TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Father Brown
Lady Felicia belandt in het ziekenhuis door haar roekeloze rijgedrag. Ondertussen loopt er een moordenaar vrij rond.
«
»
02:30 Grantchester
Geordie krijgt bureaudienst omdat Elliot hem tot ontslag wil dwingen; Larry krijgt een moordzaak.
«
»
03:20 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
04:15 Silent Witness
Nikki bereikt een doorbraak en wanneer ze een getuige spreekt, komt ze dicht bij de waarheid.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch en het politiekorps moeten nog meer onderzoek voeren naar gewelddaden bij het water. Ze willen de aanvallers van Brackenreid koste wat het kost voor de rechtbank krijgen.
«
»
06:00 Ghosts
De geesten proberen een manier vinden om weer in een goed blaadje te komen bij Alison nadat zij hun de grootste uitbrander van hun leven heeft gegeven. Mary besluit dat ze deze keer niet de schuld op zich wil nemen.
«
»
06:30 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl de relatie van Eliza met de Duke langzaam door suddert, wordt privédetective Nash neergeschoten. Dit gebeurt net op het moment dat Eliza besluit met hem te gaan samenwerken.
«
»
07:20 Father Brown
Aan het extravagante nieuwjaarsfeest van Lady Felicia komt abrupt een einde wanneer een vip-gast wordt vermoord.
«
»
08:05 Death in Paradise
Als een vriend van detective Camille sterft op een feestboot onder verdachte omstandigheden, moeten zij en detective Poole de zaak op zien te lossen en de moordenaar zien te vinden.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Larry Smith wordt in zijn huis gedood wanneer een zomerhuis dat wordt gebruikt als onderdeel van een promotie voor het vervolg op zijn filmsucces, 'The House of Satan', plotseling door een explosie wordt verwoest.
«
»
09:55 Midsomer Murders
De beschuldigende vinger van de familie wijst al snel in de richting van de bewoners van een rivaliserend dorp, waarna Barnaby en Troy zich storten op de duistere geheimen van deze twee dorpen.
«
»
10:45 The Chelsea Detective
Een man ontdekt een geschreven boodschap op zijn spiegel. Vervolgens komt hij onder een trein. Het is de vraag of het een ongeluk betreft, of dat er meer aan de hand is. Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
11:30 Agatha Raisin
Alles staat klaar voor de bruiloft van het jaar tussen James en zijn Welshe verloofde, Eirwen, maar niets gaat ooit volgens plan in Carsely. Ten eerste laat een paintballongeluk een paar spetters achter.
«
»
12:15 Death in Paradise
Nadat een stroomstoring een ravage veroorzaakt, traceert het team de bron naar een substation en ontdekt een geëlektrocuteerd lichaam. Op het eerste gezicht lijkt het een ongeluk. Nader onderzoek onthult echter een cryptocurrency complot.
«
»
13:10 Mister Winner
Leslie vindt tijdens het leegruimen van een woning een piano. Wanneer het een zelfspelende piano blijkt te zijn, laat hij zich inhuren als pianist in een restaurant, maar al snel heeft hij de situatie niet meer onder controle.
«
»
13:40 Mister Winner
Wanneer een van de schilders van Chris zich ziek meldt, laat Chris met tegenzin Leslie een schilderklus doen bij een oudere man genaamd Graham. Zo moeilijk kan de klus toch niet zijn?
«
»
14:15 Friday Night Dinner
Pa heeft een gammele caravan gekocht. Ondertussen heeft Jim een nieuwe hond en hebben de jongens allebei een nieuwe vriendin. De vraag is echter of ze dat aan ma durven te vertellen.
«
»
14:45 Friday Night Dinner
Pa heeft de oorlog verklaard aan een plastic zak die hoog in een boom vastzit. Jonny's kledingkeuze is nogal 'buitenaards'. En Adam ontdekt dat er niets zo erg is als een boze moeder.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt of de uitvinder van een elektrisch voertuig een moord op zijn geweten heeft.
«
»
16:10 Midsomer Murders
De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek.
«
»
17:00 Midsomer Murders
De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team moet een oude zaak heropenen als een toerist beweert een alibi te kunnen verschaffen voor een vrouw die veroordeeld is voor moord.
«
»
19:00 Death in Paradise
De gemeenteraadsverkiezingen op Saint-Marie worden bruut onderbroken als een van de kandidaten vermoord wordt terwijl hij in het stemhokje stond. Detective Richard Poole en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch slaat de handen in elkaar met de legendarische advocaat Bat Masterson. Samen openen ze de jacht op Butch Cassidy en de Sundance Kid. Julia bereidt haar huwelijke met William voor.
«
»
21:00 DCI Banks
Wanneer het lichaam van een drugsdealer wordt gevonden in het bos van Sian Hudson, voelt DCI Banks zich geroepen dit te onderzoeken en wordt hij meegesleurd in de duistere wereld van de georganiseerde misdaad.
«
»
22:00 DCI Banks
In het bos wordt het slachtoffer van een aanval gevonden. Het team onderzoekt of de aanval verband houdt met de dood van een meisje dat onlangs zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
23:00 Grantchester
Geordie krijgt bureaudienst omdat Elliot hem tot ontslag wil dwingen; Larry krijgt een moordzaak.
«
»
00:00 Murdoch Mysteries
Aan een pokerspel waarbij Doctor Grade aanwezig is komt abrupt een einde wanneer een van de spelers overlijdt. Murdoch ontdekt dat de winnaar van het spel de kans zou krijgen om te overlijden en weer tot leven gewekt te worden.
«
»
00:50 Boiling Point
Point North verzorgt voor het eerst een bruiloft en het team gaat een avond stappen om het te vieren. Carly krijgt belangrijk nieuws over de toekomst van het restaurant.
«
»
01:50 Harry Wild
Wanneer iemand uit Orla's verleden van moord wordt beschuldigd, moet Orla met tegenzin Harry om hulp vragen. Ondertussen wordt de ex van Orla achtervolgd door een Spaanse huurmoordenaar met een kruisboog.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers