TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Rode paprika's dansen de tango in de serre en de tekenende man geniet van een achtbaan.
«
»
06:05 Bumba
Bumbalu en Bumba doen een act met de diabolo. Arro leert het woordje 'pijl'. Bumba tovert met zijn stok drie plantjes. Bumba en Bumbina dansen samen. Tumbi trekt een bolderkar met Babaki erin.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje klimt in een reusachtige bloem en belandt in het hart van een bijenkorf.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor verliest een spelletje en wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
«
»
06:25 Rintje
Rintje verveelt zich. Mama weet wel iets, hij kan de was ophangen in de tuin. Henriette en Tobias komen langs en al snel bedenken de hondjes een spannend spelletje met de schone was.
«
»
06:30 Dinostad
Op de dag van een belangrijke golfwedstrijd kan papa zijn favoriete golfclub niet vinden.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu reist aan boord van een tram. Hij besluit de bestuurder van de tram waarmee hij reist te helpen om meeuwen weg te jagen en te voorkomen dat ze gratis met het vervoermiddel reizen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje zorgt dat Mare ondanks de regen toch naar zee kan, maar dan in de winkel.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Ferdinand maken sculpturen. Ze zijn allemaal blij, behalve Ferdinand die vindt dat zijn beelden slecht zijn. Tijdens de pauze zet de juf hun beelden op de vensterbank en de kinderen zijn geschokt als ze zien dat de zon ze laat smelten.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de dag van de grote opening van het Pop Papierstad Museum en de vriendjes zijn nog op zoek naar een fossiel voor het grote podium. Maar Zip is bang voor alles wat met dino's te maken heeft.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia repareert een speelgoedrobot. Robots kunnen alles, denken Saïd en Anna. Ze maken van kartonnen dozen een robotpak en lopen als echte robots door de Repair Shop, maar kunnen ze ook alles?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is uitgenodigd op het spaghettifestijn van Bobientje en mag een iemand meenemen.
«
»
07:30 Molang
Terwijl ridders druk bezig zijn een draak te bevechten, krijgen Molang en Piu Piu de opdracht om eten voor hen te bereiden. Maar voordat de twee vrienden aan de slag kunnen, moeten ze eerst het vuur zien aan te krijgen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit wil samen met haar vrienden een kabelbaan-zweefrit maken en legt haar plan uit door middel van een schilderij. Cantharelle ziet het schilderij en wil haar nog meer leren. Lilit stemt toe terwijl de jongens de zweefrit klaar gaan maken.
«
»
07:50 Lou
Lou ontmoet eindelijk haar crush Tristan op een wintersportvakantie om samen te gaan skiën. Ze heeft lang op dit moment gewacht, maar nu krijgt ze de rillingen. Want Lou voelt zich net zo op haar gemak op ski's als haar kat op skeelers.
«
»
08:00 Kids on the block
Op het buurtfeest wordt een talentenjacht georganiseerd. De hoofdprijs is een gloednieuwe spelconsole. Ikram beslist om met de vrienden een nummer te zingen.
«
»
08:15 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Brilsmurf is druk bezig met de voorbereidingen van een evenement waarop Grote Smurf gaat optreden.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
De koning houdt een dansshow en Molang en Piu Piu houden toezicht op zijn kostuum. Als de koning per ongeluk zijn kostuum vuil maakt, slaat het noodlot toe. Gelukkig lossen Molang en Piu Piu het probleem op.
«
»
09:05 Molang
Op een eiland ontdekken Molang en Piu Piu een bewoond fort met vele andere Piu Piu's. Hoewel ze Piu Piu met open armen ontvangen, willen ze met Molang absoluut niks te maken hebben.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het publiek van de Zoo mag hun favoriete dier kiezen. Alle dieren denken dat zij zullen worden gekozen tot lievelingsdier. Behalve Ziggy, die denkt namelijk dat hij geen kans maakt met zijn scherpe tanden en schubben.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Brian is een beetje verdrietig omdat hij het niet leuk vindt om in zijn eentje basketbal te spelen. De anderen dagen hem uit, maar ze zijn geen partij voor hem.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Potige Smurf en Smurfstorm nemen het tegen elkaar op in de eerste gemengde pompoenenrace.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf tovert Robotsmurf om tot zijn perfecte assistent, maar de robot slaat op tilt.
«
»
10:00 Tok Tok
Otto vindt het moeilijk om zijn speelgoed uit te lenen. Als de kuikens vragen om zijn ruimte dierfiguren te lenen, weigert Otto. Claude zal het varken geleidelijk aanmoedigen om zijn wantrouwen te overwinnen en het plezier van het delen te ontdekken.
«
»
10:05 Tok Tok
Ambroise en Prune zeggen dat ze Fabrice's beste vrienden zijn zonder om zijn mening te vragen.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
In het nabijgelegen bos bouwt Oscar een schuilplaats voor de nacht, maar plotseling landt er een gigantisch ei in en komt er een grote baby Koekoek tevoorschijn, die ook nog eens honger heeft.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
De reis is gevaarlijk. Oscar ontmoet Emile, een zeeluipaard met een grote honger naar pinguïns.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio een bal door het raam van de Oger schopt, moet hij hem terug gaan halen. Zal hij de verschrikkelijke Oger tegen het lijf lopen?
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio heeft een probleem. Hij moet op twee plaatsen tegelijk zijn. Hoe gaat hij dat oplossen?
«
»
10:45 Royals Next Door
Als Stella de jongens voor het eerst meeneemt, doet ze haar best om alles normaal te laten lijken.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella's vriendschap met haar beste vrienden wordt op de proef gesteld wanneer ze hen afwijst, maar daar al snel bittere spijt van krijgt. De vraag is of haar vrienden haar uiteindelijk zullen vergeven.
«
»
11:10 Lou
Lou vindt Tristan leuk. En Tristan houdt van skiën. Skiën is echter niets voor Lou. Dus wil Lou van de nood een deugd maken en aan Tristan opbiechten hoe slecht ze skiet. Ze hoopt dat Tristan het haar wil leren.
«
»
11:25 Lou
Lou heeft afgesproken met Tristan op de piste voor een romantische picknick, maar wanneer de sneeuwstorm toeslaat, belanden ze in een schuilplaats.
«
»
11:35 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
11:45 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
11:55 Kapot gaan
Het is de beurt aan Gloria die te weten wil komen wie er het hardst kapot gaat van de schaamte. Er wordt gekeken wie zich het snelste schaamt: Maksim, Jean-Romy of Gloria.
«
»
12:10 Ket & Doc
Lotta is anders dan andere kinderen. Daarom brengt ze haar dagen door in het Land van Grijs en Grauw. Ze is eenzaam en ze verveelt zich, tot op het moment dat ze achter de grijze muren een heel kleurrijke wereld ontdekt, bewoond door kinderen.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers belanden in een 2-D platform game. Mats moet een parcours afleggen door de gure gangen van een ijsberg. Sari moet in een ijskamer allerlei proeven afleggen om Mats verschillende obstakels en hindernissen te helpen overwinnen.
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen een clubhuis, maken een rijdend bed en doen een wedstrijdje met gekke fietsen.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft blaffen bij een lege kast. Onder de kast zit een geheim luik met verstopte explosieven.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Een van de kakkerlakken ontdekt een gloeiende lamp in de kamer van Piya.
«
»
13:40 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
13:50 Lou
Richard en zijn team staan tegenover hun aartsvijanden uit het naburige dorp in het curlingkampioenschap. Lou is meegekomen om hem aan te moedigen. Haar oogappel Tristan is echter voor het andere team.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella overtuigt de Kings om een spelletjesavond te organiseren en de baby aan Mr Pee over te laten.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Ari de Eekhoorn heeft er altijd van gedroomd om de beroemde vliegende eekhoorn te zijn, net als zijn neefjes. Maar Ari kan niet vliegen en dat eist zijn tol aan zelfvertrouwen, totdat hij Oscar ontmoet, die creatieve oplossingen heeft.
«
»
14:30 Prinsessia
Iris gelooft dat haar tuinkabouter haar wensen laat uitkomen, maar dat is niet zo. Madeliefje heeft medelijden met haar en besluit haar te helpen, samen met Basiel. Wanneer iedereen wensen begint te doen, moeten Madelief en Basiel stoppen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir en Pinokkio een verlaten hut vinden, weten ze niet dat die eigenlijk van een enge heks is. Als ze maar niet betrapt worden..
«
»
14:55 Mega Mindy
Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.
«
»
15:20 Molang
Tijdens de oudheid lijden Molang en Piu Piu schipbreuk, waarna hun vlot aanspoelt op een eiland. De twee zijn opgelucht door de goede afloop, en gaan op zoek naar anderen. Maar dan staan ze op het punt een buitengewone ontmoeting te hebben.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Brandweerman Bill mag in de brandweerkazerne alle taakjes doen, behalve branden blussen. En hij zou toch zo graag eens een brand blussen. Marie laat hem op de soep passen die op het vuur staat, want dat is ook levensgevaarlijk. Maar dat gaat fout.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep wint van zijn vrienden met knikkeren en wordt gekroond tot knikkerkampioen. Maar niemand wil meer tegen hem spelen. Sumush is de enige, en Chep verliest eerst expres een paar potjes, maar kan daarna niet meer van Sumush winnen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz gebruikt de "TransmorgaFizz" om Wezel een gespierder lichaam te geven, maar de uitvinding komt in Magoo's handen terecht en hij verandert Fizz in een chihuahua.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz wil een nieuwe toverstok testen, maar tijdens een show komt hij Magoo tegen.
«
»
16:00 Imago
Terwijl hij verdwaald is in het doolhof van Sabab, de grote haven van het koninkrijk, ontmoet Kemi Dihya, die hem redt uit de klauwen van een dief. Kemi wordt verleid door de jonge Maridin en stelt haar snel voor aan zijn nieuwe vrienden.
«
»
16:30 Rox
Team Rox infiltreert in een internaat om de kleindochter van de minister te beschermen. Een ontvoering draait uit op een gijzeling.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 5.
«
»
17:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een drukke dag, wil Oggy alleen maar slapen. Piya is niet slaperig, ze wil met de kakkerlakken kunnen spelen zonder Oggy wakker te maken. Maar de kakkerlakken zijn niet van plan om de kat te laten slapen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen zijn op weg naar een onbekende plek. Onderweg komen ze verschillende stukken afval tegen. Als ze aankomen aan een containerpark ontdekken ze dat ze 24 uur moeten overleven in een wereld vol afval.
«
»
18:30 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
18:40 Silverpoint
Meg probeert haar vrienden te redden en krijgt daarbij hulp van Finn, Alice en Elliot.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Ayo-Skate
Hilly komt te weten waarom Olivia haar negeert.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De BLOK krijgt een uitnodiging om deel te nemen aan een ondergrondse danswedstrijd en iedereen is er opgewonden over, totdat de andere deelnemers hun passen en bewegingen stelen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers