TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Nancy Drew
Na het ontdekken van een verband tussen het gif dat Tiffany Hudson doodde en een cold case in Horseshoe Bay, riskeren Nancy en haar vrienden hun leven om een seriemoordenaar voor het gerecht te brengen.
«
»
03:00 Flip This House
Veronica en de nieuwe projectmanager Brent willen veel aandacht besteden aan het ontwerp van een nieuwe woning, terwijl Randy en Armando de klus snel willen klaren en op het budget willen besparen.
«
»
03:45 Zombie House Flipping
Het team is in Orlando op zoek naar het perfecte zombiehuis om op te knappen, en vindt er een in een rustige buurt. Het blijkt een enorme uitdaging, aangezien het pand aan het wegrotten is. Dan rest nog de vraag of er wel winst te maken valt.
«
»
04:30 Zombie House Flipping
Keith heeft een huis gekocht dat hij vijf jaar geleden al eens heeft verbouwd. Hij moet zijn partners zien over te halen om het huis te gaan opknappen. Het team is sceptisch, maar gaat akkoord.
«
»
05:10 American Pickers
Mike Wolfe gaat op bezoek bij verschillende verzamelaars die zijn passie voor auto's delen.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank ontdekken speelgoedauto's die net zo waardevol blijken te zijn als de echte auto's. Even later stuiten ze op een groep gemodificeerde motors met een bijzonder achtergrondverhaal.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank reizen de hele VS af op zoek naar spullen en zouden letterlijk alles geven voor antiek goud. Met behulp van Danielle belanden ze vaak in idiote situaties.
«
»
07:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:30 Storage Wars
Rene en Casey gaan terug naar de veilig om te zien wat er te halen valt. Dave ontdekt een stukje geschiedenis van een bordspel. Jarrod en Brandi proberen een kluisje te bemachtigen en Darrell en Brandon laten hun moves zien.
«
»
07:55 Storage Wars
Darrell en Brandon keren terug naar de veiling in Montebello in Californië, de plek waar ze hun grootste succes hebben behaald. Rene en Casey eindigen de dag met een mooie score. Jarrod en Brandi doen een vondst die hen naar de 'Herbmeister' leidt.
«
»
08:20 Zombie House Flipping
Keith heeft een huis gekocht dat hij vijf jaar geleden al eens heeft verbouwd. Hij moet zijn partners zien over te halen om het huis te gaan opknappen. Het team is sceptisch, maar gaat akkoord.
«
»
09:05 Shark Tank
Een ondernemer heeft een product dat de liefde voor wijn naar een hoger plan tilt. Een werkende moeder heeft een indrukwekkend apparaat voor vrouwen. Een man presenteert snoepjes tegen overeten en snacken.
«
»
09:55 Shark Tank
Bodybuilders uit Texas hebben een fitnesskledinglijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Een wetenschapper en surfer uit Hawaï presenteert zijn zelf-uitgevonden reddingssignaal. Ondernemers uit Ohio tonen een unieke watervaste rugzak.
«
»
10:50 Below Deck Down Under
De Thalassa-bemanning houdt een geloftenceremonie voor de gasten.
«
»
11:35 Below Deck Down Under
Een nieuw charterseizoen gaat van start in Cairns, Australië's toegangspoort tot het Groot Barrièrerif. De binnen- en buitenafdelingen beginnen af te bouwen terwijl de bemanning alles in het werk stelt om de feestvierende gasten tevreden te stellen.
«
»
12:35 Zombie House Flipping
Het team begint aan een zombiehuis uit de jaren negentig. Algauw volgt er echter een fikse tegenvaller. De hele voorgevel moet namelijk vanwege houtrot worden vernieuwd. Een vlotte renovatie zit er niet meer in.
«
»
13:20 Storage Wars
De kopers bevinden zich op Rene's thuisbasis in Oceanside, in het zuiden van Californië. Darrell en Brandon vechten om een opslagruimte met een stukje filmgeschiedenis. Jarrod en Brandi ontdekken de winstgevende voordelen van vriendschap.
«
»
13:45 Storage Wars
Dave hoopt koopwaar van topkwaliteit te scoren op de veiling in Koreatown in Los Angeles. Darrell is hier nog nooit geweest, en wil zich graag bewijzen. Mary bemachtigt een opslagruimte tegen een hoge prijs. Brandi ergert zich aan Jarrods capriolen.
«
»
14:10 American Pickers
Mike en Frank reizen de hele VS af op zoek naar spullen en zouden letterlijk alles geven voor antiek goud. Met behulp van Danielle belanden ze vaak in idiote situaties.
«
»
15:05 American Pickers
Het team gaat op zoek naar objecten voor Mike Wolfe, iets waar hij echt over kan huilen.
«
»
15:55 Shark Tank
Een ex-verkoper van dierenvoeding maakt wijn voor katten. Een vader vertelt het verhaal achter zijn draagbare schuilplaats. Een architect heeft een manier om van iedereen een tuiniergoeroe te maken.
«
»
16:50 Shark Tank
Twee ondernemers nemen een waaklama mee, en twee andere ondernemers vernieuwen het remsysteem van fietsen. Een trio heeft een app ontwikkeld om als ondernemer gratis te parkeren en zakenpartners presenteren een gratis fotoprintdienst.
«
»
17:50 Station 19
Andy en Ben reageren op een oproep over een man die gespiest werd door een kroonluchter. Door de bosbranden in LA wordt Station 19 gevraagd om mee in te staan voor het transport van hulpgoederen.
«
»
18:45 Below Deck Down Under
Er hangt een gespannen sfeer tussen de chartergasten. Een bemanningslid gaat te veel naar de Cancan en een verrassingskus dreigt het feest te verpesten.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
De CEO is terug voor nog een rondje plezier, de gasten hebben een ijskoud verzoek en wanneer een bemanningslid zijn taken over het hoofd ziet, krijgt een van de gasten een speciale verrassing.
«
»
20:35 Chucky
Nadat Chucky met succes gevangen is genomen, stelt Jake voor om hem te hersenspoelen. Het is de hoop van Jake om de gevangengenomen Chucky van een vijand in een bondgenoot te veranderen.
«
»
21:35 Chucky
Tiffany's geheimen komen in gevaar vanwege een verrassingsinterventie door Glen en Glenda. Chucky onthult dat Glenda de butler heeft vergiftigd.
«
»
22:35 Nancy Drew
Als Nancy's streven om Carsons naam te zuiveren botst met Owens streven naar gerechtigheid voor de slachtoffers van de Bonny Scot, moet ze beslissen hoever ze wil gaan om haar vader vrij te krijgen.
«
»
23:30 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew onderzoeken de laatste aanwijzing in de zaak van Lucy Sable. Ook proberen ze te ontdekken wie Ryan probeerde te vermoorden, wat tot een verrassende onthulling leidt.
«
»
00:25 Law & Order: Special Victims Unit
Wanneer een tiener prostituee verdwijnt, vinden Rollins en Velasco een belangrijke aanwijzing in een stapel veronachtzaamde dossiers van vermiste personen.
«
»
01:05 Law & Order: Special Victims Unit
Carisi vraagt de SVU om hulp bij een onderzoek als een getuige tekenen van mishandeling vertoont.
«
»
01:50 Zombie House Flipping
Het team begint aan een zombiehuis uit de jaren negentig. Algauw volgt er echter een fikse tegenvaller. De hele voorgevel moet namelijk vanwege houtrot worden vernieuwd. Een vlotte renovatie zit er niet meer in.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers