TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de grootste kabouter van het dorp is. Plop gelooft hem niet, dus stelt hij voor om iedereen op te meten. De grootste kabouter wordt beloond met vijf koeken.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft een glijbaan geknutseld en geeft een demonstratie aan zijn kaboutervriendjes. De glijbaan gaat alleen een beetje langzaam en omdat hij zeer snel naar beneden wil, smeert hij zeep op de glijbaan.
«
»
06:10 Kabouter Plop
De kabouters hebben samen een windmolen gebouwd. Omdat er zelfs geen briesje staat, weigeren de wieken dienst. Klus wil de molen toch aan de praat krijgen en besluit zelf wind te maken.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus ziet in een boom een grote sappige appel hangen. Hij wil de vrucht plukken en haalt meteen een grote ladder. Terwijl hij naar boven zal klimmen, moet Lui beneden de ladder vasthouden.
«
»
06:20 Wissper
Op verzoek van Monty het stokstaartje, nodigt Wissper Herbert het paard uit in de kolonie om de stokstaartjes een ponyrit te geven. Maar op de een of andere manier komt Herberts hoofd vast te zitten in een tunnelgat.
«
»
06:25 Wakandy
reeks waarin Andy Peelman elke uitdaging aangaat die zijn pad kruist.
«
»
06:35 Wickie de Viking
Urobe wordt tot de sterkste viking verklaard. YIvi denkt dat Vic had moeten winnen, maar Gilby meent dat dit niet dapper genoeg is. Gilby wil nu koste wat kost bewijzen dat hij dapperder is.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Als Krobak moet vluchten omdat hij aan de Zwarte Elf is ontsnapt, besluit Akka hem te helpen door hem op te nemen in de groep.
«
»
07:00 K3 Vriendenboek
Marthe mag vandaag weer samen met Jahfed de beste prankster in zichzelf naar boven halen. Julia waagt zich aan een potje voetbal met topscoorder Anouk en Hanne ontmoet de lievelings knaagdiertjes van Wende. Maar kunnen die ook racen?
«
»
07:15 VLOGLAB Crazy #Stories
Steffi moet afscheid nemen van haar mama. De vloggers hebben een verrassing voor haar om haar te steunen. Sarah krijgt slecht nieuws te horen, net zoals Stien. De kus met CJ blijft Chloe achtervolgen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een jongen krijgt bedreigende anonieme sms'en en brieven. De situatie dreigt uit de hand te lopen en Koen en Tineke moeten de dader zo snel mogelijk vinden.
«
»
08:10 Hallo K3
Als Karen hoort dat Josje met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd, besluit ze ook mee te doen. Ze vliegt erin met het trainen, maar doet dat net iets te enthousiast. Ondertussen heeft Kristel last van dromen die uitkomen.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders komen tijdens een race vast te zitten in een grot met hun rivaal, Magnus.
«
»
09:00 Super Monsters
Deze keer gaat het over de supermonsters die samen een groot Blue Moon-feest vieren. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om ze voor te bereiden. Katya besluit een slag te slaan. Hiervoor heeft ze fruit nodig.
«
»
09:10 Super Monsters
Dit keer gaat het over Zoe, die verdrietig is omdat ze onbedoeld haar röntgenzicht gebruikt. Dit gebeurt vooral als ze van streek is. Op zulke momenten onthult ze haar geheimen aan de andere monsterkinderen.
«
»
09:20 Jabaloe
Slampie heeft een dromenvanger. Alleen Moe en Slampie geloven dat de dromenvanger je wensdromen kan laten uitkomen. Als de droom van Moe uitkomt, gaan de anderen ook geloven in de dromenvanger. Sheriff Jack maakt daar maar al te graag misbruik van.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Vandaag krijgt Sofie de negenjarige Cas over de vloer. Elke maand volgt hij kinderkooklessen en hij heeft zijn zinnen gezet op het leren maken van pizza.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Douaniers houden een Vietnamese man aan die ongewone sieraden draagt. Een vrouw beweert dat ze snacks uit Taiwan meebrengt voor vrienden. Maar als ze wat dieper graven, ontdekken de douanebeambten een schokkend geheim.
«
»
12:20 Milo
Milo helpt Liam met zijn romantisch plan, maar krijgt last-minute een bericht dat No Direction vanavond zal optreden en dus moet ze zich naar huis haasten.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Peter wil weten waarom Gloria een muur rond zich heeft gebouwd. Het nieuws van Hanne zet Emma aan het denken. Alfons vliegt uit tegen Robyn.
«
»
14:15 Wittekerke
Joke voelt zich de gelukkigste vrouw ter wereld nadat haar dochter Debbie eindelijk toenadering heeft gezocht. Georges heeft het voorstel van de burgemeester aanvaard.
«
»
15:20 The Good Doctor
Een aardbeving heeft een lokale brouwerij getroffen. Het hele ziekenhuisteam gaat tot het uiterste om patiënten te redden, en elkaar.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 B&B zoekt Lief
Terwijl Marc de yogamat betreedt om samen met Annika tot rust te komen, smeedt Arno met zijn dames plannen voor een reis naar Marokko. Dirk krijgt te horen van Katia dat ze overweegt te vertrekken.
«
»
17:15 B&B zoekt Lief
Arno en Desirée dromen al hardop over Marokko, terwijl de vonken tussen Marc en Annika voorzichtig overspringen. Nicolas is nog op zoek naar de klik met Antje.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Een röntgenfoto van een pakje in het postcentrum veroorzaakt paniek als het wildlife-team het pakje probeert te openen voordat de tijd om is. Twee vrouwen die uit China komen, weigeren hun tas te openen.
«
»
18:20 Milo
Milo helpt Liam in de bungalow, maar autopech dreigt haar optreden met No Direction te verpesten. Thuis wacht Liam een onaangename verrassing: Fran is verdwenen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Rudi en Zjef worden wakker met een kater. Cédric heeft iets te vieren met Jill. Jan wil Hanne verdedigen bij Véronique, maar zij kan zijn ongezouten mening niet appreciëren.
«
»
20:40 Ze Zeggen Dat
Om te onderzoeken of echt iedereen te hacken is, geven vier Q-dj's Dina en haar partners in cybercrime toestemming om hen te proberen hacken.
«
»
21:55 Het conclaaf
Op zondag negen juni trekt het hele land naar de stembus voor de federale en Europese verkiezingen. In de aanloop daarnaartoe doen de zeven grootste partijen er alles aan om de kiezer van hun - vaak sterk uiteenlopende - standpunten te overtuigen.
«
»
23:20 Blind Gesprongen
Drie maanden geleden begon voor Senne, Jessica, Elia, Fred en Sana een groot, life-changing avontuur. Alle vijf sprongen ze blind in een nieuwe job, die ze niet zelf mochten kiezen.
«
»
00:30 Familie
Rudi en Zjef worden wakker met een kater. Cédric heeft iets te vieren met Jill. Jan wil Hanne verdedigen bij Véronique, maar zij kan zijn ongezouten mening niet appreciëren.
«
»
01:10 The Good Doctor
Een aardbeving heeft een lokale brouwerij getroffen. Het hele ziekenhuisteam gaat tot het uiterste om patiënten te redden, en elkaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers