TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
De voor het lentefeest geboekte zanger moet zijn optreden afzeggen en Werner komt met een geweldig duo om hem te vervangen. Lale voelt zich aangetrokken tot Theo, maar weet niet zeker of Theo's problemen haar te veel zijn.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 xXx: Return of Xander Cage
Xander Cage komt uit zijn zelf opgelegde kluizenaarsbestaan. Hij stelt een team samen en gaat de strijd aan met de dodelijke Xiang en diens team om een bizar wapen: Pandora's Box.
«
»
16:20 Schooled
Lainey en Glascott krijgen te maken met een bazige ouder en schakelen de hulp in van Beverly Goldberg. Mellor beseft dat hij wellicht vader wil worden als C.B. hem laat zien hoe hij voor in beslag genomen digitale huisdieren moet zorgen.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Robin Wood zoekt wraak op Spike voor het vermoorden van zijn moeder bijna dertig jaar geleden, terwijl alle anderen proberen uit te vinden hoe The First controle over hem heeft.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Lily helpt Barney een kant te kiezen in een gevecht tussen Robin en zijn moeder. Marshall en Ted krijgen een discussie over trouwcadeau's en bedankbriefjes.
«
»
18:10 Schooled
Wanneer Mellor tegen Lainey zegt dat sport op één staat op William Penn, laat ze de klas de Broadway hitmusical Rent opvoeren om Mellor te laten inzien dat de kunsten net zo belangrijk zijn als de sporten.
«
»
18:40 The Simpsons
Bart verliest zijn laatste melktand en voelt zich plotseling oud. Hij stort zich op een nieuw bedrijf, het maken van slimme, bijdehandse T-shirts voor een vreemde eend genaamd Goose Gladwell.
«
»
19:10 The Simpsons
Mr. Burns geeft een feest voor de werknemers van de kerncentrale en kondigt aan dat hij het medicijnen op recept programma voor zijn werknemers beëindigt. De enige hoop voor opa en de bejaarden is het smokkelen van goedkope medicijnen uit Canada.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Er wordt een klacht tegen Hondo ingediend, hierdoor wordt hij op non-actief gesteld. Deacon neemt het stokje over als leider van het team, als ze op zoek gaan naar een groep overvallers die het gemunt hebben op apotheken die marihuana verkopen.
«
»
20:35 The Kingdom
Nadat een Amerikaanse faciliteit in het Midden-Oosten is gebombardeerd, helpt een sympathieke Saoedische hoofdinspecteur een team van federale agenten om een terroristische cel in Riyadh te infiltreren en te ontmantelen.
«
»
22:45 Vertical Limit
Peter Garrett, een jonge bergbeklimmer, begint aan een gevaarlijke en buitengewone reddingsoperatie op de K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Peter moet zijn eigen leven op het spel zetten om dat van zijn zus Annie, en haar team, te redden.
«
»
01:00 Las Vegas
Ed, Danny en Mike zoeken naar de moordenaar van een prominente gokker. Ondertussen probeert Snoop Dogg Delinda over te halen om hem het Montecito te laten gebruiken in zijn nieuwe video.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers