TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Ghosts
Het is bijna Kerstmis en Mike's moeder blijft logeren. Betty wil graag helpen, maar het duurt niet lang voordat Mike en Alison knettergek van haar worden. Net als ze zelf besluit te gaan, vermoedt Betty dat er iets vreselijk mis is in Button House.
«
»
02:45 Scott & Bailey
Janet gaat naar het huis van een bejaard koppel waarvan al enige tijd niets meer is vernomen. Ze vindt er het afgehakte hoofd van de vrouw onder aan de trap en het lichaam boven.
«
»
03:30 Queens of Mystery
Terwijl Mattie de zaak van de band onderzoekt, valt er een nieuw slachtoffer. Het blijkt de manager van de band. Hij is met een keukenmes in de rug gestoken.
«
»
04:20 Silent Witness
In een appartement wordt een gemummificeerd lichaam gevonden dat daar al een jaar verborgen was. Het team probeert de identiteit van de dode te achterhalen en raakt verwikkeld in een duistere wereld van drugs en mislukte cosmetische ingrepen.
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch en zijn collega's worden geconfronteerd met een geheel nieuw dilemma wanneer ze een plaatselijke ondernemer, Richard Welch, vinden, vastgebonden aan de top van een telefoonpaal met een door geluid geactiveerde bom op zijn borst.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
06:45 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza als hoofdverdachte wordt gezien voor inbraken, is ze genoodzaakt onder te duiken.
«
»
07:30 Father Brown
Father Brown bezoekt Chummy's vakantiekamp samen met een paar andere genodigden. Het duurt niet lang voordat er iemand wordt vermoord. De tweede moord staat op het punt plaats te vinden als Father Brown niet waakzaam is.
«
»
08:20 Death in Paradise
Detective Richard Poole is verbouwereerd als er een brand uitbreekt bij het klooster op het eiland en de brand één van de bewoners fataal wordt. Het team moet vele mysteries oplossen om tot het hart van de zaak te komen.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Na de dubbele moord op de excentrieke weduwe, Isobel Hewitt, en de overspelige dokter, Duncan Goff, ontdekken Barnaby en Troy meer over hun leven in het dorpje Malham Bridge.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Troy en Barnaby zetten hun moordonderzoek voort. Troy verdenkt een antiekhandelaar met wie Isobel bevriend was, maar Barnaby is niet overtuigd en denkt dat iedereen die de slachtoffers bij leven kende de moordenaar kan zijn geweest.
«
»
10:55 The Mallorca Files
Een opgepakte drugsdealer geeft Miranda en Max de tip dat een crimineel die op de lijst van meest gezochte misdadigers van Mallorca staat, weer op het eiland is om zijn stervende vader te bezoeken.
«
»
11:45 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Wanneer in een Tudor-pub paranormale activiteiten worden waargenomen, komen oude familievetes tot uitbarsting en hebben Frank en Lu weer een mysterie om op te lossen.
«
»
12:30 Death in Paradise
Terwijl commissaris Selwyn Patterson vijftig jaar politiewerk viert in de Yacht Club, neemt de dag een wending wanneer hij wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. De zaak wordt echter steeds verwarrender.
«
»
13:25 Father Brown
Een nieuwe dirigent zorgt voor een gebrek aan harmonie in de parochie, en zelfs tot moord.
«
»
14:10 Father Brown
Father Brown moet tussenbeide komen wanneer het erop lijkt dat een geest iemand wil vermoorden.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch onderzoek doet naar sterfgevallen rond Egyptische antiquiteiten, is Crabtree ervan overtuigd dat de doden het gevolg zijn van een vloek.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Wanneer een beroemde cricketspeler sterft tijdens een toernooi, leidt het onderzoek inspecteur Barnaby naar een gevaarlijk spel met iemand uit het verleden van de overledene.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Wanneer een beroemde cricketspeler sterft tijdens een toernooi, leidt het onderzoek inspecteur Barnaby naar een gevaarlijk spel met iemand uit het verleden van de overledene.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team moet een lastige zaak oplossen. Een wetenschapper die aan de voet van een vulkaan woonde wordt dood teruggevonden, maar alles lijkt erop te wijzen dat de man een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
19:00 Death in Paradise
Florence heeft het moeilijk als ze onderzoek doet naar de dood van een oude klasgenoot, die aan de voet van een klif dood teruggevonden is.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Julia ontdekt een geheim over haar vader na zijn dood. Brackenreid neemt een onderzoek over.
«
»
21:00 Blue Lights
Grace, Annie en Tommie zijn nu een jaar politieagent worden geconfronteerd met een door drugs veroorzaakte misdaadgolf. Een aanvaring brengt de werkrelatie van Stevie en Grace in gevaar.
«
»
22:10 Blackshore
Wanneer haar carrière wordt bedreigd als gevolg van een reeks beschuldigingen van buitensporig geweld, wordt inspecteur Fia Lucey teruggestuurd naar haar geboorteplaats Blackwater om een zaak van vermissing te onderzoeken.
«
»
23:10 Beyond Paradise
Humphrey en Martha's trouwdag is eindelijk aangebroken en nu staan ze voor de uitbundige affaire die Anne heeft georganiseerd. Maar zo'n grote dag lijkt veel te snel te komen en Anne's plannen lijken veel grootser dan wat een van hen eigenlijk wilde.
«
»
00:15 Murdoch Mysteries
Het leven van William Murdochs oude vlam Anna wordt bedreigd, dus Murdoch moet snel handelen - en de aanvaller neerschieten. Vol afschuw realiseert hij zich dat het gevaarlijke misdaadsyndicaat The Black Hand nog steeds achter Anna aanzit.
«
»
01:00 Mad Dogs
Vier vrienden reizen naar Mallorca voor een bezoek aan hun oude vriend Alvo, een rijke onroerendgoedmagnaat die zich een luxe levensstijl heeft aangemeten. Maar al snel ontdekken de vier dat er iets mis is met Alvo.
«
»
01:45 Mad Dogs
De spanningen lopen hoog op als de vrienden zich realiseren dat zij verwikkeld zijn in een vreselijk misdrijf rond drugs, geld en moord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers