TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Ex-Wife Killer
Wanneer Josie's ex-man, Michael, haar bloemenwinkel binnenloopt met een zakelijk aanbod dat ze niet kan weigeren, komt ze terecht midden in een wrede scheiding tussen Michael en zijn zelfverklaarde gekke ex-vrouw Cora.
«
»
09:00 Killer at the Crime Scene
Een gezin confronteert vermoedelijke bromfietsdieven met fatale gevolgen. Een hechte Londense gemeenschap eist gerechtigheid en helpt forensische specialisten bewijsmateriaal te vinden om de mesman te ontmaskeren.
«
»
09:45 Snapped
Wanneer de politie op zoek gaat naar een vermiste man in Indiana en een lichaam ontdekt op de oever van een rivier, starten ze een onderzoek dat een verrassend verhaal aan het licht brengt over een open huwelijk en bewijs van wrede marteling.
«
»
10:35 Britain's Deadliest Kids
Toen een vijftienjarige jongen naar een park in Liverpool werd gelokt, gemarteld en voor dood achtergelaten, werd dit de 'Reservoir Dogs'-moord genoemd. Zijn drie moordenaars waren eveneens vijftien jaar oud.
«
»
11:25 Britain's Deadliest Kids
Sophie Lancaster wordt aangevallen en in elkaar geslagen door een bende tieners die het op haar en haar vriend hebben gemunt omdat ze anders zijn. Sophie's moeder en vrienden praten over deze tragische gebeurtenis.
«
»
12:20 Pocket Dial Murder
Stacey krijgt een broekzaktelefoontje van haar man Jeff waar ze aan de andere kant van de lijn de plotselinge dood van een vrouw hoort. Als Jeff thuiskomt en zegt dat hij zijn telefoon kwijt is, weet Stacey niet wat ze hiervan moet denken.
«
»
13:50 Killer at the Crime Scene
Een gezin confronteert vermoedelijke bromfietsdieven met fatale gevolgen. Een hechte Londense gemeenschap eist gerechtigheid en helpt forensische specialisten bewijsmateriaal te vinden om de mesman te ontmaskeren.
«
»
14:45 Snapped
Wanneer de politie op zoek gaat naar een vermiste man in Indiana en een lichaam ontdekt op de oever van een rivier, starten ze een onderzoek dat een verrassend verhaal aan het licht brengt over een open huwelijk en bewijs van wrede marteling.
«
»
15:35 Cold Case Files
In juli 1970, na de brute moord op alleenstaande moeder Loretta Jones, blijft de vierjarige Heidi Jones alleen achter. Bijna 40 jaar later besluit Heidi deze cold case op te lossen en vraagt een oude schoolvriendin om hulp.
«
»
16:25 World's Most Evil Killers
Na de moord op Billy Bryan en Annie Castle ontsnapte Danville Neil dertig jaar lang aan justitie. Innovaties op forensisch gebied leidden uiteindelijk tot zijn veroordeling in 2020.
«
»
17:15 Stone Cold
Jesse Stone verruilt zijn baan als rechercheur moordzaken voor een baan als politiecommandant in een rustig dorpje in New England. Hij onderzoekt een reeks moorden en verkrachtingen. Stone wordt gedwongen om zijn eigen demonen onder ogen te zien.
«
»
18:45 Killer at the Crime Scene
Een getalenteerde jonge skateboarder wordt in Liverpool voor de ogen van zijn familie doodgeschoten. Forensische experts ontdekken een verwijderd bericht op sociale media waarin de twee moordenaars hun daad aankondigen.
«
»
19:40 Snapped
De politie van een klein stadje in Pennsylvania reageert op een ooggetuigenverslag van een moord achter een kruidenierswinkel en ontdekt dat het slachtoffer geen onbekende is van de politie.
«
»
20:30 Britain's Deadliest Kids
Josh Taylor wordt vermoord door een vermeende vriend nadat een kleine ruzie vreselijk uit de hand loopt. Een avondje rondhangen met zijn vrienden en zus in het plaatselijke park eindigt in een tragedie.
«
»
21:20 Britain's Deadliest Kids
De achttienjarige moeder Samantha Madgin wordt op brute wijze doodgestoken tijdens een avondje uit. Haar moeder en vrienden vertellen de details over die gruwelijke nacht.
«
»
22:15 Cold Case
Lilly en haar team van hardnekkige rechercheurs heropenen de moord op een pin-up girl uit 1953 wanneer er nieuw bewijsmateriaal naar boven komt en onderzoeken of de zaak kan worden gesloten.
«
»
23:05 CSI: Miami
De man van sheriff Anita Torres komt om het leven bij een explosie. Ze vermoedt dat de bende Mala Noche achter de aanslag zit en dat Memmo Fierro de opdrachtgever was. Fierro zit echter nog steeds in de gevangenis en beweert onschuldig te zijn.
«
»
23:55 FBI
Het team moet een schutter opsporen die zich richt op rechercheurs uit hetzelfde district en dezelfde eenheid, terwijl de spanning bij de NYPD toeneemt. Tiffany merkt dat haar verleden bij de NYPD haar kijk op de situatie beïnvloedt.
«
»
00:40 Unforgettable
Een hoge bons uit de farmaceutische industrie wordt doodgeknuppeld gevonden in zijn hotelkamer. Hoofdverdachte is de dienstmeid. Zij beweert dat de gast haar probeerde te verkrachten. Carrie besluit het heft in eigen hand te nemen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers