TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:50 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
De peuterspeelzaal organiseert een botenrace waarbij alle papieren boten over de finish moeten worden geblazen. Timmys en Micky zitten in een team. Gelukkig heeft Mickey een loopneus en moet hij daarom de hele tijd niezen.
«
»
05:35 Woezel en Pip
Woezel en Pip geloven er niets van dat Buurtpoes jaagt. Dan worden verschillende dieren aangevallen!
«
»
05:40 Hoi Duggee
Ethel glijdt uit en valt. Dan is het de beurt van de ondeugende aap om te vallen. De eekhoorns halen Duggee erbij en samen helpen ze de aap, maar ze moeten erg voorzichtig zijn.
«
»
05:45 Pieter Konijn
Pieter en zijn vriendjes zien de verdwaalde Jeremias Hengelaar aan voor een eng monster dat hun tunnels heeft bezet. Ze doen er alles aan om van het mysterieuze monster af te komen. Maar met Dirk Das op hun hielen is dat niet eenvoudig.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
JoJo en Ouma bezoeken het ruimtevaartcentrum en planetarium en proberen planeten te vinden.
«
»
06:10 Ziggy en de Zootram
Brian is ziek en wil eigenlijk thuis blijven, maar juf Emilie denkt dat hij alleen een medicijn nodig heeft. Wanneer Ziggy de accu van de tram leegtrekt met wat trucjes moeten ze de hoofden bij elkaar steken om toch nog op tijd te komen.
«
»
06:20 No-No
Oivan's snavel doet pijn, maar ze is bang voor de dokter, dus zal ze haar vrienden eerder om behandeltips vragen. Niets zal de situatie verlichten totdat het eindelijk duidelijk is waar de pijn vandaan kwam.
«
»
06:25 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen op het muurtje van Buurpoes, lachen met Woezel en Charlie, de wereld rondreizen met Molletje en proefjes doen onder begeleiding van Wijze Varen.
«
»
06:40 Bing
Bing en Sula spelen in het park dat ze reuzen zijn en ze stampen in de plassen met hun grote regenlaarzen. Ze kiezen steeds grotere en diepere plassen uit om in te stampen.
«
»
06:50 Nurdys
Iedereen is naar de jungle gekomen om met elkaar te spelen. Het wordt één groot feest.
«
»
06:55 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:00 Kiri & Lou
Kiri en Lou trekken samen de bergen in om te genieten van de verse sneeuw.
«
»
07:05 Pingu in de stad
Tijdens een stroomstoring komen Pingu en zijn zusje Pinga erachter dat hun buurman zelf elektriciteit kan opwekken. Ze willen weten hoe het werkt bij een volgende storing.
«
»
07:10 Lucas de spin
Lucas heeft Findley uitgescholden. Hij heeft er spijt van en wil het weer goedmaken.
«
»
07:18 Zin in Zappelin
De kleurwedstrijd gaat van start. Fenna vertelt hoe je kans kan maken op een prijs. Ondertussen is wethouder Wilniet in de hondenpoep getrapt. Wildebras vertelt hoe je je moet weren tegen insecten.
«
»
07:21 Zin in Zappelin
De kleurwedstrijd gaat van start. Fenna vertelt hoe je kans kan maken op een prijs. Ondertussen is wethouder Wilniet in de hondenpoep getrapt. Wildebras vertelt hoe je je moet weren tegen insecten.
«
»
07:25 Masha's sprookjes
Masha vertelt een verhaal over Assepoester en de Notenkraker die samen op avontuur gaan.
«
»
07:30 Masha's Songs
Masha is klaar om haar langverwachte sterrentour aan te kondigen, maar belandt in Beer's tuin. Nadat ze de planten water heeft gegeven en gegeten heeft, zingt ze terwijl Beer gitaar speelt.
«
»
07:35 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
07:40 Kindertijd
Shahier (zeven jaar) speelt sinds kort trompet. Dat doet hij graag thuis maar ook in het leerorkest.
«
»
07:45 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
07:46 Rubble & Crew
Nadat ze dinosaurusbotten hebben gevonden, besluiten de pups een dinosaurusmuseum te bouwen.
«
»
07:59 Zin in Zappelin
De kleurwedstrijd gaat van start. Fenna vertelt hoe je kans kan maken op een prijs. Ondertussen is wethouder Wilniet in de hondenpoep getrapt. Wildebras vertelt hoe je je moet weren tegen insecten.
«
»
08:00 De boterhamshow
Educatief programma voor kinderen van zes tot acht jaar en hun ouders. In de poppenshow ontvangt presentator 'Opper de Pop' tafelgasten, muzikanten en sidekicks. Berny de opnameleider probeert de boel bij elkaar te houden.
«
»
08:16 Zin in Zappelin
Wethouder Wilniet is in de hondenpoep getrapt. En dat terwijl er vandaag een picknick in het park wordt gehouden waar het nu vol ligt met hondendrollen. De wethouder vraagt Fenna om advies. Wildebras vertelt hoe insecten geweerd kunnen worden.
«
»
08:18 Zin in Zappelin
De kleurwedstrijd gaat van start. Fenna vertelt hoe je kans kan maken op een prijs. Ondertussen is wethouder Wilniet in de hondenpoep getrapt. Wildebras vertelt hoe je je moet weren tegen insecten. Fenna laat je dansen op een liedje over ijsjes.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Blitzer gebruikt een drone om het werk op de boerderij te doen. Daardoor heeft hij tijd om te relaxen in zijn stoel, maar dan neemt Shaun de controle over de drone over en wordt Blitzer zijn lading.
«
»
08:30 Maya de Bij
De bijenkoningin spreekt de rituele lentegroet uit voor de verzamelde bijenkorf. Maja heeft de eer haar de fles met akeleinectar te overhandigen. Maar onmiddellijk na het drinken zakt de koningin in elkaar met vreselijke buikpijn.
«
»
08:40 Bob de Bouwer
Bob bouwt de nieuwe attractie in de Film Studio waar Muck een kettingreactie teweegbrengt.
«
»
08:50 Klumpies
Ella gaat in bad en zit vervolgens onder de blauwe vlekken.
«
»
09:00 Het Zandkasteel
Sassa en Toto maken een zandtaart, maar hun emmer loopt steeds leeg. Er zit een gat in. Hoe kunnen ze dat dichtmaken? Gelukkig bedenkt Sassa een oplossing.
«
»
09:15 Sesamstraat
Ieniemienie gaat in haar eentje naar bed. Probleem is echter dat ze bang is in het donker.
«
»
09:30 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma worden uitgenodigd voor een high tea en ze helpen mee door een taart te bakken.
«
»
09:40 Tik Tak
Ontdek een zaag gemaakt van bouten en schroeven en een magische regenwolk. Boekenjongen maakt een zaag door te toveren.
«
»
09:45 Maan en ik
Vandaag is Dibillo's verjaardag. Alle vrienden gaan naar de Pat-A-Cake Baker, die een heel speciale verjaardagstaart maakt voor Dibillo. Meneer Onion staat erop de enorme verjaardagstaart zelf te dragen.
«
»
10:10 Nurdys
Beertje gaat naar de stad Londen. Er is veel verkeer in Londen, er zijn auto's, bussen en taxi's.
«
»
10:14 Timmy tijd
Timmy heeft veel lol op zijn driewieler, maar Ruffy lukt het niet om te leren het ding te besturen. Timmy heeft helemaal geen zin om het hem te leren, maar al snel komt hij erachter hoe hij anderen kan helpen.
«
»
10:20 Bing
Bing, Sula en Pando zijn aan het voetballen. Bing probeert de bal zo hard mogelijk te trappen, maar maakt zo per ongeluk Flops raam kapot.
«
»
10:26 Peppa Pig
Papa Big en meneer Stier verbouwen het speelplein, dus papa Big besluit om de kinderen wat eenvoudige wetenschap te leren. Het eerste experiment: hoeveel kinderen zijn er nodig om mevrouw Gazelle op te tillen?
«
»
10:30 George & Paul
George is met een bal aan het spelen, maar dan komt deze vast te zitten in een boom. George en Paul moeten de koppen bij elkaar steken om een plan te verzinnen om hem terug te krijgen.
«
»
10:35 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen op het muurtje van Buurpoes, lachen met Woezel en Charlie, de wereld rondreizen met Molletje en proefjes doen onder begeleiding van Wijze Varen.
«
»
10:53 Olly, het kleine witte busje
Het is kerstavond en Eddie de vrachtwagen moet wat voer naar de dierentuin brengen. Hij kan de heuvel niet oprijden, want het is te steil en te glad. Olly weet raad.
«
»
10:55 Nijntje & Vriendjes
Nijntje zou zo graag willen vliegen. Ze rent en zwaait met haar armen, maar niets werkt. Nijntje en Knorretje maken vleugels zodat ze kan vliegen als een vlieger, maar ook dat gaat wel.
«
»
11:00 Lief Monster
Lief Monster sluit vriendschap met een paar rupsen.
«
»
11:10 Sarah en Eend
Stepjongen valt valt zijn step en durft vervolgens niet meer te steppen, dus helpt Sarah hem om zijn vertrouwen terug te krijgen.
«
»
11:15 Sesamstraat: 10 voor...
Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. Dit keer zijn het Bert en Ernie die de aandacht opeisen.
«
»
11:25 Hoelahoep
Hoela verveelt zich. Er is niks te doen. Hoep heeft net schoongemaakt en zijn lakens opgehangen en zijn zwabber en emmer een plekje gegeven. Nu doet hij een dutje. Hoela kijkt naar de waslijn. Wat is het hier saai.
«
»
11:40 Vegesauriërs
Wanneer Minty wegvliegt met een kleine Paksoidactylus, moet Ginger hem redden.
«
»
11:45 Pop Papierstad
De vriendjes gaan op safari en kunnen een ster verdienen als ze drie dieren spotten. Mae-Mae vindt het maar moeilijk. Ze bouwt een safari-truck en wil zo snel mogelijk de jungle door crossen.
«
»
12:00 Calimero
Valerio maakt een robot met een Do Vinci-uitvinding. Meneer Stomp ziet hem en de vader van Valerio maakt er een reportage over. De vrienden moeten ervoor zorgen dat dit niet uitlekt.
«
»
12:10 Masha en de Beer
Masha en haar vrienden leren deze keer alles over de sport hockey.
«
»
12:17 Zin in Zappelin
De kleurwedstrijd gaat van start. Fenna vertelt hoe je kans kan maken op een prijs. Ondertussen is wethouder Wilniet in de hondenpoep getrapt. Wildebras vertelt hoe je je moet weren tegen insecten.
«
»
12:20 Zin in Zappelin
De kleurwedstrijd gaat van start. Fenna vertelt hoe je kans kan maken op een prijs. Ondertussen is wethouder Wilniet in de hondenpoep getrapt. Wildebras vertelt hoe je je moet weren tegen insecten.
«
»
12:21 Babar en de belevenissen van Badou
Babar krijgt een muziekdoosje in handen op de markt. Het herinnert Celeste aan een liedje over de Vriendschap-Zaal van Koningin Cleo. Ze vermoeden dat daar een schat van Koningin Cleo ligt verborgen.
«
»
12:34 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
12:35 Kindertijd
Kyra en haar zusje Luna (beide 6 jaar) oefenen thuis enthousiast op de piano voor de muziekwedstrijd: een onderdeel voor de allerjongste deelnemers van het Prinses Christina Concours.
«
»
12:45 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
12:50 Casper en Emma
Casper heeft ineens een vriendinnetje en Harald heeft een romantische verrassing voor Hilde.
«
»
13:00 Zin in Zappelin
De kleurwedstrijd gaat van start. Fenna vertelt hoe je kans kan maken op een prijs. Ondertussen is wethouder Wilniet in de hondenpoep getrapt. Wildebras vertelt hoe je je moet weren tegen insecten.
«
»
13:01 PatsBoemKledder!
De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er een film over een alledaags voorwerp.
«
»
13:20 Zin in Zappelin
Wethouder Wilniet is in de hondenpoep getrapt. En dat terwijl er vandaag een picknick in het park wordt gehouden waar het nu vol ligt met hondendrollen. De wethouder vraagt Fenna om advies. Wildebras vertelt hoe insecten geweerd kunnen worden.
«
»
13:22 Zin in Zappelin
De kleurwedstrijd gaat van start. Fenna vertelt hoe je kans kan maken op een prijs. Ondertussen is wethouder Wilniet in de hondenpoep getrapt. Wildebras vertelt hoe je je moet weren tegen insecten. Fenna laat je dansen op een liedje over ijsjes.
«
»
13:25 Mike de Ridder
Mike is een jongen die in de Middeleeuwen leeft. Hij is de zoon van de koning van Glendragon en is vastbesloten om in de voetsporen van zijn vader te treden en een nobele ridder te worden.
«
»
13:40 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio gaat een nieuwe toverstaf bij de heks afleveren. Maar als hij zijn vriendjes tegenkomt loopt het anders dan gepland.
«
»
13:50 De Smurfen nieuw
Brilsmurf is druk bezig met de voorbereidingen van een evenement waarop Grote Smurf gaat optreden.
«
»
14:00 Bollie & Billie
Bollie en Billie hebben heel veel zin in de nieuwe aflevering van 'Rex de ultra-hond'. Als blijkt dat hun tv kapot is, proberen ze een manier te vinden om de aflevering toch te kunnen zien.
«
»
14:15 Agent Binky
Binky, Nola en Loo willen graag weten wat er gebeurt tijdens het wandelen, dus Gordon bouwt een robothond zodat zijn vrienden erin kunnen zitten. Op deze manier kunnen ze mee naar het park en het zelf meemaken.
«
»
14:25 Machtige Mike
Louise tekent een aantal hartjes en bloemetjes op Mike tijdens een make-upspel. Wanneer Mike het resultaat ziet is hij compleet geschokt. Als Iris opduikt, heeft Mike geen andere keuze dan zich te verstoppen.
«
»
14:30 Interstellar Ella
Het is de eerste keer dat pap Tilly om hulp vraagt en daarom wil ze de klus ook echt alleen doen, maar er gaat van alles mis. Gelukkig zijn Ella, Slippy en Madhu er om te helpen. Dan leert ze dat het toch niet zo erg is om wat hulp te krijgen.
«
»
14:45 Nils Holgersson
Nils, een jonge onstuimige wildebras, droomt ervan om piloot te worden. En hij bouwt veel liever een vlieger dan dat hij voor de dieren op de boerderij van zijn ouders zorgt.
«
»
14:55 Peter Pan
Michael is in een 'ik doe net als John'-fase. John is het echter snel beu om bij elke beweging geïmiteerd te worden. Op Nooitgedachtland stuurt John hem weg om te gaan wandelen. Michael vlucht geïrriteerd met sirenes naar de lagune.
«
»
15:20 Lassie Animated
De buffels in het park worden bang van de nieuwe treinritten die Robert georganiseerd heeft.
«
»
15:40 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
15:55 Rudi het racevarken
Wanneer Rudi zich vreemd gedraagt, vermoeden Fritz, Ayla en hun vrienden dat hij verliefd is. Ze gaan op zoek naar een mogelijke vriendin.
«
»
16:25 Dance Academy
tara wordt buitengesloten door haar vrienden als er foto's van haar kus met Christian opduiken. Kat en Tara krijgen ruzie en praten niet meer met elkaar.
«
»
16:50 Brugklas marathon
Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
17:40 Het verborgen eiland
Raptormannen ontdekken het laboratorium van Ritsaert. De familie is terug op het eiland. Isis vindt dat ze daarom met z'n allen het eiland, de zeehonden en de natuur moeten redden, maar daar is Bo het niet mee eens. Ritsaert is verdwenen.
«
»
18:00 Checkpoint
Het team slingert een boot tegen een fles champagne aan, gaat surfen zonder golven en trekt een tand met een vuurpijl. Ook ontdekken ze wie er beter is in scooterrijden, de jongens of de meiden.
«
»
18:25 De Faker op vakantie
Familie Stoof viert in Doorn vakantie in hun camper. Lukt het Noël de Faker te ontmaskeren?
«
»
18:40 Het Klokhuis
Timo vind de winter gezellig. Wouter houdt niet zoveel van de winter en ziet alleen maar de nadelen, tot hij een superidee heeft. Ben moet zich intussen meer bezighouden met sociale media.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Dertigers
Ada heeft steeds vaker contact met ex Niels, waardoor Ruben haar confronteert. Reza geeft per ongeluk iets toe aan Suus. Hij krijgt meteen spijt en doet verhaal bij Sam. Ondertussen besluit Jonas om tegen de eisen van zijn schoonvader in te gaan.
«
»
19:50 NOS Olympische Spelen: Parijs Live
Live sportverslagen van de Olympische spelen vanuit Parijs. Vandaag met onder meer atletiek, hockey, paardensport, baanwielrennen en basketbal.
«
»
21:35 Achterblijvers
Laura gaat samen met de kinderen op bezoek bij haar man Wesley in de tbs-kliniek. Gradus moet zich melden bij de reclassering voor een urinecontrole.
«
»
22:25 Dertigers
Ada heeft steeds vaker contact met ex Niels, waardoor Ruben haar confronteert. Reza geeft per ongeluk iets toe aan Suus. Hij krijgt meteen spijt en doet verhaal bij Sam. Ondertussen besluit Jonas om tegen de eisen van zijn schoonvader in te gaan.
«
»
23:00 De butlers
Studenten van over de hele wereld arriveren op de academie. Ze maken kennis met de heer des huizes en het huispersoneel. De eerste lessen gaan van start.
«
»
23:35 De slimste mens
De uitdager in deze uitzending is Hannah Prins.
«
»
00:25 Achterblijvers
Laura gaat samen met de kinderen op bezoek bij haar man Wesley in de tbs-kliniek. Gradus moet zich melden bij de reclassering voor een urinecontrole.
«
»
01:10 De slimste mens
De uitdager in deze uitzending is Hannah Prins.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers