TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan naar Cyprus op een avontuur met een goedkope huurauto en proberen de spannende nieuwe sport autowaterskiŽn. Terug op de testbaan testen Chris en Paddy de nieuwste gezinsauto's van Audi en Lamborghini.
«
»
14:50 All New Traffic Cops
Op de M1 in Chesterfield kent een achtervolging een dramatisch einde wanneer de chauffeur van de vluchtauto bijna een afrit mist en vervolgens tegen een brandstoftruck aanrijdt.
«
»
15:45 Walker, Texas Ranger
De leiders van een witwasoperatie worden opgepakt en berecht. Hun boekhoudster wordt gevraagd om tegen hen te getuigen, maar zij heeft haar eigen plannen.
«
»
16:45 Stargate Atlantis
Terwijl drie Wraithschepen het Pegasusstelsel steeds dieper binnendringen, broedt dokter McKay op een plan om een inactieve satelliet om te bouwen tot een krachtig wapen.
«
»
17:40 Police Interceptors
Kev Shaw en Chris 'Spenner' Spencer zitten een automobilist achterna die zo dronken is dat hij zijn voertuig amper op de weg kan houden, met dramatische gevolgen.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
Voor het eerst op patrouille in Derbyshire, in het hart van Groot-BrittanniŽ.
«
»
19:40 Most Daring
In Longview, Texas, beleeft de manager van een supermarkt een nachtmerrie wanneer een gewapende man de winkel betreedt en begint te schieten. Het plan van een feestbeest om een vreugdevuur te maken, gaat in rook op.
«
»
20:35 Chicago Fire
Casey en Severide onderzoeken een verdachte brand in een daklozenkamp. Een interventie loopt maar net goed af voor Cruz. Het klikt tussen Ritter en een slachtoffer. Sylvie flirt met Grainger.
«
»
21:25 Chicago Fire
Een oproep naar een vertrouwde locatie brengt tegenstrijdige emoties en herinneringen naar boven bij Severide. Herrmann gaat op vakantie. Vervolgens is Casey niet blij met zijn vervanger.
«
»
22:20 Daylight
Een auto botst, in een tunnel in New York, frontaal op een vrachtwagen vol licht ontvlambare producten. Kit Latura probeert met gevaar voor eigen leven alle overlevenden in de tunnel in veiligheid te brengen.
«
»
00:25 Walker, Texas Ranger
De leiders van een witwasoperatie worden opgepakt en berecht. Hun boekhoudster wordt gevraagd om tegen hen te getuigen, maar zij heeft haar eigen plannen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers