jaar onopgelost is.
«
»
22:50 CSI: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt een zaak in de wereld van dominantie en onderdanigheid. Grissoms zoektocht naar antwoorden leidt ertoe dat hij zich tot Lady Heather wendt om hulp.
«
»
23:35 FBI
Alle ogen zijn gericht op het team als het probeert te achterhalen wie het enige kind van een prominente Amerikaanse senator heeft ontvoerd. De ontvoering brengt ook een mogelijk verband aan het licht met een soortgelijke zaak.
«
»
00:20 Unforgettable
Carrie wordt gedwongen een bekentenis af te leggen die haar carrière in gevaar kan brengen als ze een vermoorde stadsambtenaar uit een ondergronds casino herkent.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers