TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Vanja van der Leeden een stukje van haar wereld op ons bord en doet haar Indische roots alle eer aan. Ze gaat voor zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
02:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer chef Peppe Giacomazza. Een gefrituurde visschotel staat op het menu.
«
»
02:40 Sarah's Sweet Table
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
03:00 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
03:40 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
04:05 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
04:40 Streetfood
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
05:20 Tot op het Bot: Het Varken
Johan Segers maakt een fantastisch stoofpotje met varkensvlees in plaat van rundervlees.
«
»
05:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Vanja van der Leeden een stukje van haar wereld op ons bord en doet haar Indische roots alle eer aan. Ze gaat voor zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
06:05 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
07:40 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Syrco Bakker is een man die met zijn twee sterren kookt op topniveau. Hij brengt een ode aan zijn Indonesische roots en dat is een simpele nasi goreng met garnalen uit Zeebrugge.
«
»
08:30 De Wereldkeuken
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
09:15 De Sterrenkaart
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carrièreswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
09:50 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
10:25 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
10:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden staat vroeg op voor de lokale garnalen in Evans Head. Om daarna naar Blue Fattoria te gaan om John's gras-gevoerde wagyu-boerderij in actie te zien. Het is een prachtige plek.
«
»
11:10 Sarah's Sweet Table
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
11:35 De Gezonde Goesting
Kinderen zijn makkelijk blij te maken met chocola en chips, maar vandaag wil Steffi de mama's en papa's duidelijk maken dat snoepen ook gezond kan zijn. Ze maakt lekkere haverkoekjes, een verrassende ontbijtsmoothie en een stevige pompoenlasagne.
«
»
12:10 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
12:54 Chef In Eigen Tuin
Wie zegt dat zoet en smokey niet samengaan, heeft het helemaal mis. Jeroen De Pauw bakt een amandelcake met appeltjes op de barbecue in zijn eigen achtertuin. Voor wat extra pit aan zijn dessert, flambeert hij ook nog wat amandellikeur.
«
»
12:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een gigantisch culinair hart: Desmidt Bart. Hij bakt een van zijn lievelingsvissen: rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij. Een klassieke crouton zorgt nog voor wat extra bite.
«
»
13:20 Hidden Gems
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
14:10 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
15:00 Sarah's Sweet Table
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
15:25 Veldvers
Cherry, pruim, coeur de boeuf, Tomaten zijn er in allerlei soorten en vormen. De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is terecht trots op de Belgische tomaat en maakt er een frisse noedelsalade mee.
«
»
15:40 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
16:15 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade, zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa, vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta en een lasagne van risottorijst, tomaat en ragu.
«
»
16:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van krab.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst gaat vandaag aan de slag samen met chef Jan Tournier. De chef leert Gert hoe je creatief kan koken met aardpeer. Die past perfect bij een goudbruin gebakken skrei. En de verrassing van de dag is de kaasjus die Jan erbij maakt.
«
»
18:05 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
18:55 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
19:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Vischef Bart Desmidt zakt vandaag vanuit zijn restaurant met zicht op zee af naar de keuken van Gert Verhulst. Het duo bakt een lekkere eierpannenkoek, die ze daarna opvullen met garnalen en ricotta.
«
»
21:05 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
21:45 Chef In Eigen Tuin
Wie zegt dat zoet en smokey niet samengaan, heeft het helemaal mis. Jeroen De Pauw bakt een amandelcake met appeltjes op de barbecue in zijn eigen achtertuin. Voor wat extra pit aan zijn dessert, flambeert hij ook nog wat amandellikeur.
«
»
21:46 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers bezoekt vandaag doperwtenteler Maarten De Wit. Daarna gaat hij aan de slag in de keuken en maakt hij een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
22:25 Wordt aangekondigd
«
»
22:40 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food. Dat weet Jeroen de Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan. En er is ook een dessert. Dat wordt een chocoladeroompap met petit-beurrekoekjes.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer Steffi Vertriest. Een lasagnetorentje van aubergine staat op het menu.
«
»
23:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden staat vroeg op voor de lokale garnalen in Evans Head. Om daarna naar Blue Fattoria te gaan om John's gras-gevoerde wagyu-boerderij in actie te zien. Het is een prachtige plek.
«
»
00:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
00:50 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kreeft.
«
»
01:20 Open Vuur
De dag begint stevig met de Bananarama hardshake van Jord. Een milkshake met een 'scheutje' drank in. Daarna staat er nog gevulde pasta 'Culurgiones' en Mexicaanse 'Barbacoa' op het menu. Tom en Dominique proberen ook een visje te vangen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers