TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Transplant
Bash en Amira moeten omgaan met onverwachte gebeurtenissen. Theo krijgt een verrassingsbezoek terwijl hij in het ziekenhuis wordt geconfronteerd met een koppige patiënt. Bash en Mags helpen een buitenlandse patiënt, maar staan voor een taalbarrière.
«
»
03:10 Transplant
Bash en Amira vestigen zich in een nieuwe omgeving. In het ziekenhuis helpt Bash een stel dat hun eerste kind krijgt. Dr. Bishop stelt Mags op de proef door persoonlijk haar prestaties op de spoedeisende hulp te evalueren.
«
»
03:55 Flip This House
Peter en Brian verwachten goud geld te verdienen aan een huisje in Atlanta, maar er zit asbest in het pand. Het wordt uiteindelijk volledig strippen, terwijl boomwortels de fundering bedreigen.
«
»
04:40 Below Deck
Kelley ondervindt de gevolgen van Dean achterlaten op een strand. Kapitein Lee neemt een beslissing over het buitenteam. Kate raakt gefrustreerd over Emily's gebrek aan aandacht voor haar werk. Ben en Emily tillen hun relatie naar een hoger niveau.
«
»
05:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:35 Shipping Wars
Natasha overziet in de woestijn het transport van een rolschaatsbaan. Molly en Russ hebben een weinig ontspannen dag als ze de inhoud van een salon door een stadje in Florida moeten vervoeren.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank struinen een autokerkhof af in Maryland, waar ze een hobbelpaard met springveer en een unieke minimotorfiets van een boer vinden. Onderweg vinden ze ook nog drie generaties verzamelitems in een barak in West Virginia.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank keren terug naar een aantal favoriete locaties. Ze beginnen in Pennsylvania, waar ze een collectie die zich zeven meter onder de grond bevindt opnieuw bezoeken. Frank is vastbesloten een antiek reclamebordje te kopen.
«
»
07:38 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:45 Storage Wars
Mary neemt een niet zo geheim wapen mee naar de veiling in North Hollywood, Californië. René is enthousiast omdat hij weet dat hier veel geld te verdienen valt. Dave waagt een ongebruikelijke gok, terwijl een zelfverzekerde Jarrod de strijd aangaat.
«
»
08:15 Storage Wars
Dave volgt Jarrod en Brandi naar de veiling in Arcadia in Californië. Ivy brengt vroeg een bod uit. Mary doet haar best om gelijke tred te houden met de concurrentie te midden van stijgende prijzen.
«
»
08:35 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
09:30 Shark Tank
Twee ondernemers nemen een waaklama mee, en twee andere ondernemers vernieuwen het remsysteem van fietsen. Een trio heeft een app ontwikkeld om als ondernemer gratis te parkeren en zakenpartners presenteren een gratis fotoprintdienst.
«
»
10:25 Shark Tank
Twee ondernemers hebben iets ontwikkeld tegen zweetvlekken. Broers tonen een gesp die tevens dient als portefeuille. Veteranen willen boeren saffraan laten verbouwen. Een ex-kok presenteert een veelzijdige mengkom.
«
»
11:15 Below Deck Mediterranean
Een nieuw bemanningslid sluit zich aan voor de laatste charter en het interieurteam haast zich om haar te trainen. De chartergroep bestaat uit twee bekende NFL-spelers, van wie er één een speciaal voedselverzoek heeft waardoor Dave in de war raakt.
«
»
12:10 Below Deck Mediterranean
De bemanning ziet hun laatste charterdag met uitputting en opwinding tegemoet. Dave staat voor een nieuwe uitdaging als hij probeert te voldoen aan de specifieke culinaire wens van een gast. Intussen loopt Elena achter de feiten aan.
«
»
13:05 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
14:05 Storage Wars
De kopers keren terug naar Montebello in Californië, het slagveld van de beste vondsten en de ergste drama's. Ivy is bereidt om groot geld in te zetten om zijn geluk af te dwingen, maar krijgt daarbij flinke concurrentie van Jarrod en Brandi.
«
»
14:35 Storage Wars
Mary komt met een gedurfd plan op de veiling in Moreno Valley, Californië. Ivy zoekt naar alledaags koopwaar om zijn winkels te vullen. René denkt met veel geld een voorsprong te hebben op zijn tegenstanders, totdat Dave zich weer eens laat gelden.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank vinden gloednieuwe goederen in een van de oudste fietszaken in Amerika.
«
»
16:00 American Pickers
Mike, Frank en Danielle hangen rond met muzieklegendes en Rock & Roll 'Hall of Famers'. Ze zijn op zoek naar waardevolle vintage gitaren en andere objecten die te maken hebben met de rijke muziekgeschiedenis.
«
»
16:55 Shark Tank
Twee mannen presenteren een opschrijfboek dat draadloos teksten verstuurt. Twee ondernemers hebben haarverzorgingsproducten met feromonen ontwikkeld. Een moeder toont een zak voor je trouwjurk voor op de wc.
«
»
17:50 Shark Tank
Een jonge ondernemer presenteert een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past. Een ondernemer uit San Francisco beweert dat haar meditatie-app stress in de wereld kan verminderen.
«
»
18:50 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy begint aan een nieuw charterseizoen op de prachtige wateren van de Italiaanse Rivièra. Twee van haar stoofschotels hebben ongekende problemen om het jacht te bereiken. Het dekteam wordt geconfronteerd met onvoorziene obstakels.
«
»
19:45 Below Deck Mediterranean
De bekwaamheid en geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.
«
»
20:35 Resident Alien
Een verrassingsbezoeker geeft Harry een inleiding tot het huwelijk: een stressvolle menselijke instelling waarmee hij zich vertrouwd moet maken.
«
»
21:30 Resident Alien
Harry moet leren om te gaan met jaloezie wanneer de burgemeester een nieuwe fulltime-stadsdokter inhuurt. Deze nieuwe concurrent lijkt, irritant genoeg, in alle opzichten perfect te zijn.
«
»
22:30 Transplant
Bash verleent medische zorg aan een vriend die liever geen behandeling wil. Mags heeft haar handen vol aan een jonge vrouw die informatie achterhoudt. Dr. Bishop biedt Mags een geweldige kans.
«
»
23:20 Transplant
Na een explosie in de buurt van het ziekenhuis, rent Bash op het gevaar af. Wanneer een schoolmeisje met een hartstilstand het ziekenhuis binnenkomt, doet Theo er alles aan om haar te redden. Mags behandelt een patiënt zonder een gestelde diagnose.
«
»
00:10 In the Dark
Als de dag van Murphy's rechtszaak aanbreekt, moet ze mensen uit haar verleden onder ogen komen, die nu getuigen in het proces. Ook betekent de rechtszaak een ingewikkeld weerzien voor Felix.
«
»
00:55 In the Dark
Nu de rechtszaak op zijn einde loopt, staan Murphy twee mogelijke uitkomsten te wachten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers