TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 De Sportzomer van Radio 1
Sportprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Ancient Powers
Ambitieuze imperiums willen hun grenzen verleggen. Maar in een wereld waarin elk teken van zwakte wordt afgestraft, moeten ze al hun kracht en vernuft gebruiken om hun volk te verdedigen, vijanden aan te vallen en nieuw land te veroveren.
«
»
18:05 Roots of Life
In het hart van de Amazone torent een titan hoog boven de jungle uit: de paranotenboom is een krachtige mastodont die verscheidene bewoners van de jungle voedt en onderdak biedt.
«
»
18:55 Sporza: Parijs 2024
(vanaf 20.05 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
20:10 Mirakel n°71
Nathalie bereidt zich voor op haar reis. Ze moet op controle in de MS-kliniek en legt haar reisdoel voor aan neuroloog dr. Popescu. Daarna gaat ze een kaars branden in de Lourdesgrot van Oostakker, waar het achtste mirakel van Lourdes zich voltrok.
«
»
21:00 Simon Reeve's South America
Het laatste deel van Simons reis voert hem van de Atacamawoestijn in Chili helemaal naar Tierra del Fuego, de meest zuidelijke bewoonde plek op de planeet. In Atacama is hij getuige van de desastreuze gevolgen van de westerse consumptiemaatschappij.
«
»
22:00 Do the Right Thing
Spike Lees verslag van de uitbarstende raciale spanningen op een zomermiddag in een overwegend zwarte buurt in Brooklyn.
«
»
23:55 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers