TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:48 Poldermocro's
De Poldermocro's hebben het zwaar in een klein bergdorp nu alle luxe voorzieningen van de stad zijn weggevallen. Terwijl Yasmine een schapenkop aan het bereiden is, krijgen Tarik en Meryam een fikse woordenwisseling. De spanningen lopen hoog op.
«
»
03:41 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:01 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
De klas speelt verstoppertje, maar niemand wil zich verstoppen bij de luidruchtige Paxton, die ze steeds verraadt. Timmy helpt Paxton, maar ze raken allebei veel te goed verstopt.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Olly, het kleine witte busje
Olly en Stan gaan varen. Bazza gaat mee met Kapitein Zeepok, maar vindt het maar niets. Ze spoelen aan op een onbewoond eiland. Olly heeft een plan om ze weer thuis te krijgen.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Grote Haas leert Hazeltje hoe ze verstoppertje moet spelen, stil zijn en vooral, goed verstoppen.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
JoJo en Gran Gran hebben hun eigen sportdag met Jared en Cynthia in het park, voorzien van heerlijke broodjes en veel spelletjes om te spelen. Maar als JoJo niet snel genoeg is om de races te winnen, stelt oma een eier- en lepelrace voor.
«
»
06:06 Angelina Ballerina
Angelina en Polly hebben een verrassing voor Vaderdag. Ze laten hun vader eerst denken dat ze Vaderdag vergeten zijn, maar geven uiteindelijk een feestje in zijn winkel.
«
»
06:19 Tip de Muis
Papa en mama moeten weg en Hetty komt daarom oppassen. Maar Tip kent haar nog niet zo goed en wil haar niet als oppas. Totdat hij kennismaakt met haar en veel lol heeft. Daarna wil hij dat ze niet meer weggaat.
«
»
06:26 Charlie en Lola
Lola is heel blij wanneer haar vriendin Lotta met haar wil ruilen: Lola mag de nieuwe, zachte jas lenen in ruil voor haar handtas. En hoewel ze belooft om er heel voorzichtig mee te doen, lopen de dingen niet zoals Lola ze heeft bedacht.
«
»
06:38 No-No
No-No gebruikt Bigtooth's nieuw uitgevonden wasmachine om zijn broek te wassen. Maar de wasmachine werkt niet goed en No-No ontdekt dat al zijn broeken rood zijn geworden. Vol walging keert hij terug naar zijn hol.
«
»
06:45 Vegesauriërs
Waneer Ginger buikpijn krijgt, moeten de P-Rexen op pad om een speciaal kruid te gaan zoeken middenin het Bananaraptor-territorium. Maar Minty wordt door de Bananaraptors gevangen.
«
»
06:50 Peppa Pig
Het is de laatste dag van de cruise. Peppa, George, oma en opa willen ervan genieten.
«
»
06:55 Lief Monster
Lief Monster moet vandaag op een kleine koala passen.
«
»
07:02 Kiri & Lou
Kiri eet teveel jammie baronies en beseft dat ze goed voor haar lichaam moet zorgen.
«
»
07:06 Pingu in de stad
Als papa verkouden wordt, komt Pingu te hulp door de post te bezorgen.
«
»
07:13 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Buurman Ron komt over zijn nieuwe actieve hobby praten.
«
»
07:15 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer. Buurman Ron komt langs in de zeppelin om over zijn nieuwe actieve hobby te praten.
«
»
07:17 Brandweerman Sam
Max leert de kinderen hoe ze buiten langzaam aardappels kunnen koken, maar door hun honger worden ze ongeduldig en beginnen de problemen.
«
»
07:27 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
07:31 Kindertijd
Vigo en Lara zijn buren, maar ook beste vrienden. Samen met Roef de hond gaan ze naar het bos om met de bal te gooien. Eenmaal thuis maken ze een mooi versierde cupcake voor elkaar.
«
»
07:39 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
07:42 Lucas de spin
Als kameleon zijnde is Bodhi natuurlijk briljant in verstoppertje spelen. wanneer hij de overwinning recht in het gezicht van Lucas viert, besluit Lucas hem voor eens en altijd te verslaan.
«
»
07:48 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
07:52 PatsBoemKledder!
De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er een film over een alledaags voorwerp.
«
»
08:10 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
08:13 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
08:16 Shaun het schaap
De boer en Bitzer brengen wat tijd samen door in het bos. Shaun grijpt zijn kans en neemt Bitzer's rol aan om de heerschappij over de schapen te krijgen. Hij ontdekt echter al snel dat de klus niet zo eenvoudig is als hij eerst dacht.
«
»
08:23 Mike de Ridder
Nieuwe avonturen van de tienjarige Mike, die graag ridder wil worden.
«
»
08:35 Noddy, de detective
Het anker van de piraten is gestolen. Ze kunnen het schip niet stoppen zonder anker en blijven nu maar rondvaren. Noddy moet dit onderzoeken voor er een ongeluk gebeurt.
«
»
08:47 Klumpies
Diederuk, de koninklijke butler, blijkt te zijn verdwenen.
«
»
08:54 Pieter Konijn
Het is Pompoendag en Pieter wil een hele grote pompoen stelen uit de tuin van meneer Verhoef. Ze stelen vervolgens een pompoen die zo groot is, dat ze hem de tuin uit moeten rollen.
«
»
09:06 Sesamstraat
In de bekendste straat van Nederland beleven Tommie, Ieniemienie, Pino en Purk avonturen. Ieniemienie doet geluiden na. Ze kent er heel veel.
«
»
09:22 Jojo & Ouma
JoJo wil graag naar een nieuwe plek, dus neemt Ouma haar mee om nieuwe plekken in de plaatselijke gemeenschap te ontdekken. Ze bezoeken Jared's winkel, de gemeenschappelijke tuin en het dak van de bibliotheek en zien onderweg veel nieuwe dingen.
«
»
09:32 Sarah en Eend
Eend gaat op trektocht en Sarah voelt ineens hoe het is om te leven zonder Eend en ze mist hem heel erg. Dat doet haar denken aan haar eerste ontmoeting met Eend. Gelukkig is Eend snel weer terug, want hij mist Sarah ook.
«
»
09:39 Nelli en Nora
Vandaag komt Woef een dagje spelen. Als het begint te onweren wordt hij heel erg bang.
«
»
09:46 Sesamstraat: 10 voor...
Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. Deze keer staan Bert en Ernie centraal. De twee beleven nieuwe avonturen.
«
»
09:56 Tik Tak
Er is een bal die van de trap af stuitert, een muziekmolen met een harp en Boekenmeisje maakt een kapstok door middel van magie.
«
»
10:02 Maan en ik
Meneer Ui speelt zachtjes met zijn speelgoedbrug als hij wordt onderbroken door Little Nana en Lambkin, die een luidruchtig huppelspel spelen; in Storyland springen ze allemaal samen over de brug van meneer Ui.
«
»
10:24 Bumba Bravo Babilu
De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. Babilu leert al spelenderwijs omgaan met situaties die voor de allerkleinsten heel herkenbaar zijn. Samen maken Bumba en Babilu veel plezier.
«
»
10:30 Nurdys
Het nijlpaard en de krokodil besluiten verstoppertje te spelen tussen de oude pyramides.
«
»
10:36 Timmy tijd
Timmy is geïnteresseerd in Mittens' nieuwe muziekdoos waar ook een prachtige ballerina op staat. Wanneer Timmy en Yabba de muziekdoos per ongeluk stukmaken, mag Timmy maar de nieuwe ballerina worden.
«
»
10:41 Bing
Bing en Sula vinden een aardappel met een grappig gezicht in de moestuin van Amma. Ze besluiten voor de aardappel te gaan zorgen en geven hem de naam Neusie. De kinderen zorgen voor Neusie en laten hem de crèche zien.
«
»
10:48 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing
Tom en zijn vrienden maken muziek. Ieder instrument klinkt goed, maar samen niet. Tom hoort in de chaos een melodie.
«
»
10:53 Hoi Duggee
Duggee maakt een prachtige rotspoel, een plaats van rust voor alle dieren. De eekhoorns zien allerlei stippen met staarten in de rotspoel.
«
»
11:01 De avonturen van Pim & Pom in het museum
Pim en Pom willen spelen op het oorlogsschip 'De William Rex'. De leeuw, het trotse boegbeeld voorop het schip, beweert dat ze bange landrotten zijn, ze kunnen beter maken dat ze wegkomen.
«
»
11:06 Woezel en Pip
Woezel en Pip worden de sterrenhemel getoond. Ze laten allebei hun eigen sterrenbeeld zien.
«
»
11:11 Kiri & Lou
Kiri en Lou besluiten om alle beestjes in het bos te vragen hoe het met ze gaat.
«
»
11:16 Peppa Pig
Peppa helpt Henkie Hond met de make-over van zijn kamer met als thema piraten en zeemonsters.
«
»
11:21 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden zijn in de klas bij mevrouw Gazelle. De kinderen leren over het weer via een weerstation. Ze mogen vertellen welke soorten weer ze kennen en ze blikken terug op hun ervaringen.
«
»
11:26 Olly, het kleine witte busje
Bazza heeft een plan bedacht om meer klanten trekken voor de garage van Mick. Iedereen krijgt een kopje soep. Maar hij heeft het veel te heet gemaakt, waardoor alle auto's stukgaan. Olly bedenkt een plan om alle auto's naar de garage te slepen.
«
»
11:31 Nijntje & Vriendjes
Nijntje, Snuffie, Knorretje, Boris en Barbara spelen verstoppertje in het bos. Nijntje kan alleen Barbara niet vinden. Ze is kwijt. Opeens blaft Snuffie bij een boom en daar is Barbara.
«
»
11:36 Ella, Oscar & Hoo
Oskar en Hoo hebben de verkenningsclub bedacht om hun tuin te verkennen. Maar Ella gelooft dat een echte ontdekkingsreiziger naar een plek moet gaan waar hij nog nooit is geweest. In het geval van Ella, Oskar en Hoo is dit het donkere bos.
«
»
11:45 Charlie en Lola
Charlie en Lola spelen circus. Charlie helpt zijn kleine zus met turnen en zelf oefent hij met jongleerballen. Op zaterdag willen ze met hun grote circusshow optreden. Maar wanneer Charlie in het park met zijn vrienden voetbalt, breekt hij zijn arm.
«
»
11:57 Pop Papierstad
Het is de dag van de grote opening van het Pop Papierstad Museum en de vriendjes zijn nog op zoek naar een fossiel voor het grote podium. Maar Zip is bang voor alles wat met dino's te maken heeft.
«
»
12:08 Olivia
Julian heeft erge jeuk aan zijn voet. Dit kan hij niet gebruiken, want die middag heeft hij een voetbalwedstrijd. Dokter Olivia gaat Julian proberen te genezen. Uiteindelijk komt ze tot het ultieme recept tegen jeuk: gewoon opstaan en dansen.
«
»
12:19 Masha en de Beer
Masha vindt een bezem in het bos. De bezem blijkt allerlei bijzondere dingen te kunnen. Masha kan er zelfs op vliegen. In haar enthousiasme maakt ze een puinhoop in het huis van Beer.
«
»
12:26 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Buurman Ron komt over zijn nieuwe actieve hobby praten.
«
»
12:28 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer. Buurman Ron komt langs in de zeppelin om over zijn nieuwe actieve hobby te praten.
«
»
12:30 Calimero
Priscilla wil aan een kookprogramma meedoen en Calimero probeert dit te voorkomen, omdat Priscilla niet beseft dat ze niet kan koken.
«
»
12:41 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
12:46 Kindertijd
In 'Groen Doen' gaan we lekker naar buiten. Van zeewier eten, tot het lopen van het blotevoetenpad en van het ontdekken wat je allemaal kan beleven in een groene achtertuin tot lopen van het kabouterpad. Er is zoveel te beleven buiten.
«
»
12:54 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
12:56 Casper en Emma
Emma houdt veel van haar grote hond Bassa. Bassa is niet alleen een goede vriend, maar ook een goede wachthond. Vandaag speelt Casper bij Emma en in de tuin gooien ze Bassa een bal toe. Bassa springt over het hek en loopt weg.
«
»
13:09 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
13:12 Bob de Bouwer
Nadat hij laat opblijft om Ace-films te kijken, valt Muck in slaap en belandt hij op een brug.
«
»
13:23 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
13:27 Zin in Zappelin
Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans.
«
»
13:30 Splat & Seymour
Splat en Seymour krijgen het langverwachte nieuwe stripboek van Superkat, de super spokenjager in de bus. Maar voordat ze het kunnen lezen, 'leent' Roef het. Om van de indringer af te komen, laten Splat en Seymour zich door het stripboek inspireren.
«
»
13:41 De Smurfen nieuw
Hippe Smurf en Lolsmurf beginnen te smurfboarden in het dorp, maar Brilsmurf vindt dat gevaarlijk. Hij ziet het als zijn taak om Lolsmurf en Hippe Smurf de verkeersregels bij te brengen, die ze natuurlijk niet willen respecteren.
«
»
13:52 Bollie & Billie
De kat van mevrouw Stok komt logeren. Hij windt Bobby en zijn ouders om z'n vinger. Bill en Carolien moeten duidelijk maken dat de kat een spelletje met ze speelt.
«
»
14:05 Zo is Joey!
Joey moet naar de tandarts, maar hij wordt heel bang gemaakt door zijn vriendjes. Dus probeert hij zo'n slechte adem te krijgen dat de tandarts niet bij hem in de buurt durft te komen.
«
»
14:17 Agent Binky
Ted wordt per ongeluk de ruimte in gestuurd. Het team heeft zin in het slaapfeestje met Gracie.
«
»
14:28 Machtige Mike
Mike bereidt een special sushi-diner voor Iris, maar de wasberen zorgen voor problemen.
«
»
14:35 Interstellar Ella
Voordat ze meegaat op een jaarlijks uitstapje met haar familie wil Ella graag haar vrienden helpen. Als ze daardoor eigenlijk al te laat is om met haar familie mee te gaan, ontdekt ze de zwaartekrachtslinger. Komt ze met supersnelheid nog op tijd?
«
»
14:46 Moomin Vallei
Kleine Mie maakt de gedichten van Moomintrol belachelijk. Moomintrol is daar zo verbolgen over dat hij Miezel een brief schrijft dat ze nodig weer eens langs moet komen. Wanneer Kleine Mie lijkt te vertrekken, wordt Troela boos op Moomintrol.
«
»
15:08 Jungle Book
Kaa blijkt allergisch te zijn en hij denkt dat hij Shere Khan op moet eten om te kunnen genezen.
«
»
15:19 Peter Pan
John heeft een belangrijke piano-uitvoering, maar het oefenen lukt niet al te best. Peter Pan weet daar wel een oplossing voor, die natuurlijk is te vinden in Fantasieland.
«
»
15:42 Kosmoo
Wanneer hun vriend Justin zwaar ten val komt tijdens een BMX-wedstrijd gaan Robbe, Ellis en Kosmoo zijn fiets nader bekijken. Ze ontdekken dat de rem gesaboteerd werd. Wie kan dit op zijn geweten hebben?
«
»
16:07 Lucas etc.
Lucas, Malik en Swing hebben er alles voor over om te profiteren van het feest van Mélo. Ze besluiten actie te ondernemen door de koningen van de avond te worden.
«
»
16:15 Peperbollen
Wanneer er een verkeerd pakket bij de moeder van Jet bezorgd wordt, komen de Peperbollen in aanraking met dierensmokkelaars.
«
»
16:43 De Dodelijkste 60
In het regenwoud van Madagaskar ontmoet Steve de grootste vleeseter van het eiland, de fretkat of fossa. Ook heeft hij een onverwachte ontmoeting met een bladstaartgekko.
«
»
17:11 Kinderen voor Kinderen Superkracht
Superkracht is het allereerste liedje van Kinderen voor Kinderen NXT. Ieder kind moet de kans hebben om zijn dromen achterna te gaan. En dat begint met jezelf zijn, dus zet die clip aan en doe mee.
«
»
17:15 Teenage Boss
Bram schotelt zijn gezin een maand lang elke dag een bord macaroni met smac voor, omdat hij een PlayStation 5 wil aanschaffen. Door een verkeerde investering dreigt zijn plan te mislukken.
«
»
17:46 Alles flex
Als Anne een deur tegen rolstoelgebruiker Laura laat dichtvallen, neemt Ravi hem vals in de maling: Pas op, dit is slecht voor je karma! Daarna gaat er ineens veel mis bij Anne. Had Ravi toch gelijk?
«
»
18:02 Checkpoint
Rachel moet de rust bewaren in een stressvolle situatie, ze gaat namelijk parachutespringen.
«
»
18:28 Klaas kan alles
Klaas krijgt zijn missie van deze winterspecial van Kjeld Nuis. De bijna onmogelijke missie van Klaas is: Kan Klaas sneller over het ijs dan Kjeld Nuis? Verder is Klaas voor één dag werkzaam bij de skipatrol.
«
»
18:42 Het Klokhuis
Elkaar aanraken doe je alleen als je zeker weet dat de ander het ook wil. Voor volwassenen bestaan er speciale regels voor het aanraken van kinderen. Ze mogen geen seksuele dingen doen met kinderen. Ook niet online.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:26 Oogappels
Merel heeft last van een stalker. Dina komt erachter dat Lieke een vriendje heeft en Danny vertelt Kim wat er met zijn zusje gebeurd is. Fabie heeft een leuke ontmoeting in de stadstuin en Erik verdenkt Chris ervan dat hij porno kijkt.
«
»
20:25 Reizen Waes
Tom verkent de noordelijke staten van de VS, één van de minst bezochte streken van Amerika. Hij rijdt van North Dakota door de staten Montana en Idaho, richting de westkust.
«
»
21:20 Studio Pinkpop
Studio Pinkpop neemt de kijker mee door het blokkenschema van dit jaar. Wat zijn de headliners? Welke nieuwe namen mag je absoluut niet missen? Welke festivaloutfit moet je dragen en wat is nou dat ultieme Pinkpop-gevoel?
«
»
22:20 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben reist naar Dorset om een week bij Chris te wonen, een voormalig parachutist die de afgelopen vijf jaar langs de Britse kustlijn heeft gewandeld, liefde heeft gevonden en duizenden heeft ingezameld voor een goed doel.
«
»
23:13 Feuten het Feestje
H.S.C. Mercurius start het nieuwe schooljaar met een groot inschrijffeest. Maar een feest waar zoveel studenten van verschillende groepen bij elkaar komen kan haast alleen maar fout gaan.
«
»
00:38 Penoza
Carmen is een nieuw leven begonnen onder een nieuwe naam. Ze heeft geen contact meer met haar familie. Justitie vraagt Carmen te komen getuigen tegen haar broer en handlanger Ooms.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers