TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Urk!
Ook op Urk beginnen ze iets te merken van de pandemie. Dat betekent dat de strenggelovige Urkers de zondagse kerkdiensten niet meer in de kerk kunnen meemaken, maar deze noodgedwongen vanuit hun huiskamer moeten volgen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Ik Vertrek
Veertien jaar geleden verruilden Alwin en Bionda en hun zoons Mike, Robbie en Jim hun rijtjeshuis in Twello voor het zonnige Italië. Na het runnen van een bed & breakfast en een agriturismo is het nu tijd voor het grote werk.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Urk!
Ook op het voormalige eiland Urk is er sprake van een tweede corona golf. Interieurstylist Teun kan hierdoor zijn nieuwe zaak niet groot en feestelijk openen. Desondanks moeten wel de handen uit de mouwen om alles op tijd ingericht te hebben.
«
»
14:05 Blind getrouwd: Australië
Lucinda geeft toe dat Timothy en zij achter de anonieme brief aan Jack en Tori zaten.
«
»
15:30 Urk!
Teun Föhn blijkt tot over zijn oren verliefd. Zijn vrienden Fred en Albert maken zich op voor de kennismaking met Teuns nieuwe vlam. Gerda vraagt haar tweelingzus Mathilde als ceremoniemeester en samen gaan ze op zoek naar een prinsessenjurk.
«
»
16:30 De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen
De stoere Oostendse vissers Michael en Gianni varen de Noordzee op voor een loodzware shift van maar liefst zeventien uur. Ook in Oostende klimt torenkraanmonteur Johan tot honderdvijf meter boven de stad om een kraan af te breken.
«
»
17:35 My Kitchen Rules
Nick en Christian uit Melbourne zijn ervan overtuigd dat ze Radha en Prabha kunnen verslaan.
«
»
19:05 Home and Away
Cash probeert Felicity te contacteren nadat Tane hem in vertrouwen heeft genomen over haar afperser. Zij is echter bezig met het uitvoeren van haar eigen plan om de dader te ontmaskeren.
«
»
19:35 Ambulance Australia
Ambulancepersoneel Jeff en Tamara haasten zich naar een 92-jarige man die gevallen is en vast ligt onder zijn scootmobiel. Ze schieten een baby te hulp die moeilijk kan ademen en blauw aanloopt.
«
»
20:35 The Proposal
Bazige baas Margaret doet alsof ze met een assistent is getrouwd om het land niet te worden uitgezet. Deze façade volhouden blijkt echter lastiger dan gedacht.
«
»
22:40 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team staat voor hun zwaarste opdracht ooit wanneer een groep gewelddadige extremisten wraak wil nemen door de helft van Los Angeles op te blazen.
«
»
23:35 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
Agenten Chris en Gavin traceren een dame die nog gerechtskosten dient te betalen. Alex en KC kloppen aan bij een huurder die nog 2.500 pond aan achterstallige huur te betalen heeft.
«
»
00:35 Ambulance Australia
Ambulancepersoneel Jeff en Tamara haasten zich naar een 92-jarige man die gevallen is en vast ligt onder zijn scootmobiel. Ze schieten een baby te hulp die moeilijk kan ademen en blauw aanloopt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers