TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een dissectie puzzel van een poppenkinderwagen, disco dansen in de roaring twenties.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt op de daken van Parijs, waar hij een stekelvarken ontmoet die als schoorsteenveger werkt. Dan komt er een andere schoorsteenveger die alles schoonmaakt en geen schoorsteen meer voor de anderen overlaat.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Wanneer hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Ze denkt dat er mogelijk een babydiertje in het ei zit. Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette willen naar de speeltuin, maar mama heeft geen tijd. Ze is samen met oma bezig met de grote schoonmaak. Dan maken we gewoon onze eigen speeltuin in huis, bedenkt Rintje.
«
»
06:30 Dinostad
Een boottochtje met het gezin neemt een onverwachte wending. Zodra Ricky, Tyra en papa op een eiland stappen, drijft hun boot weg. Nu moeten ze zien te overleven in het wild.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu trekt zijn ski's aan terwijl hij en zijn vrienden meedoen aan een race in de sneeuw.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ziet dat Fieke in haar broek heeft geplast omdat ze het te druk heeft met 'verstoppertje'.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park bouwen Simon en Lou een geheim kamp. Lou is zo enthousiast dat ze te snel werkt en daardoor is de constructie wankel. Wanneer het begint te waaien, dreigt het hele ding op de grond te storten.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Zip gaat op zijn eerste kampeeravontuur, maar vindt dat zo spannend dat hij liever naar huis gaat. Gelukkig helpen zijn vriendjes hem om zich meer op zijn gemak te voelen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is ziek en slaapt. Sameer repareert een apparaat, waarmee een student medicijndrankjes maakt. Dat brengt Anna op het idee om voor Saïd een drankje te maken om hem beter te maken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is verliefd op een jonge topchef. Ze nodigt hem uit om te komen eten en wil iets lekker maken.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu vinden een ei op de binnenplaats van hun boerderij. Ze leggen het terug in het nest van de kip, maar als er een draak uit komt, adopteert de kip het onmiddellijk.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mushpot was vroeger de grote schors-surf-dude van Zwamdorp, en nu komt hij erachter dat het tijd wordt dat stokje door te geven aan de jongere generatie. Plus een schatkaart die eigenlijk nog cooler is dan schorssurfen.
«
»
07:50 Lou
Lou's moeder Emma boekt geen vooruitgang met haar nieuwe roman en is navenant depressief. Het is dus hoog tijd dat Lou haar gedachten verandert. En hoe kan ze dat beter doen dan Emma te koppelen aan haar nieuwe buurman Richard?
«
»
08:00 Kids on the block
Om een goede indruk te maken, biedt Rayan zijn diensten aan als klusjesman bij het nieuwe gezin. Selma zet hem aan het werk in de tuin. Helaas is Rayans enige grote voorbeeld zijn vader.
«
»
08:15 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
08:30 De Smurfen
Het mooiste kunstwerk van Schildersmurf is gestolen. Alle Smurfen gaan ernaar op zoek.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De komst van Piya, die deze zomer door haar ouders aan Oggy is toevertrouwd terwijl zij op reis zijn, zet het dagelijkse leven van onze blauwe kat op zijn kop. Hij verwachtte een baby, geen zevenjarige.
«
»
08:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu willen musketiers worden van de koning, maar Piu Piu is te klein om mee te doen.
«
»
09:05 Molang
Een tovenaar verlaat het kasteel en vergeet zijn hoed. Molang en Piu Piu vinden hem.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het huis van meneer Timmers is net geverfd, dus hij gaat met de dieren mee naar de krater om daar een nachtje te logeren. Het wordt echter een nacht vol kattenkwaad van de pinguïns.
«
»
09:25 De Smurfen
Azrael heeft genoeg van Gargamel en verlaat het krot, maar wanneer ze gewond raakt in het bos, brengt Wilde Smurf de kat naar het dorp van de Smurfen om haar te helpen genezen.
«
»
09:40 De Smurfen
Er is een ongeluk in het laboratorium van Grote Smurf, waardoor hij van lichaam wisselt.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ziet Kevin vertrekken en ziet Bob huilend zijn ogen uitkijken. Ze nodigt de hond uit om de dag door te brengen aan het meer met Oggy en de kakkerlakken. De hond blijkt een echte lastpost te zijn en verandert hun uitje in een nachtmerrie.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah zetten hun zoektocht alleen voort. Ze worden omsingeld en gevangen genomen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Leah en Ernest, de voodoo pinguïn, lopen door de wonderbaarlijke natuur als ze de beroemde Drie van het Leven bereiken, zoals afgebeeld in het Boek van Sinoe.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor probeert indruk te maken op prinses Betilda en geeft haar de hoorn van een eenhoorn, ondanks de waarschuwing van Bettina. Als de prinses langszaam in een eenhoorn verandert moeten Pinokkio en zijn vrienden haar redden.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir willen stiekem wat lekkers bakken in de keuken van Mangiafiamma, maar als Bettina per ongeluk een ketel betovert staat het hele dorp op zijn kop.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella geniet van het studentenleven, totdat de Koningin-weduwe besluit dat de school niet educatief genoeg is. De school doet haar best om aan de behoeften van het koningshuis te voldoen.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella neemt de zaak van haar vrienden op zich, en moet nablijven. Ze heeft geen zin om het misverstand recht te zetten, ondanks de aanmoedigingen van Mia en Freya.
«
»
11:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
11:10 Lou
Sinds Lou zich weer eens verslapen heeft en Mina een eeuwigheid op haar heeft moeten wachten, is er radiostilte tussen de twee beste vriendinnen. Maar dan ontmoet Lou voor het eerst haar crush Tristan en wisselt een paar woorden met hem.
«
»
11:25 Lou
Wanneer pizzeria-eigenaar Gino ontdekt dat Richard een oogje heeft op Lou's moeder Emma, wil hij de man beter leren kennen om er zeker van te zijn dat Richard het echt meent.
«
»
11:35 Dodo
Joe is aan de verliezende hand. Met Sportdag in aantocht moet hij voorkomen dat hij weer verliest.
«
»
11:45 Dodo
Op de laatste schooldag hoort Joe dat Frisbo Kayla Madani leuk vindt. Joe wil zijn beste vriend helpen, maar er is een probleem: Kayla is de beste vriendin van Lily Scott.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Op heel jonge leeftijd heeft Julie, nu dertien, zowel haar moeder als haar vader verloren. 'Licht' is een intiem portret van een meisje dat, ondanks een immens verlies, met haar armen wijd de wereld tegemoet gaat.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een oud kasteel waar professor Orloff een monster heeft gecreeërd. Het onweert en één blikseminslag is voldoende om het monster tot leven te wekken. Wanneer het monster tot leven komt, is het alle hens aan dek!
«
»
12:50 Helden
Vandaag: petflessenboot en mentos afvuren.
«
»
13:05 DierenDetectives
Australië. Wanneer 's nachts de dijk doorbreekt bij een zorgboerderij en alle dieren dreigen te verdrinken, slaat dromedaris Humphrey alarm. Boaz en Milan gaan naar de enige echte kamelenboerderij van Nederland.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy kan niet langer dagelijkse taken uitvoeren zonder Piya's hulp en voelt zich infantiel. Dus duwt hij de kleine olifant aan de kant om zijn onafhankelijkheid terug te krijgen. Piya voelt zich afgewezen door haar oom die haar hulp niet langer wil.
«
»
13:40 Dodo
Het is Joe Connolly's eerste dag op de middelbare school en alles gaat mis. De ergste eerste dag ooit overleven zonder zijn beste vriend zou wel eens moeilijk kunnen worden.
«
»
13:50 Lou
Lou's plan om haar moeder Emma te koppelen aan buurman Richard wordt eindelijk werkelijkheid. Zonder het haar te vragen heeft ze haar moeder uitgenodigd voor een jazzavond die Richard in zijn flat organiseert. Emma voelt zich overrompeld.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella merkt dat haar vader nooit zijn kroon afzet en overtuigt hem om dat tenminste één keer te doen, zodat ze zich normaal kan voelen tussen haar leeftijdsgenoten. Maar Koning Bob's kroonloze uiterlijk wekt veel argwaan en onrust.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Ernest wordt aangesteld als leider van de voodoo pinguïns. Oscar ontdekt dat Ernest en Sinoe elkaar in het verleden hebben ontmoet.
«
»
14:30 Prinsessia
De directeur heeft genoeg van het gekibbel van veel meisjes. Om ze een lesje te leren worden ze in paren geboeid. Zo leren ze dat ze er voor hun eigen belang beter aan doen om samen te werken.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio maakt de bril van Coppo stuk, maar daar mag de klas niet achter komen. Ten einde raad roept hij de hulp in van Repelsteektje.
«
»
14:55 Mega Mindy
In het bejaardentehuis wordt een gaslek geconstateerd, en het gebouw moet ontruimd worden. Mega Mindy moet uitzoeken waarom dit plotseling is gebeurd, en stuit daarbij op een aantal criminelen.
«
»
15:20 Molang
Nadat een golf hen heeft meegenomen, denken Molang en Piu Piu dat ze gestrand zijn op een afgelegen eiland. Maar ze ontmoeten een vriend die hen vertelt dat ze eigenlijk vastzitten in de maag van een walvis.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie fopt Samson met een knuffelpapegaai. Die denkt dat het een echte papegaai is die kan praten. Marie probeert dit ook eens bij Bill. Bill gelooft het en ziet in hem een nieuwe vriend. Wanneer de papegaai weg is, is Bill in alle staten.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Het lichtbaken van Zwamdorp is uitgegaan, en dus neemt Lillit het over. Alleen laat haar licht haar ineens in de steek. Daarom gaat ze midden in de nacht in het donkere bos op zoek naar Starmush.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Met zijn nieuwe uitvinding maakt Fizz ontelbare klonen van wezels om het werk van mensen te doen. Magoo hoort van de UFO Society dat de avond gunstig is voor buitenaards bezoek.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Met zijn nieuwste uitvinding droomt Fizz ervan de superheld van de stad te worden. Mr. Magoo gaat sporten en krijgt per ongeluk Fizz' scannerarmband te pakken.
«
»
16:00 Imago
De helden staan op het punt Ayyur, de IJs-Primago, te ontmoeten. Terwijl Zayn oefent met het aansteken van de fakkels in zijn tempel om de Primago te verwelkomen, hebben Kemi en Awa Soutehk, de Primago van de bliksem, nog steeds niet gevonden.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat Oggy een blunder heeft gemaakt, maakt Olivia het hem moeilijk. Spijtig om haar oom zo verdrietig te zien, besluit Piya hem te helpen, maar haar initiatieven maken de situatie alleen maar erger.
«
»
16:30 Rox
Er worden een aantal geldtransportwagens op klaarlichte dag beroofd, de dieven slaan telkens toe als de wagens voor een rood licht staan.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 2.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya heeft een tol gekregen en Oggy wil er dolgraag mee spelen. De kleine olifant verijdelt de listen van haar oom om het kostbare geschenk te stelen door het als een spel te zien, zonder te vermoeden wat de tol werkelijk betekent voor Oggy.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien daagt Aaron uit om in een bos brandnetels te duiken. Er wordt gekeken naar hoe dat afloopt en wat er aan gedaan kan worden.
«
»
18:15 Nachtwacht
Veel inwoners van Schemermeer verkeren in een onverklaarbare slaaptoestand. De Nachtwacht gaat op onderzoek uit en de drie proberen zo snel mogelijk de dader te vinden.
«
»
18:40 De Hoppers
Arno en Mo willen Esra een hart onder de riem steken. Esra wil zo graag naar een toverschool, maar zal dat ooit lukken? De twee jongens bedenken een plan. Ze laten Esra geloven dat ze toegelaten is aan de Boma Toverschool. Daria en Esra spelen mee.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
19:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena moet mevrouw Carre laten zien waarom ze thuishoort op de balletschool. De Tijdverzamelaars komen Victor vragen om het tweede uurwerk.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers