TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Stargate Atlantis
Tijdens een wetenschappelijke missie op een planeet stuit het team op het lichaam van een Wraith.
«
»
14:45 Stargate Atlantis
Tijdens de verkenning van een nieuwe planeet worden dokter Rodney McKay en luitenant Laura Cadman opgepikt door een Wraith-ruimteschip. Door een technische storing tijdens hun redding komen McKay en Cadman in hetzelfde lichaam terecht.
«
»
15:40 Walker, Texas Ranger
Walker probeert de naam van Trivette te zuiveren wanneer die beschuldigd wordt van het stelen van vijf miljoen dollar aan vals geld. Ondertussen probeert hij ook de echte criminelen op te sporen.
«
»
16:40 Stargate Atlantis
Het team verkent de planeet Olesia en ontdekt dat de Stargate zich er op een afgelegen eiland bevindt. Zodra ze voet aan land zetten, worden de teamleden echter aangevallen door een primitieve stam.
«
»
17:35 Police Interceptors
De situatie is kritiek wanneer Sophie en Adie een man achtervolgen die wordt verdacht van seksuele misdrijven. De man weigert mee te werken. Een gekke automobilist is onderweg in Wakefield en Nick ziet een voertuig met gestolen kentekenplaten.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
Het team krijgt informatie over een man die ervan wordt verdacht drugs te vervoeren, met de auto van een familielid nog wel. Ondertussen richt de verkeerspolitie zich op een lokale drugsbende.
«
»
19:30 Random Breath Test
Jonge coureurs komen samen om burnouts uit te voeren op de stoffige achterafwegen van de stad. Tony en zijn vrienden komen de actie bekijken. Maar de bende heeft zich volgestopt met een paar stevige slokken van een met cannabis gevulde bong.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Sabrina is jarig en dat moet gevierd worden, maar haar verlanglijstje is allesbehalve bescheiden te noemen. En na Sabrina's theoretische rijexamen volgt de praktische proef. De rijlessen zijn voor papa Cois een ware beproeving.
«
»
20:35 Sudden Death
Wanneer het dochtertje van Darren tijdens een ijshockeywedstrijd wordt gegijzeld, start voor de brandweerman een dodelijk kat-en-muisspel met zijn meedogenloze en koelbloedige tegenstander.
«
»
22:35 The Boat
Een visser ontdekt een verlaten zeilboot en besluit aan boord te stappen. Hij vindt geen tekenen van leven, maar wanneer hij terug aan dek komt blijkt zijn eigen boot te zijn verdwenen.
«
»
00:20 Walker, Texas Ranger
Walker probeert de naam van Trivette te zuiveren wanneer die beschuldigd wordt van het stelen van vijf miljoen dollar aan vals geld. Ondertussen probeert hij ook de echte criminelen op te sporen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers