TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Flip This House
Rudy en Carlos vinden een bungalow in de wijk Mount Washington in LA. Het uitzicht is fantastisch, maar de voorgevel dreigt in te storten. Vanbinnen moet het huis volledig worden gerenoveerd.
«
»
02:30 Hudson & Rex
Charlie's tante Miranda en haar vriendinnen worden betrapt bij het onderzoeken van een investeringszwendel. Nu moeten Charlie en Rex uitzoeken wie erachter zit.
«
»
03:15 Hudson & Rex
Als een beroemde actrice wordt vermoord tijdens de preview van een populair toneelstuk uit Newfoundland, neemt Rex de hoofdrol op zich terwijl Charlie achter de coulissen aan het werk gaat.
«
»
04:00 Flip This House
Lori heeft een huis gevonden met een klein huisje ernaast. Than en zij gaan over tot koop zonder de panden vanbinnen te bekijken. Als Paul de boel komt inspecteren, voorspelt hij niets dan problemen.
«
»
04:50 Below Deck
Terwijl ze zich voorbereidt op een ander charter, moet Kelley beslissen hoe verder te gaan met Trevor. De nieuwe chartergasten arriveren met een verwende poedel. Kelley krijgt een telefoontje van een geliefde.
«
»
05:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:35 Shipping Wars
Natasha's voertuig komt in het gedrang wanneer ze een vintage brandweerwagen naar zijn oorspronkelijke thuis moet vervoeren. De lading van Molly en Russell die gevuld is met Hollywood-memorabilia, blijkt een kist vol problemen.
«
»
06:00 American Pickers
Het team bezoekt een boerderij met een rijke familiegeschiedenis. Mike probeert een deal te sluiten.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank reizen door het land op zoek naar de beste motorfietsen die ze kunnen vinden.
«
»
07:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Storage Wars
Tijdens een containerveiling in de buurt van North Hollywood krijgen Dan en Laura te maken met zware concurrentie. Dave's container zou wel eens een succes kunnen zijn. Mary heeft twee objecten op het oog die perfect bij elkaar passen.
«
»
08:20 Flip This House
Rudy en Carlos vinden een bungalow in de wijk Mount Washington in LA. Het uitzicht is fantastisch, maar de voorgevel dreigt in te storten. Vanbinnen moet het huis volledig worden gerenoveerd.
«
»
09:10 Shark Tank
Twee ondernemende jonge zussen presenteren hun bodysprays en lotions voor jonge tienermeisjes. Een chocolatier toont een bijzonder soort chocolade waarin een speeltje verstopt zit.
«
»
10:10 Shark Tank
Een moeder uit Milwaukee, Oregon, presenteert een stijlvolle kledinglijn voor de kleintjes. Een vrouw uit Houston, Texas, riskeert alles voor haar multifunctionele keukenaccessoire.
«
»
11:00 Below Deck Down Under
Kapitein Jason raakt betrokken wanneer chef-kok Tzarina weigert aan een verzoek van een gast te voldoen. De laatste avond van het charterseizoen leidt tot geruzie, gehuil en verwarde relaties.
«
»
11:55 Below Deck Mediterranean
Captain Sandy begint aan een nieuw charterseizoen in de Middellandse Zee, dit keer op Malta.
«
»
13:00 Flip This House
Peter koopt een half verbouwd huis dat de eigenaren gedwongen moesten verkopen. Er kan mogelijk goed aan verdiend worden, alleen is er een groot termietenprobleem en gedoe met de bouwvergunning.
«
»
14:00 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in Mission Hills, CaliforniŽ. Ivy is op zoek naar verzamelobjecten, terwijl Rene iets groots wil kopen. Mary zoekt koopwaar dat snel doorverkoopt. Darrell roept een vriend om hulp nadat hij is getest door lokale kopers.
«
»
14:30 Storage Wars
De kopers bezoeken een veiling in Palm Springs waar veel waardevolle goederen wachten. Mary voelt zich niet op haar gemak en is bang dat haar tegenstander te voornaam voor haar is. Ivy zoekt naar vintage goederen en Darrell strijdt met Rene.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Danielle sluiten zich bij een architecturale bergingsploeg met een bijzondere missie. Ondertussen gaan Robbie en Frank op zoek naar schatten in een oud theater dat een magazijn voor rekwisieten is geworden.
«
»
15:55 American Pickers
Mike en Frank nemen twee iconische, verroeste 'rat rods' onder handen en transformeren ze weer in de klassieke Amerikaanse auto's die ze ooit waren.
«
»
16:50 Shark Tank
Een man en zijn zakenpartner laten een unieke variatie op een gewone groente zien. Andere uitvindingen die worden getoond zijn onder andere een apparaat dat bescherming biedt tegen de zon en een unieke barbecuesaus.
«
»
17:50 Shark Tank
Twee mannen tonen een technologie waarmee vissen getest kunnen worden op hoeveelheid kwik. Een jonge vrouw presenteert een modemerk dat gebruik maakt van de kracht van sociale media.
«
»
18:50 Below Deck Mediterranean
Nadat ze hersteld zijn van het verlies van hun stabilisatoren, krijgt de bemanning te maken met een gast die behoorlijk wat te klagen heeft. Chef Dave is vastbesloten om de gasten voor zich te winnen met zijn gerechten.
«
»
19:45 Below Deck Mediterranean
De bekwaamheid en het geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.
«
»
20:35 In the Dark
Murphy zet per ongeluk een reeks gebeurtenissen in gang met bijna dodelijke gevolgen voor Felix. Leslie zorgt er ondertussen met haar snelle denkwerk voor dat iedereen even op adem kan komen.
«
»
21:30 In the Dark
Gene en Josh proberen Murphy bij hun nieuwste zaak te betrekken. Felix krijgt Max zover om te onthullen wat hij verborgen hield. Leslie moet improviseren als haar plan anders loopt dan gedacht.
«
»
22:25 Hudson & Rex
Als Jesse's zus hem om hulp vraagt, gaat hij met Sarah en Rex naar het noorden van Ontario, waar ze al snel in een dodelijke situatie belanden.
«
»
23:15 Hudson & Rex
Rex vraagt rechercheur Sidney Scott om hulp in een poging zijn gewonde vrienden te redden. Hij helpt op zijn beurt Sidney met haar onderzoek naar een moord en de dood van haar man.
«
»
00:05 NCIS
Een marine-commandant sterft op Air Force One. De agenten van NCIS zoeken uit of de commandant een natuurlijke dood stierf en dwingen geheim agent Kate Todd te helpen.
«
»
00:55 NCIS
Gibbs en zijn team onderzoeken de dood van een marinier die in een geparkeerde auto verongelukte, nadat zijn parachute niet open ging tijdens een oefening. Het team gaat na of er sprake was van een ongeluk of moord.
«
»
01:40 Flip This House
Peter koopt een half verbouwd huis dat de eigenaren gedwongen moesten verkopen. Er kan mogelijk goed aan verdiend worden, alleen is er een groot termietenprobleem en gedoe met de bouwvergunning.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers