TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:11 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:29 Timmy tijd
De klas bouwt holen voor zichzelf. Otus biedt Timmy aan hem te helpen, maar Timmy's trots overmeestert hem, omdat hij zeker weet dat hij het zelf kan. Al snel realiseert hij zich dat twee hoofden misschien beter zijn dan één.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Hoi Duggee
Enid de Kat is een muis aan het achtervolgen wanneer ze plotseling vast komt te zitten in een boom. Duggee en de eekhoorns komen haar redden.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje, Kleine Veldmuis en Kleine Grijze Eekhoorn gaan in de wei op zoek naar blauwe dingen, van grasklokjes tot het water van de rivier.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma pakken hun koffer in en spelen dat ze een dagje op vakantie gaan.
«
»
06:05 Angelina Ballerina
Angelina en haar vrienden moeten een nieuwe dans bedenken die gebaseerd is op een mythisch wezen.
«
»
06:20 Tip de Muis
Als Tip zijn haar probeert te verven om zich knap te maken voor het familieportret gaat er iets mis.
«
»
06:30 Charlie en Lola
De school gaat op een verrassingsuitje en niemand weet waar de trip naar toe zal gaan. Lola is bang dat ze zal verdwalen of zal worden vergeten, net zoals zijzelf haar knuffeldier is kwijtgeraakt. Ze weet niet meer waar haar knuffel is.
«
»
06:40 No-No
No-No neemt de behandeling van Magaïveur per ongeluk over.
«
»
06:45 Vegesauriërs
Ginger en de jonge P-Rexen nodigen een jonge Broccolisaurus uit om mee te doen aan hun balspel.
«
»
06:50 Lief Monster
Lief Monster wil sneeuwstunten, maar hij moet ook zorgen voor zijn Monsterknuffel.
«
»
06:58 Kiri & Lou
Anahera heeft een nare hoest, maar Kiri en Lou hebben een oplossing.
«
»
07:05 Pingu in de stad
Pingu maakt een trainingsprogramma voor zijn zaden om ze sneller te laten groeien.
«
»
07:10 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen tegelijk wil doen, dan vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Deze kan je thuis ook knutselen, zo hoef je nooit meer te laat te komen zoals buurvrouw Rian.
«
»
07:13 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied Tik Tak.
«
»
07:15 Brandweerman Sam
Mandy en Norman gaan op avontuur om hun dagboek en hun broodjes te redden.
«
»
07:24 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied Tik Tak.
«
»
07:30 Kindertijd
Amy neemt de kijker mee naar haar school. Daar komen alleen kinderen die slechthorend of doof zijn.
«
»
07:36 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied 'Tik Tak'.
«
»
07:40 Lucas de spin
Nadat hij het perfecte web in het raam van het huis heeft gezien, twijfelt Lucas aan zijn kwaliteiten als spin wanneer hij zich realiseert dat hij zelf lang niet zo'n mooi web kan maken.
«
»
07:45 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied Tik Tak.
«
»
07:50 PatsBoemKledder!
De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er een film over een alledaags voorwerp.
«
»
08:05 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied Tik Tak.
«
»
08:08 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied 'Tik Tak'.
«
»
08:10 Shaun het schaap
Bitzer heeft al zijn taken volbracht en weet niet zo goed wat hij nu nog moet doen. Hij komt erachter dat de schuur eigenlijk grondig moet worden opgeruimd en wil de kudde graag helpen.
«
»
08:20 Maya de Bij
Als de rechter bijenwas in de voorraadkast wil zien, krijgt hij een klap op zijn achterhoofd. Al snel wordt duidelijk dat er iets is gestolen: de kostbare koninginnengelei. De verwarde rechter wordt verdacht.
«
»
08:30 Noddy, de detective
Wie schildert alle gouden dingen in Speelgoedland grijs? Noddy moet dit onderzoeken.
«
»
08:40 Kikker en zijn vriendjes
Rat komt in het dorp wonen. Eend zegt dat ratten lui en brutaal zijn, kikker zoekt dat zelf wel uit.
«
»
08:50 Pieter Konijn
Het broodje van Benjamin is wel heel plakkerig. Hij blijft door het glazuur aan zijn paraplu plakken en vliegt recht op Spikkel af. Pieter redt Benjamin, maar trekt een staartveer van Spikkel eruit.
«
»
09:00 Sesamstraat
In de bekendste straat van Nederland beleven de inwoners avonturen. Het is kermis en Ieniemienie kan niet wachten om te gaan.
«
»
09:15 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma spelen dat ze een eigen restaurantje hebben, zoals het café in het park.
«
»
09:30 Nelli en Nora
Het waait erg hard en het gezin gaat naar het strand. Ze hebben vier vliegers meegenomen.
«
»
09:35 Sesamstraat: 10 voor...
Een verzameling filmpjes van bepaalde figuren uit de bekendste straat van Nederland. Deze keer is het podium voor de Supergezonde Monsters.
«
»
09:45 Tik Tak
Er is een schoen die gemaakt is van wol, Milleke Mol ontvangt een leeuw in zijn ondergrondse werkplaats, en Boekenjongen gebruikt magie om te kunnen douchen.
«
»
09:50 Maan en ik
Kleine Nana begint een spelletje verstoppertje terwijl het speelgoed bezig is met het lezen van boeken. Iedereen besluit mee te doen en verstopt zich op verschillende plaatsen in het speelgoedhuis.
«
»
10:15 Bumba Bravo Babilu
De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. Babilu leert al spelenderwijs omgaan met situaties die voor de allerkleinsten heel herkenbaar zijn. Samen maken Bumba en Babilu veel plezier.
«
»
10:20 Nurdys
De ezel is aan het genieten tijdens een ontdekkingstocht op het mooie Griekenland.
«
»
10:25 Timmy tijd
Timmy en Yabba willen brandweerman spelen. Ze maken een brandweerwagen met wat karton en halen Bumpy uit een boom.
«
»
10:30 Bing
Bing ziet Coco met een pleister om haar vinger en hij wil er ook een. Omdat er geen echte pleister is, maakt Bing een pleister van plakband. Maar dat plakt zó erg dat het pijn doet als hij het er vanaf probeert te halen.
«
»
10:35 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing
Tom kijkt erg uit naar zijn boterham met aardbeienjam en honing, maar hij blijft wegrennen.
«
»
10:40 Hoi Duggee
De eekhoorns zijn superenthousiast wanneer een grote doos wordt bezorgd bij het clubhuis. Duggee en de eekhoorns werken hard om de inhoud in elkaar te zetten.
«
»
10:50 De avonturen van Pim & Pom in het museum
Pim en Pom komen in een jungle van het Meissen porselein terecht waar de arme porseleinen vogels de hele dag worden gepest door een stelletje porseleinen apen. De poezen willen de vogels een pootje te helpen maar dan valt alles aan diggelen.
«
»
10:55 Woezel en Pip
Woezel vertelt een aantal kleine leugentjes, en jaagt zijn vriendjes de stuipen op het lijf.
«
»
11:00 Kiri & Lou
Er is een woord en als je dat roept, gaat iedereen plotseling stilstaan.
«
»
11:05 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden zitten in de klas. Vandaag gaan mevrouw Gazelle en de kinderen tekeningen maken van hun families. Mevrouw Gazelle vertelt over haar twee zussen. Met z'n drieën maken ze graag muziek.
«
»
11:09 Peppa Pig
Peppa en George logeren bij opa en oma Big. Opa bouwt in de tuin een vogelkijkhut. Peppa en George helpen opa Big met het bouwen en verstoppen zich dan voor oma Big, die ze laten schrikken.
«
»
11:14 Olly, het kleine witte busje
Ivan heeft de hik en Olly en Bazza helpen hem er vanaf te komen.
«
»
11:20 Nijntje & Vriendjes
Nijntje is gek op spelen in de sneeuw, op haar slee en ski's. Snuffie helpt sneeuwballen maken.
«
»
11:25 Lief Monster
Lief Monster wil de driebenenrace met Klein Zacht Konijntje rennen. Maar hij komt in het team met Impulsief Hondje.
«
»
11:30 Ella, Oscar & Hoo
Het is Oscar's beurt om Rosie, de klaspop, te houden, hij probeert er goed voor te zorgen.
«
»
11:40 Charlie en Lola
Het is de allereerste sportdag op school voor Lola en na zorgvuldige afweging besluit ze mee te doen aan de ei en lepelwedstrijd. Het is de moeilijkste race van allemaal want Lola moet haar ei op de lepel zien te houden.
«
»
11:55 Pop Papierstad
Mae-Mae heeft een nieuwe bandtent geregeld om haar grote droom, optreden op een echt podium, uit te laten komen. Maar ze is zo enthousiast dat ze niet goed meer luistert naar anderen.
«
»
12:05 Olivia
De klas gaat een toneelstuk opvoeren. De rol van Olivia is alleen niet zo groot als ze zelf gewenst had. Ze speelt een koe en mag maar één keertje 'boe' zeggen. Dit is aanleiding voor Olivia om meer uit haar rol te halen.
«
»
12:15 Masha en de Beer
Masha heeft een oude fotocamera gevonden die een hele felle flits geeft wanneer ze een foto maakt. Zij verblindt iedereen die op de foto wordt gezet en daardoor gebeuren er allerlei ongelukken.
«
»
12:21 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen tegelijk wil doen, dan vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Deze kan je thuis ook knutselen, zo hoef je nooit meer te laat te komen zoals buurvrouw Rian.
«
»
12:24 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied Tik Tak.
«
»
12:25 Calimero
Calimero speelt met speelgoed dat Valeriano voor hem heeft gekocht. Het ziet er net uit als Calimero. Het speelgoed vliegt per ongeluk in het stadshuis en Calimero moet het proberen te vinden.
«
»
12:37 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied Tik Tak.
«
»
12:40 Kindertijd
Roos en Isa leerden elkaar kennen op het kinderdagverblijf en werden meteen vriendinnen. Ook al wonen ze niet in dezelfde plaats, ze spelen vaak samen en hockeyen allebei graag. Vandaag spelen ze een hockeywedstrijd en blijft Roos bij Isa logeren.
«
»
12:49 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied 'Tik Tak'.
«
»
12:50 Casper en Emma
Emma's hond Bassa is altijd vrolijk, maar vandaag ziet Bassa eruit als een echte clown. Dat herinnert Casper en Emma eraan dat het morgen carnaval is en dat ze daar een kostuum voor nodig hebben. Ze laten hun fantasie in de vrije loop.
«
»
13:04 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied Tik Tak.
«
»
13:10 Bob de Bouwer
Lofty begrijpt de instructies voor de nieuwe aanleg van het kanaal in Spring City niet.
«
»
13:19 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied Tik Tak.
«
»
13:22 Zin in Zappelin
Als je heel veel dingen wil doen, vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Kok Pierre heeft een tijdloos recept en Fenna zingt het lied 'Tik Tak'.
«
»
13:25 Splat & Seymour
Splat en Seymour maken een tekening van Superkat voor een tekenwedstrijd, maar het lukt niet. De tekening van Chloe is geweldig. Splat is vastbesloten om de wedstrijd te winnen en steelt de tekening van zijn oppas om die onder zijn naam in te sturen.
«
»
13:35 De Smurfen nieuw
Brilsmurf heeft zich bezeerd en daarom vraagt Grote Smurf aan Aap of hij zijn assistent wil zijn in plaats van Brilsmurf.
«
»
13:50 Bollie & Billie
Bill vindt een bot. Hij komt de museumbewaker tegen op straat, die wanhopig op zoek is naar een verloren bot van compsognathus. Is het bot dat Bill heeft gevonden het bot van de compsognathus?
«
»
14:00 Zo is Joey!
Iedereen in de klas moet een vriendschapsverklaring schrijven voor zijn of haar beste vriendje. Maar Joey vindt het onmogelijk om te moeten kiezen tussen zijn vrienden Yassine en Olivia.
«
»
14:10 Agent Binky
Gordon wordt aangevallen door aliens, oftewel vlooien. Het HURRK team moet hem bevrijden.
«
»
14:25 Machtige Mike
Mike brengt de middag door de hond van de buur, maar het is Ginette, niet Iris. Ginette is net als Mike een mopshond en ze wordt meteen op hem verliefd.
«
»
14:30 Bernard
Bernard en Eva ontdekken dat snowboarden een hele spannende sport is. Het kan echter ook gevaarlijk zijn als ze niet op de borden letten.
«
»
14:35 Machtige Mike
Mike bouwt een kermis op het terras om indruk te maken op Iris. Hij nodigt haar uit, maar de wasberen hopen ondertussen het huis te beroven.
«
»
14:50 De magische auto
Soy Kroon gaat op avontuur met kinderen die een lievelingsauto hebben. Dat kan een brandweerwagen, dierenambulance, tank of racewagen zijn. Maar de avonturen spelen zich af in de echte auto's.
«
»
15:05 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet.
«
»
15:20 Zappsport The Battle
Nathan en Marije nemen het tegen elkaar op. Welk team rent met een homerun naar de overwinning?
«
»
15:35 Sune's midzomermissie
De families van Sune en Sophie besluiten samen op zomervakantie te gaan. Maar de dag voor vertrek maakt Sophie het uit met Sune. Sunes pogingen om Sophie terug te winnen lopen op een ramp uit.
«
»
16:55 De Dodelijkste 60
Steve Backshall is in de Fillipijnen en ontmoet daar een levende dinosaurus en een spinachtige met poten die vier keer zo lang zijn als zijn lichaam. Steve ziet een haai die de dag grotendeels 550 meter onder de oppervlakte doorbrengt.
«
»
17:25 Zappsport Kantine
Gerda is met haar verkeerde been uit bed gestapt, drie vrienden staan oog in oog met de beste tennissers ter wereld en het is de beurt aan de jeugd van Go Ahead Eagles om te Latjetrappen.
«
»
17:45 Alles flex
Tijdens de bandrepetitie wordt Pinar heel boos op Anne, omdat hij het op zo'n lullige manier heeft uitgemaakt. Ze dreigt uit de band te stappen, maar Anne is haar voor: hij stapt zelf wel uit de band.
«
»
18:00 Checkpoint
Special met de allerleukste en spannendste tests van het afgelopen seizoen.
«
»
18:30 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en Moïse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazàn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
18:45 Het Klokhuis
Valentina, Norah, Neama, Ema en Lina, vijf vriendinnen uit groep acht van een basisschool uit Diemen, organiseerden een kinderprotest. Geïnspireerd door de Black Lives Matter beweging en hun eigen ervaringen met racisme vonden ze het tijd voor actie.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:25 Oogappels
Als Fabie volledig instort neemt Martin het heft in handen. Tijdens Eriks verjaardag lopen de spanningen dusdanig op dat Lieke besluit bij Tim te gaan wonen. Terwijl Carola en Marcel uit elkaar drijven, maken Danny en Kim het goed.
«
»
20:25 Geluk bij een Ongeluk
Berger Henk stelt alles in het werk om een gestrande handelaar op de vlooienmarkt te krijgen. Berger Remke heeft ruzie met een elektrische auto en Hilco helpt een stel zonder autosleutel.
«
»
21:15 3Doc
Vrienden Mich, Jay en Ruwhel groeiden op zonder vaders. Nu ze zelf kinderen opvoeden in Rotterdam-Zuid, willen ze een rolmodel zijn. Bibi Fadlalla volgt hun zoektocht naar sterk vaderschap, met de struggles en joys en alles ertussenin.
«
»
22:20 Secrets of Prince Andrew
In 2019 is de prins bijna vergeten, maar dit verandert met de arrestatie en dood van Epstein. Hij neemt de opmerkelijke beslissing om mee te werken aan een BBC-interview, maar dit gaat enorm mis.
«
»
23:55 Penoza
Midden in de nacht wordt Carmen door een arrestatieteam van haar bed gelicht. Justine de Heer hoopt Carmen aan het praten te krijgen. Luther krijgt opdracht om Moes onder druk te zetten, zodat hij Natalie aan de kant zet.
«
»
01:25 Geluk bij een Ongeluk
Berger Henk stelt alles in het werk om een gestrande handelaar op de vlooienmarkt te krijgen. Berger Remke heeft ruzie met een elektrische auto en Hilco helpt een stel zonder autosleutel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers