TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:00 Saving paradise
Het Umphang-reservaat, het grootste van Thailand, staat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Dankzij een netwerk van rivieren en de grootste watervallen van het land slaagt dit ecosysteem erin om het droge seizoen ongeschonden door te komen.
«
»
17:55 Diego Maradona
Een uniek portret van rebel, held en stervoetballer Diego Maradona. De documentaire vertelt een meeslepend en onvergetelijk verhaal over de opkomst en ondergang van een groot talent. Hoe een Argentijns straatjongetje een wereldtopvoetballer werd.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak op vrijdag
Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
«
»
21:30 Saving Private Ryan
6 juni 1944. Een groep soldaten krijgt het bevel soldaat James Ryan van achter de Duitse linies te evacueren. Ryan verloor zijn drie broers op het slagveld en moet snel terug naar huis worden gebracht.
«
»
00:15 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kotmadam Sarafian' (VTM)

Barbara is jarig en geeft een groot feest. Haar studenten zijn uiteraard ook van de partij en brengen een origineel cadeau mee. Delphine krijgt slecht nieuws en lucht haar hart. Aaron blijkt moeite te hebben met zijn studies en laat zijn schoolwerk liggen. Barbara besluit in te grijpen en neemt hem mee voor een gesprek.

'Kotmadam Sarafian', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers