TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Na Eleni's instorting brengt Julian haar naar het ziekenhuis. Daar legt Leander hem uit dat ze een buitenbaarmoederlijke zwangerschap heeft gehad en dat ze een operatie nodig heeft. Na de operatie kan slechts gedeeltelijk all-clear worden gegeven.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Hidden Family Secrets
Joyce Hollingsworth is een ambitieuze zakenvrouw die er alles voor over heeft om de reputatie van haar cosmeticabedrijf te beschermen. Dan ontdekt ze dat haar tienerdochter zwanger is van diens vriendje. Joyce wil dat het kind geadopteerd wordt.
«
»
16:20 Schooled
Lainey zegt dat Glascott zijn nichtje moet vertrouwen en haar haar rijbewijs moet laten halen, maar dan merkt ze dat Felicia niet te vertrouwen is. CB en de Star Wars club nemen Mellor mee naar de première van The Phantom Menace.
«
»
16:45 Las Vegas
Ed probeert het Montecito te heropenen terwijl hij voor zijn nieuwe baas werkt. Ook probeert hij zijn oude personeel terug te lokken.
«
»
17:35 How I Met Your Mother
De lange reis van Marshall en Marvin naar het hotel gaat verder met de bus. Om te zorgen dat Marvin in slaap valt moet Marshall creatief zijn met verhaaltjes voor het slapen gaan.
«
»
18:05 Schooled
Lainey is de nieuwe coach van de cheerleaders en ze wil met het team meedoen aan de fanatieke competities uit de jaren negentig. Mellor en zijn footballteam steken daar een stokje voor.
«
»
18:35 Parks and Recreation
De vrienden van Ann willen een date voor haar organiseren op Valentijnsdag. Ron en Andy proberen Ben te helpen de locatie van hun afspraakje op Valentijnsdag te ontdekken. Chris is van streek door zijn liefdesleven.
«
»
19:10 The Simpsons
Na Homers rampzalige confrontatie met spinnen in de garage maakt Marge zich zorgen hoe aan geld te komen als Homer er niet meer is. Ze wordt erg gierig en Homer neemt wraak door een camper te kopen.
«
»
19:40 S.W.A.T.
De informant van Hondo wordt om het leven gebracht terwijl deze naar informatie op zoek is. Verder maakt Jessica zich zorgen om het grillige handelen van de FBI, en denkt mogelijk dat dit gevaarlijke situaties op zou kunnen leveren.
«
»
20:35 The Karate Kid
Een Amerikaanse jongen verhuist naar China en leert kungfu bij de klusjesman op zijn school, Han. Hierdoor kan hij de plaatselijke bullebak weerstaan.
«
»
23:15 Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
Een verslaggever uit Kazachstan reist naar Amerika om te ontdekken waarom het zo'n groots land is. Samen met zijn regisseur reist hij door Amerika en weet hij haast iedereen wel te beledigen.
«
»
00:50 Las Vegas
Danny komt door een goede daad in aanraking met de politie en Ed helpt hem uit de brand. Sam en Mike onderzoeken mysterieuze kreten die uit de kamer van een ouder koppel komen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers