TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Urk!
Teun krijgt een aanbod dat hij niet kan weigeren. Hij vraagt de hulp van klusmaat Albert, maar die ziet de klus niet zitten. Terwijl Gerda en Klaas een financiële tegenvaller krijgen te verwerken, heeft tweelingzus Mathilde een blind date.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Ik Vertrek
Personeelsadviseur Mascha is geboren en getogen in het Brabantse Berkel-Enschot. Ze woont al jaren binnen een straal van 500 meter van haar ouders vandaan. Gelukkig is haar man René ook een familiemens. Hij runt aan huis zijn eigen muziekschool.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Urk!
Mathilde heeft het schaamrood op haar kaken staan, als er beelden van haar liefdesavontuur viral gaan. Tony krijgt een authentieke Urker tuinmetamorfose. Teuns styling klus in Frankrijk staat door toedoen van Albert op losse schroeven.
«
»
13:40 Blind getrouwd: Australië
De Homestay Week is eindelijk aangebroken en de zes overgebleven koppels maken zich klaar om de thuisbasis van hun partner te bezoeken om te zien hoe hun leven samen eruit zou kunnen zien buiten het experiment.
«
»
15:00 Urk!
Het is Urkerdag en dat betekent klederdracht, gebakken vis en heel veel drank. Maar het is de vraag of het Tony lukt om het terras op tijd op te bouwen. Ondertussen verlaat Teun eindelijk Urk om zijn Franse droom te verwezenlijken.
«
»
15:55 Ik Vertrek uit Vlaanderen
Sam en Lieve en hun drie kinderen Eden, Matti en Felan ruilen het vertrouwde Lembeke in voor Hochrindl-Kegel, een populair wandel- en skigebied in de Oostenrijkse bergen.
«
»
17:05 My Kitchen Rules
In de tweede ronde van de competitie keren Claudean en Anthony terug in de keuken. Het tweetal wil de Gatecrashers laten zien met wie ze te maken hebben.
«
»
18:35 Home and Away
Elandra zit tussen twee vuren en probeert te bemiddelen tussen Mali en hun moeder. Ondertussen licht ze Rose ook in over de reden waarom haar familie wantrouwig is tegenover politieagenten.
«
»
19:05 Blind getrouwd: Australië
Terwijl de gastgezinnen voortduren, vestigen Sara en Tim zich in Sara's appartement in Sydney. Ondertussen neemt Jack Tori mee naar de Gold Coast en is ervan overtuigd dat ze uit Melbourne zal moeten verhuizen.
«
»
20:30 Drive Angry
De bikkelharde Milton breekt los uit de hel om achter de satanische sekte aan te gaan die zijn dochter heeft vermoord en op het punt staat zijn kleindochter bij volle maan te offeren.
«
»
22:25 Final Score
Een groep zwaarbewapende Russische revolutionairen dreigt een voetbalstadion waar 35.000 supporters in zitten op te blazen. De doorgewinterde ex-soldaat Michael Knox neemt de onmogelijke taak op zich om de toeschouwers te redden.
«
»
00:25 Blind getrouwd: Australië
Terwijl de gastgezinnen voortduren, vestigen Sara en Tim zich in Sara's appartement in Sydney. Ondertussen neemt Jack Tori mee naar de Gold Coast en is ervan overtuigd dat ze uit Melbourne zal moeten verhuizen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers