TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Plop wil zijn vrienden verrassen met een cadeautje. Voor elk van hen heeft hij iets heel bijzonders gemaakt. Maar Pol, Pip en Pepijn kijken toch maar vreemd op wanneer ze hun cadeautje openen.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pepijn denkt grappig te zijn door Pol, Pip en Plop voor de gek te houden. Steeds roept hij dat er een gevaarlijke hond voor de boom staat. De drie zijn het beu en geloven niets meer van wat hij zegt. Pepijn heeft snel spijt van zijn grapje.
«
»
06:15 Plop Vertelt - Pasen
Plop vertelt de leukste Paasverhaaltjes.
«
»
06:25 Wissper
Oscar heeft de borstel waarmee hij zijn haar borstelt gebroken en kan nu zijn haar niet borstelen. Hij is bang dat hij ook geen nieuwe zal kunnen vinden in de jungle.
«
»
06:30 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:45 Wickie de Viking
Het midwinterfeest is aangebroken en dat betekent dat de Julbock cadeautjes komt brengen. Maar omdat Gilby niet braaf is geweest en misschien geen cadeautje krijgt, is hij van plan de cadeautjes van de anderen te stelen.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Het noorderlicht bereikt onze ganzen en ze vertellen over de vreemde dingen die dan kunnen plaatsvinden. Gorgo is ervan overtuigd dat één van de vleermuizen eigenlijk Akka is.
«
»
07:10 Iedereen K3
K3 neemt hun fans mee op een reis die laat zien wat het K3-zijn nu echt betekent. Gerrit De Cock, Laura Tesoro, Gers Pardoel, Jelle Cleymans en Marc Herremans zijn hierbij te gast.
«
»
07:25 VLOGLAB Forever #Stories
De vloggers organiseren audities voor de band. Angela en Seppe besluiten hun relatie officieel te maken. Marnix, Tristan en Chakir gaan op een gevaarlijke missie om een verdacht pakketje op te halen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Tijdens hun patrouille ontdekken Robin en Femke dat er een flitspaal is ontvreemd. Koen en Tineke worden opgeroepen na een melding over een piano in het bos.
«
»
08:10 Hallo K3
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat Bas nog in Spanje wonen. Ze moeten Bas snel voor zich winnen. Ondertussen laat Marcel zijn denkbeeldige hondje logeren bij Josje.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Cutter krijgt de kans om een 'moeder' te worden wanneer een pas uitgekomen draak een band met hem krijgt, en ze zullen allebei nodig zijn om de anderen uit een verwarde puinhoop te halen.
«
»
09:00 Super Monsters
Spike verheugd zich erg op zijn eerste dag bij Pitchfork Pines Preschool. Hij heeft in ieder geval genoeg vragen om aan zijn leraar te stellen. Cleo krijgt de taak om hem alles te laten zien en uit te leggen.
«
»
09:10 Super Monsters
Katya heeft de hik en kan niet langer heksen zoals ze wil. Hoewel haar vrienden met veel suggesties komen om van de hik af te komen, lijkt niets te werken. Katya leert uiteindelijk dat soms alleen geduld helpt.
«
»
09:20 Jabaloe
Moe en Joe willen samen een krant beginnen. Maar omdat de krant niet het verhoopte succes heeft, begint Moe Jabaloe roddels te schrijven in de krant. Het roddelblaadje wordt wel een succes, maar zorgt ook voor heel wat ruzie tussen de cowboys.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Het is Valentijnsweek en daarom maakt Sofie een vurige crème brûlée klaar.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Een passagier die terugkeert uit China heeft twee extra paspoorten in zijn tas en agenten willen graag weten waarom. Een container uit Libanon met huishoudelijke artikelen, meubels en voedsel verbergt honderden illegale items.
«
»
12:25 Milo
Wanneer Milo niet komt opdagen op Liams concert, moet ze zich achteraf verantwoorden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Rudi vindt dat Zjef maar beter kan zwijgen over wat hij weet over Emma en Lucas. Hij heeft het daar echter erg moeilijk mee. Véronique en Iris krijgen nieuws. Jelle reageert razend op de beslissing die in zijn plaats is genomen.
«
»
14:10 Wittekerke
Elke verwent Max en Sneyers met een zelfbereide maaltijd. Het is haar manier om de heren te bedanken voor het feit ze bij hen mag blijven wonen.
«
»
15:15 Superstore
Sandra en Jerry gaan trouwen. Amy moet ervoor zorgen dat de grote dag niet verpest wordt, als Jonah de cateraars wil helpen en Dina obsessief met de beveiliging bezig is. Garrett zit met zijn speech.
«
»
15:50 Liefde voor muziek
Dat het muzikale oeuvre van Jasper Steverlinck om van te smullen is, wordt al snel duidelijk. Van rock tot reggae en zelfs een prachtig a-capellanummer waarmee Laura iedereen verbaast.
«
»
17:30 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Voor de laatste keer blikken we terug op twintig jaar 'Boer zkt Vrouw'. Nog één keer reist Dina heel Vlaanderen door om herinneringen op te halen bij enkele boeren van de afgelopen seizoenen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Milo
Liam en Aron zoeken een back-up backing vocal, waardoor Milo zich gepasseerd voelt. Ondertussen onderhandelt Milo met No Direction om in de band te blijven.
«
»
20:35 Familie
Hanne heeft het lastig. Vanessa krijgt slecht nieuws te horen over CoBrew en ontdekt tegelijkertijd dat Mathias is weggelopen uit het revalidatiecentrum.
«
»
21:15 I Can See Your Voice
Helena en Anneke bepalen vandaag welke performer een duet mag zingen met hun groot idool Bart Kaëll.
«
»
23:10 9-1-1
Athena en de 118 schieten te hulp wanneer een uitgebluste filmster achtervolgd wordt door een reeks bijna-doodervaringen.
«
»
00:10 Familie
Hanne heeft het lastig. Vanessa krijgt slecht nieuws te horen over CoBrew en ontdekt tegelijkertijd dat Mathias is weggelopen uit het revalidatiecentrum.
«
»
00:50 The Good Doctor
Als Asher de verkeerde diagnose stelt bij zijn eerste patiënt, vraagt dr. Murphy zich af of hij er goed aan heeft gedaan om de artsen in opleiding autonomie te geven. Morgan doet Park een onverwacht voorstel.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers