TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 Sturm der Liebe
Leander krijgt bezoek van Jasmin, die hij kent van zijn studententijd. Ze wil hem interviewen over het tekort aan artsen op het platteland. Nicole en Michael willen afstand blijven houden.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 The Karate Kid
Een Amerikaanse jongen verhuist naar China en leert kungfu bij de klusjesman op zijn school, Han. Hierdoor kan hij de plaatselijke bullebak weerstaan.
«
»
16:25 Schooled
Mevrouw Cinoman wil de liefde tussen Lainey en CB aanwakkeren. Michaela Watkins heeft een gastrol.
«
»
16:55 Las Vegas
Op het bouwterrein van Monica Mancuso's nieuwste aankoop wordt een skelet gevonden en een onderzoeker is ervan overtuigd dat dit het lichaam is van Seymour Magoon, een gangster uit de jaren 40. Danny en Penny gaan een nieuwe fase van hun relatie in.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Marshall vertelt het verhaal van de Klap van een Miljoen Exploderende Zonnen en bereidt zich voor om Barney nog een laatste indrukwekkende klap te geven.
«
»
18:15 Schooled
Barry Goldberg keert terug naar Jenkintown met verrassend nieuws waardoor Lainey en CB in een moeilijke positie worden gezet. Coach Mellor helpt directeur Glascott bij een functioneringsgesprek.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Leslie en Ben krijgen het nog moeilijk als Bobby Newport een professional uit Washington inhuurt als zijn campagneleider. Ron probeert Chris van zich af te schudden.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer blijft het repareren van het dak uitstellen. Nadat Marge er over zeurt is hij blij dat hij een vriendelijke aannemer ontmoet. Naarmate de tijd verstrijkt vraagt de rest van de familie zich af of deze aannemer echt bestaat.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Hondo en zijn zus proberen hun vader te overtuigen dat hij niet langer in staat is om voor zichzelf te zorgen. Verder is Mumford van plan om Chris een verrassend aanbod voor te leggen.
«
»
20:35 The Lost Husband
Een weduwe en haar kinderen verhuizen naar de boerderij van haar vervreemde tante in Texas na de plotselinge dood van haar man. Ze beginnen verliefd te worden op het plattelandsleven.
«
»
22:45 Stumptown
Dex wordt ingehuurd door Sue Lynn om een zaak te onderzoeken met de weduwe van zijn vorige vlam. Haar vriendschap met Grey wordt door diens romance met Liz op de proef gesteld.
«
»
23:40 Clarice
Clarice wordt gedrogeerd en aan een ziekenhuisbed gekluisterd door een seriemoordenaar die afkomstig is uit de medische wereld, met als gevolg dat ze heftige hallucinaties krijgt.
«
»
00:35 Las Vegas
Sam is blij dat ze een miljonair als klant krijgt, totdat ze ontdekt dat haar klanten het paardenracespel oplichten. Danny schiet haar te hulp.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers