TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 All New Traffic Cops
Het team komt in actie nadat informatie binnen is gekomen over vermoedelijke drugsdealers. Ze krijgen een tip over een man die drugs het land in zal smokkelen met de auto van een familielid.
«
»
14:40 All New Traffic Cops
Nadat de horeca vier maanden gesloten is geweest tijdens de lockdown mogen de pubs weer open. De verkeerspolitie bereidt zich voor op voor een piek in het aantal gevallen van dronkenschap.
«
»
15:40 Walker, Texas Ranger
Walker en Alex treffen een jong meisje alleen op de weg aan. Ze beweert dat haar vader ontvoerd is.
«
»
16:40 Stargate Atlantis
Nauwelijks enkele uren na zijn confrontatie met de gemuteerde Wraith Ellia ontdekt kolonel Sheppard dat zijn wonden volledig zijn genezen.
«
»
17:35 Police Interceptors
De agenten rammen een bestelbusje dat in de verkeerde richting rijdt op de M62. Ondertussen neemt een eenheid meer dan 200.000 pond aan zwart geld in beslag.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
Motorfietsen en scooters vormen een makkelijk doelwit voor dieven en joyriders. Voor de verkeerspolitie is dit een riskante en lastige groep om aan te houden, zeker als de bestuurders ongelofelijke risico's nemen om aan de politie te ontkomen.
«
»
19:30 Random Breath Test
De 23-jarige Sophia is na een festival op weg naar haar grootmoeder. Ze denkt dat binnendoor rijden haar zou vrijwaren van politiecontroles.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Het lijkt wel of in het gezin Backeljau iedereen ruzie heeft met elkaar. Volgens Thérèse komt het omdat iedereen zich verveelt: de tv is namelijk stuk. Maria ziet maar één oplossing: een kind in huis halen. Er zit niets anders op dan Carla te bellen.
«
»
20:35 The Untouchables
Gangster Al Capone bezit meerdere bedrijven die als dekmantel dienen voor zijn illegale praktijken. Federale agent Eliot Ness krijgt de taak om een team samen te stellen om Capone aan te pakken.
«
»
22:45 Take Back
Zara en Brian leiden samen met hun dochter het perfecte leventje in een klein dorp, tot Zara op een dag op heldhaftige wijze een overval verijdelt en zo uitgebreid in het nieuws komt.
«
»
00:30 Walker, Texas Ranger
Walker en Alex treffen een jong meisje alleen op de weg aan. Ze beweert dat haar vader ontvoerd is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers