TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 DCI Banks
Als het door een ondergrondse rivier aangespoelde lichaam van de bekende advocaat Anaan Kamel wordt gevonden, valt de verdenking op Marcus Layton, een onlangs ontslagen werknemer van de kamers van het slachtoffer.
«
»
03:25 DCI Banks
Nu Geoff een verdachte is, worden hij en zijn dochter Evie in de gaten gehouden in een hotel terwijl de zoektocht naar Mullen wordt uitgebreid.
«
»
04:10 Silent Witness
Jack raakt betrokken bij een complexe zaak, waarbij hij tegenover zijn vroegere mentor komt te staan. Door de hechte band tussen de betrokken agenten wordt het een lastige zaak waarin niets is wat het lijkt.
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt een reeks inbraken waarbij de dieven door gaten te graven bij winkels en banken zijn binnengedrongen.
«
»
06:00 Ghosts
Een mysterieuze bezoeker op Button House doet een onthulling waardoor Alison van streek raakt. Thomas is eveneens uit zijn doen door zijn gevoelens voor de vreemde bezoeker.
«
»
06:25 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd door een postmortemfotograaf die bizarre en bedreigende boodschappen van gene zijde krijgt. Niet veel later doet ze een verrassende ontdekking over haar overleden vader.
«
»
07:20 Father Brown
Goodfellow keert zich tot Father Brown als hij ziet hoe Mallory een onschuldige man erin luist.
«
»
08:05 Death in Paradise
Een vrouw bekent dat ze haar echtgenoot vermoord heeft. Het onderzoek blijkt echter problematisch, want het lichaam kan nergens gevonden worden. Detective Richard Poole en zijn team staan voor een raadsel.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Als een postbode vermoord wordt, kunnen overspel en rivaliteit daarbij een rol spelen. Detective Barnaby onderzoekt zijn dood, maar dan wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
09:55 Midsomer Murders
Als een postbode vermoord wordt, kunnen overspel en rivaliteit daarbij een rol spelen. Detective Barnaby onderzoekt zijn dood, maar dan wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
10:45 The Mallorca Files
Als de beroemde icoon van St. Nicholas voor het oog van een geschokte menigte door een gemaskerde aanvaller wordt gestolen, betreden Miranda en Max de wereld van de Russische oligarchen.
«
»
11:30 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
De oplossing van de zaak lijkt gezocht te moeten worden in het verleden van Violetta.
«
»
12:20 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op een voormalige bewoner van een kindertehuis. Ondertussen legt Marlon zijn brigadiersexamen af en maakt Selwyn voor het eerst kennis met zijn dochter.
«
»
13:15 Signora Volpe
Wanneer Sylvia bij een archeologische opgraving helpt, stuit ze op een skelet in een ondiep graf. De lokale inwoners denken te weten wie in het graf ligt en wie de moordenaar is, maar Sylvia brengt een verborgen verhaal aan het licht.
«
»
14:50 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar de moord op een priester komt Murdoch erachter dat zijn lang verloren zus non is geworden. Zijn zus beweert dat een duivel verantwoordelijk is voor de dood van de priester.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Barnaby en Nelson onderzoeken de dood van de leider van een internationaal fietsteam. Het onderzoek leidt hen naar een wereld van chantage, corruptie en bloedvergieten.
«
»
16:55 Midsomer Murders
Barnaby en Nelson onderzoeken de dood van de leider van een internationaal fietsteam. Het onderzoek leidt hen naar een wereld van chantage, corruptie en bloedvergieten.
«
»
17:50 Death in Paradise
Als de zanger van een band vermoord wordt, onderzoeken Goodman en zijn team de zaak. De man werd dood gevonden in het zwembad bij het huis van zijn producer, en de verdachten laten de gemoederen hoog oplopen.
«
»
18:55 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden onder druk gezet om de dood van een volleybalspeler op te lossen, terwijl Selwyn opkomt voor een oude vijand.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Op zijn sterfbed bekent Jeffrey Roundhill dat hij acht jaar eerder zijn vrouw Evelyn heeft vermoord en hij vertelt Murdoch waar haar stoffelijke resten te vinden zijn.
«
»
21:00 Catch Me a Killer
In Pretoria maakt Micki kennis met brigadier Brink, die haar op een nieuwe zaak zet; bij de mijnstort van Cleveland is nog een lichaam gevonden.
«
»
22:00 Father Brown
Brenda wordt geconfronteerd met geesten uit haar verleden en raakt verwikkeld in een buurtruzie die eindigt in moord.
«
»
22:55 Scott & Bailey
Een jong koppel met een relatie met prostituee Nadia is gearresteerd. Als de verdachten beginnen praten, kunnen Janet Scott en Rachel Bailey de ingewikkelde moordzaken eindelijk oplossen. Privť loopt het echter niet van een leien dakje.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch onderzoek doet naar sterfgevallen rond Egyptische antiquiteiten, is Crabtree ervan overtuigd dat de doden het gevolg zijn van een vloek.
«
»
00:35 Truelove
Nigel stelt Phil voor een lastig probleem. Ondertussen begint Ayesha verdenkingen te koesteren tegen haar mentor.
«
»
01:20 Call the Midwife
Dr. Turner en zuster Crane hebben te maken met een acute uitbraak van difterie. Fred vindt een baby in een vuilnisbak die in de steek is gelaten. Het team probeert hem te verenigen met zijn moeder.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers