TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Blind Getrouwd UK
De experts verwelkomen alle 16 deelnemers terug voor een laatste terugblik op hun ervaring sinds ze met een vreemde zijn getrouwd. Ze ontdekken wat ze over zichzelf hebben geleerd en of de koppels die hun geloften hernieuwden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 24 Hours in A&E
Een 21-jarige heeft mogelijks een beroerte gehad. James belandt in het ziekenhuis nadat hij van zijn fiets werd geduwd en bij zijn val een ernstige beenbreuk opliep.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Familie Gillis: massa is kassa
Peter Gillis en Wendy zijn binnenkort jarig en willen hun verjaardag samen vieren. Mark, Ruud en Inge worden ingeschakeld om dit te organiseren. Om er iets bijzonders van te maken, huren ze een illusionist in voor een optreden in Peters villa.
«
»
15:00 24 Hours to Live
Hoewel de huurling Travis Conrad al met pensioen is, neemt hij een andere opdracht over van zijn oude collega. Tijdens deze missie wordt Conrad gedood door een agent. Met de hulp van zijn cliënt en een state-of-the-art proces komt hij weer tot leven.
«
»
16:40 24 Hours in A&E
De gepensioneerde saxofoniste Barbara Thompson komt naar het ziekenhuis met een gevaarlijk hoge hartslag als gevolg van een hartritmestoornis. John had bij het ontwaken plots geen gevoel meer in zijn been.
«
»
17:35 De Bauers - 20 jaar later
Frans en Mariska zijn in Rome. Zestien jaar geleden zijn ze getrouwd in de basiliek van Oudenbosch, een replica van de Sint Pietersbasiliek in Rome. Hun langgekoesterde droom om de echte basiliek te bezoeken komt eindelijk uit.
«
»
18:10 Familie Gillis: massa is kassa
Peter en Wendy gaan op vakantie naar Dubai, maar voordat ze vertrekken moet Wendy eerst nog een voor haar persoonlijk geschreven nummer inzingen in een studio. In Dubai kijken Mieke en Johnny hun ogen uit.
«
»
19:10 Home and Away
Justin raadt Eden en Remi aan om het nummer over Kirby niet uit te brengen. Roo is opgetogen: haar herstel gaat goed. Een bezoek van Marilyn stemt haar minder gelukkig.
«
»
19:40 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay brengt een bezoek aan Mojito's, een Cubaans café in Brooklyn, New York. De eigenaars, Marcelo en Kata, waren eens getrouwd, maar ruziën nu constant.
«
»
20:30 Will Trent
Wanneer uit een moordonderzoek blijkt dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt, vertrouwt speciaal agent Will Trent op zijn scherpe instincten en unieke ervaring om de waarheid aan het licht te brengen.
«
»
21:20 9-1-1: Lone Star
Het team rukt uit om een vrouw te redden met een pijl in haar hoofd. Judd is dubbel verrast door nieuws over de aandelen van Wyatt. Mateo helpt een familielid in nood en krijgt er spijt van.
«
»
22:15 The Rhythm Section
Nadat haar familie is omgekomen bij een vliegtuigongeluk, zweert een vrouw wraak. Stephanie Patrick is ervan overtuigd dat de crash geen ongeluk was en wil de verantwoordelijken daarop aanspreken.
«
»
00:10 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay brengt een bezoek aan Mojito's, een Cubaans café in Brooklyn, New York. De eigenaars, Marcelo en Kata, waren eens getrouwd, maar ruziën nu constant.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers