TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:30 Yorkshire Firefighters
De coronapandemie blijft ieders leven beïnvloeden. De brandweer ondervindt dat aan het grote aantal oproepen van mensen die ten einde raad zijn. De brandweer van Leeds rukt uit naar een man op een brug en een brand in een stoelenfabriek.
«
»
18:30 Sporza: EK voetbal 2024 preview magazine
Landen die deelnemen aan het EK voetbal 2024 worden voorgesteld. Deze keer Nederland en Tsjechië.
«
»
18:55 The Rise and Fall of Boris Johnson
Deze aflevering werpt een licht op de chaotische kindertijd van Boris Johnson, hoe die zijn politieke opvattingen heeft gevormd en hoe de ruzies en rivaliteiten zijn honger naar macht alleen maar aanwakkerden.
«
»
20:00 Terzake Kies24
Terzake stelt twee weken lang de vraag Welke antwoorden bieden politici op de grote uitdagingen voor onze samenleving?
«
»
21:00 Apocalypse: D-Day
Lente 1944. In het zuiden van Engeland worden in het grootste geheim de voorbereidingen afgerond voor een gigantische amfibieoperatie. Voor de geallieerden is de tijd gekomen om Frankrijk te bevrijden van de nazi's.
«
»
22:45 De Afspraak Kies24
Phara de Aguirre blikt in de twee weken voor 9 juni met twee wisselende politieke watchers en een gast uit de actualiteit terug op de campagnedag. Elke dag wordt er ook gekeken wat er in de campagne aan de andere kant van de taalgrens gebeurt.
«
»
23:20 My Childhood, My Country: 20 Years in Afghanistan
In deze documentaire, die gefilmd is over een periode van twintig jaar, wordt het verhaal gevolgd van Mir Hussain die opgroeit in het rurale Afghanistan, een land waar oorlogen en conflicten elkaar al decennialang afwisselen.
«
»
00:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers