TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop is jarig. Kwebbel, Lui en Klus willen het feestvarken graag verrassen en ze laten een taart bakken. De lekkernij is zo groot dat ze er zich in kunnen verstoppen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Lui wil bewijzen dat hij even goed kan golfen als Klus en mept met zijn stick hard tegen het balletje. Te hard.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder het boek De witte kabouter gevonden. Kwebbel vraagt Plop om het verhaal voor te lezen. Ondertussen trekken Lui en Klus zich terug in de keuken. Ze zullen een taart bakken. Maar Klus heeft problemen met het meel.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Kwebbel heeft haar balletrokje aangetrokken want ze gaat met Lui dansen. De klassieke danspasjes vormen geen enkel probleem, tot Lui haar moet optillen.
«
»
06:35 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lex heeft de Floepser ontwikkeld, een apparaat waarmee je onzichtbaar wordt. Wanneer de kinderen hem testen eet Hubert de verjaardagstaart van Kara op. De drie besluiten hem een lesje te leren door te doen alsof het spookt in huis.
«
»
06:45 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
07:00 Wickie de Viking
De Vikingen zijn in China en komen Ming en zijn zoon Qi tegen. Ming is het dorpshoofd van een dorpje dat geteisterd wordt door een boze geest. Tegen een schappelijke betaling is Halvar bereid om samen met de bemanning de boze geest te verdrijven.
«
»
07:10 Nils Holgersson
Iedere zonnewende houden de elfen een magische ceremonie. Nils wil graag meedoen, maar schrikt als de Zwarte Elf plotseling opduikt.
«
»
07:25 Iedereen K3
Stemacteur Govert Deploige leert K3 hoe je stemmetjes inspreekt. Klaasje laat ons zweten met een stevige Latino workout. Marthe leert ons hoe we pompons kunnen maken. En eindigen doen ze samen op het nummer 'Play-O'.
«
»
07:40 VLOGLAB Forever #Stories
De meisjes gaan samen shoppen. Sam heeft een date voor Ruben georganiseerd. Cedric heeft een belangrijke doktersafspraak.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een jonge student wordt op brutale wijze vermoord op zijn studentenkamer. Eric en Brigitte gaan op zoek naar de dader. Een man staat op zijn terras te roepen.
«
»
08:25 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 organiseren een rolling diner, een etentje op rollende tafels. Marthe heeft een bekende kok ingehuurd. Wanneer Hanne echter per ongeluk de rat van Guus laat ontsnappen waarop ze stiekem past, lijkt alles in het honderd te lopen.
«
»
08:45 Draken: Reddingsrijders
Dak, Winger, Burple en Aggro komen oog in oog te staan met een knorrige oude draak op een eiland.
«
»
09:05 Super Monsters
De krachten van de supermonsters worden plotseling omgewisseld. Het is voor even leuk om iets te kunnen wat je normaal niet kan, maar na een tijdje willen de kleine monstertjes hun eigen kracht weer terug.
«
»
09:20 Super Monsters
Hun ouders zijn de beroemdste monsters ooit, maar deze kleuters zijn amper de luiers ontgroeid en moeten hun speciale krachten nog ontdekken.
«
»
09:30 Jabaloe
De knotsgekke Western-sitcom geregisseerd door Bart Van Leemputten.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Vandaag let Sofie lop de centen en maakt ze Gyros van kip met rijst.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Australische douanebeambten werken samen met de politie van Victoria om smokkelaars te pakken die miljoenen sigaretten illegaal binnenbrengen. Een ogenschijnlijk onschuldig pakje blijkt een zeer gevaarlijke drug te verbergen.
«
»
12:25 Milo
Milo worstelt met de vraag of ze de waarheid moet vertellen. Jasmien probeert Liam te verleiden, maar wordt op een cruciaal moment onderbroken door Milo.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Jenny en Robyn blijven enthousiast promo voeren voor Benny's benefiet. Hanne en Jan helpen Jelle.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Nelleke wil een patiënt, die blind aan het worden is, helpen om weer contact op te nemen met zijn vervreemde zoon. Een oudere vrouw kan haar kamergenote niet uitstaan. Herman gaat op een date met Suzanne.
«
»
15:25 The Good Doctor
Het team behandelt een jonge topturnster die blessures heeft opgelopen door haar zware training. Dat het meisje door haar vader wordt gecoacht, maakt het er niet makkelijker op. Shaun staat op het punt om Lea's ouders te ontmoeten.
«
»
16:35 B&B zoekt Lief
Terwijl Marc en Lisette een romantische wandeling maken, worstelt Kaylee nog steeds met het kiezen van de juiste partners. Arno zoekt intussen naar een vonk bij zijn dames op de levendige lokale markt.
«
»
17:10 B&B zoekt Lief
Nicolas en Anke hebben een openhartig gesprek, terwijl Marc en Lisette in Carcassonne genieten van een welverdiend weekendje weg. Dirk laat eindelijk in zijn kaarten kijken.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Enkele officieren vermoeden dat een vrouw risicovol eten Australië probeert binnen te brengen. Een Vietnamese studente blijkt een verdachte hoeveelheid mooncakes bij zich te hebben. De regels van een toeristenvisum zijn mogelijk overtreden.
«
»
18:20 De kotmadam
De tijd van de studentendopen is aangebroken. Een ware marteling voor deftige burgers als madame Hulpiau. Jeanne ziet geen graten in deze traditie.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Milo
Hilde verstopt valse diamanten op Kosmos, maar Koen ontdekt dit en confronteert haar. Milo worstelt met Jasmiens situatie, terwijl Jesse haar aan Liam herinnert.
«
»
20:40 Familie
Zjef en Rudi komen tot een belangrijk besef. Jelle verwijt Louise de reünie te willen saboteren, maar Louise legt de schuld voor Véroniques' beslissing bij Hanne.
«
»
21:15 Helden van Hier: De MUG
Bart en Peter snellen naar een werfongeval in de haven, waar vaak ernstige verwondingen plaatsvinden. De locatie van het Cadix-ziekenhuis brengt pathologieën met zich mee die je in geen enkel ander ziekenhuis tegenkomt.
«
»
22:20 Axel Gaat Binnen
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven.
«
»
23:30 Chicago P.D.
Wanneer Upton en Ruzek een noodoproep beantwoorden vanuit een verlaten huis, leidt hun onderzoek hen op een duister pad.
«
»
00:30 Familie
Zjef en Rudi komen tot een belangrijk besef. Jelle verwijt Louise de reünie te willen saboteren, maar Louise legt de schuld voor Véroniques' beslissing bij Hanne.
«
»
01:05 The Good Doctor
Het team behandelt een jonge topturnster die blessures heeft opgelopen door haar zware training. Dat het meisje door haar vader wordt gecoacht, maakt het er niet makkelijker op. Shaun staat op het punt om Lea's ouders te ontmoeten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers