TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek een zaag gemaakt van bouten en schroeven en een magische regenwolk. Boekenjongen maakt een zaag door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt terecht in een tuin en ontmoet daar een trotse tuinman die hem zijn buitengewone bloemen laat zien en hoe je ze moet kweken. Stoppeltje raakt geïnspireerd en probeert zijn eigen bloem te creëren.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Wanneer Kaatje dit tegenspreekt, geloven ze haar niet. Tot kameraadje Sander hen aantoont dat de maan niet van kaas, maar van steen is.
«
»
06:25 Rintje
Juf Wijskop is bijna jarig. Alle hondjes mogen een optreden verzinnen. Rintje en Tobias willen gaan rappen, maar daar vindt Henriette niets aan. Zij wil een toneelstuk doen.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky droomt van een elektrische eenwieler, dus schrijft hij een brief aan Dinoklaas. Het probleem is dat de feestdag pas over zes maanden is en Ricky zijn eenwieler nu nodig heeft.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu's levenslange droom van vliegen komt uit wanneer de uitvinder zijn vliegmachine nr. twee maakt, maar Pingu's vreugde en opwinding is van korte duur, omdat het snel vreselijk mis gaat.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje en Kiki hebben zoveel plezier in de regen tijdens het wachten op oma, dat Kiki wel altijd zou willen 'wachten'.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Lou worden gebeten door een mug. Niets ernstigs, behalve dat Ferdinand, die een echte dramaturg is, allerlei vreselijke en belachelijke dingen verzint die kunnen gebeuren als ze gebeten worden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Wanneer Mae-Mae's moestuin wordt verpest, moet detective Plom het mysterie oplossen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een blind meisje komt haar kapotte blindenstok brengen. Saïd en Anna vinden de blindenstok heel interessant en willen hem dolgraag even uitproberen. Dat mag vast wel van het meisje, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester gaat vandaag niet naar het gemeentehuis omdat het foppertjesdag is.
«
»
07:30 Molang
De koning heeft genoeg van al zijn verantwoordelijkheden en wil op vakantie. Als hij zijn kroon gooit en deze op een varken terechtkomt, komen Molang en Piu Piu op een idee.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Snackslak is verliefd op Reisslak, maar die loopt voor hem weg, en daarom gaat Snackslak achter haar aan. En dat betekent dat pannenkoekendag tot groot verdriet van Mush-Mush niet doorgaat, totdat Chep zich ermee gaat bemoeien.
«
»
07:50 Lou
Na een verrassende theatervoorstelling raadt Lou's kunstleraar haar moeder aan om met haar naar een psycholoog te gaan.
«
»
08:00 Kids on the block
Op het buurtfeest wordt een talentenjacht georganiseerd. De hoofdprijs is een gloednieuwe spelconsole. Ikram beslist om met de vrienden een nummer te zingen.
«
»
08:15 Wannabe's
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract en hij is helaas nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert daarom een afscheidsfeest. Hij doet er toch nog alles aan om een superster te zijn tegen het einde van zijn werkdag.
«
»
08:30 De Smurfen
Grote Smurf is zenuwachtig, want de nieuwe Moeder Natuur komt bij hem op bezoek.
«
»
08:40 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang laat een slaapverwekkende bloem in de soep van het banket vallen. Het hele kasteel valt in slaap, waardoor Molang en Piu Piu kunnen genieten van het kasteelleven.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn door hun stam uitgekozen om een piramide in de jungle te gaan zoeken. Wat ze niet weten is dat het goed bewaard wordt door een slang.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Bunbury de beer gaat in winterslaap en Zacki rijdt namens hem de trein. Maar aan het einde van de winter gebeuren er 's nachts vreemde dingen in de krater. De vrienden ontdekken echter waarom: Bunbury slaapwandelt.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
De speldag op het kratereiland staat voor de deur, maar over de treinrit daarheen vinden al discussies plaats. Er wordt besloten dat Jonathan de Games Master wordt, omdat hij een behoorlijk goede selectie games heeft bedacht.
«
»
09:30 De Smurfen
Alle Smurfen hebben een eigen identiteit. Alleen Smurf Zonder Naam is nog op zoek naar zijn roeping.
«
»
09:40 De Smurfen
Nadat Wilde Smurf zijn enkel heeft verstuikt, verblijft hij Grote Smurfs huis om te herstellen.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya is fan van een tekenfilmheld en vraagt Oggy om met haar te spelen. Hij accepteert om haar een plezier te doen. Maar wanneer de kakkerlakken in het spel komen, verliest Oggy zijn geduld.
«
»
10:00 Tok Tok
Wanneer Pierre-Gilles een aanval krijgt, gaat iedereen schuilen en ze gaan daarna terug naar hun eigen leven. Behalve de getraumatiseerde Cécilia, die zweert haar huis nooit meer te verlaten.
«
»
10:05 Tok Tok
Della leert tellen, maar ze blijft steken bij vijf. Ze kan het getal zes maar niet onthouden. De kuikens zullen proberen de kip te deblokkeren.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Alfred en Roger verblijven in Inca-stad. Ze worden aangetrokken door het geluid van een juichende menigte, maar als ze dichterbij komen ontdekken ze dat het geluid afkomstig is van luidsprekers en dat de menigte bestaat uit kartonnen pinguïns.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Apichu, de Lamakoning, introduceert Oscar, Alfred en Roger in de buitenwijken van Inca-stad. Hier werken de arme burgers hard op het land.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor en Koenraad hebben ruzie, dus Koenraad besluit dat Pinokkio zijn beste vriend is. Maar Pinokkio is daar niet heel blij mee.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir het neefje van Roodbaard ontmoet wil hij er alles aan doen om, net als hij, een echte oger te worden.
«
»
10:45 Royals Next Door
Wanneer een schoolfeest botst met een staatsdiner, bedenkt Stella een plan om beide bij te wonen. Een idee dat vanaf het begin gedoemd lijkt te mislukken en haar alleen maar in de problemen kan brengen.
«
»
10:55 Royals Next Door
Wanneer de Royals vergeten uit te schakelen voor Earth Hour, laat een ontzette Stella haar familie een week lang leven bij kaarslicht, maar dat loopt al snel uit op chaos.
«
»
11:10 Lou
Lou's moeder ruimt de flat op en gooit de oude spullen van haar dochter weg. Lou vindt dat niet leuk. Hoe kan haar moeder voor haar beslissen wat ze wil houden en wat niet? Emma antwoordt dat ze haar dochter veel te goed kent.
«
»
11:25 Lou
Lou weet niet wat hij moet doen. Sinds ze voor Michel opkwam, klampt hij zich aan haar vast.
«
»
11:35 Dodo
Het is Joe Connolly's eerste dag op de middelbare school en alles gaat mis. De ergste eerste dag ooit overleven zonder zijn beste vriend zou wel eens moeilijk kunnen worden.
«
»
11:45 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
11:55 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen én ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een kind leert omgaan met een slepende ziekte die haar zenuwstelsel aantast met grote gevolgen.
«
»
12:25 GameKeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
12:50 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een spectaculaire reuzenschommel en een heus fietsparcours.
«
»
13:05 DierenDetectives
Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. De olifant neemt haar mee op zijn rug om te vluchten voor de tsunami.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya wint alle spelletjes. Oggy, een zeer slechte speler, kan niet tegen deze herhaalde nederlagen. Op de rand van een zenuwinzinking stellen de kakkerlakken een alliantie voor. Hij is niet het type om vals te spelen, maar hij moet winnen.
«
»
13:40 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
13:50 Lou
Als er iets is waar Lou een hekel aan heeft, dan is het wel de kleur roze. Dus verklaart Lou de kleur de oorlog en verbant hem voorgoed uit haar garderobe.
«
»
14:05 Royals Next Door
Wanneer Stella en haar vrienden een tuinverkoop organiseren, beseft Stella dat haar grootmoeder eigenlijk een grote hulp kan zijn, want 'normaal' is slechts een kwestie van definitie.
«
»
14:20 Tok Tok
Iedereen bereidt zich voor op de grote show tijdens Rosie's eerste maanfestival.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Alfred en Roger zijn nog steeds te gast bij Apichu, de verblijfplaats van de Llamakoning. Als Roger per ongeluk een waardevolle kristallen schedel breekt, worden ze voor straf de arena ingeduwd om het op te nemen tegen een worstelaar.
«
»
14:30 Prinsessia
De stijlvolle Roos is helemaal geobsedeerd met zen meditatie en sleept de andere prinsessen mee. Iedereen wordt steeds minder prinsesachtig.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir wil net als Somnella een echte ridder worden, maar zijn moed wordt al snel getest als het pantser van een oude ridder voor problemen zorgt.
«
»
14:55 Mega Mindy
De commissaris en de burgemeester denken allebei dat ze de `held van het jaar'-prijs zullen winnen. Terwijl zij allebei hun speeches schrijven, worden er in het bos illegaal bomen gekapt en verkocht.
«
»
15:20 Molang
Wanneer hij geconfronteerd wordt met een enge draak, rent de legendarische held weg. Molang en Piu Piu halen hem in en helpen hem zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil graag eens in de plaats van Marie in het ijssalon staan, want dan kan hij de nieuwe pet van Marie opzetten. Hij doet alsof hij zijn benen heeft gebroken en vraagt Marie om hem te vervangen als turnjuf.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van de Titanic nadat ze met geluk een kaartje hebben gewonnen. Helaas worden de twee vrienden van elkaar gescheiden. Piu Piu zit in de eerste klasse en Molang in de tweede klasse.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Chep besluiten na de redding van een Zwamukkie een reddingsbrigade te beginnen, want held zijn bevalt ze wel. De vraag is echter of de andere Zwammetjes wel op hun acties zitten te wachten.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz wil zo populair zijn als de kerstman, dus legt hij cadeautjes bij de voordeuren van zijn buren. Magoo heeft ondertussen een schoonmaakservice opgericht, en denkt dat de cadeaus rotzooi is.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Om populairder te worden, creëert Fizz een nuttige robot die ontworpen is om de inwoners van de stad van dienst te zijn. Wanneer zijn android de misplaatste zakdoek van Marnie oppikt, wordt Magoo jaloers en gelooft hij dat hij een rivaal heeft.
«
»
16:00 Imago
De helden bezoeken de mensen van Lopori, die elk jaar de harmonie tussen Arkanisten en Imagos vieren. Helaas verstoort een mysterieuze wind hun uitzinnige dansen en brengt Armadiode en Floribou in de ban.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Rox
Een groep bandieten wil de satelliet uit het World Space Center omvormen tot een gevaarlijk wapen. Team Rox moet in actie komen op de criminelen tegen te houden.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie 9.
«
»
17:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ergert zich aan een rebelse haarlok en ze heeft net haar kam gebroken. Ondanks zijn inspanningen is Oggy niet in staat Piya's haar te kammen, maar hij staat erop dat het hem in zijn eentje lukt.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien heeft drie insecten verzameld voor Thomas: een hommel, een bij en een wesp. Er wordt gekeken naar het verschil tussen deze insecten en welke steek het meeste pijn doet.
«
»
18:15 Nachtwacht
Cooper en Helena verdwijnen spoorloos. De Nachtwacht beseft dat ze te maken hebben met Dwaallichtjes, maar die doen normaal gezien geen vlieg kwaad. Het duurt niet lang voor ze op het spoor komen van een slecht wezen dat hen aanstuurt.
«
»
18:40 De Hoppers
Arno wil dit jaar voor de eerste keer de Hopper Cup winnen. Daria heeft zich ingeschreven voor een zomerkamp van NASA. Ze hoopt dat ze toegelaten wordt.
«
»
18:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly gaat live voor 24 uur en blijft zichzelf de hele tijd filmen. Hierdoor laat hij onbedoeld zien wat er allemaal gebeurd achter de schermen van Video King. Dit is lastig, want uitgerekend vandaag wil Mike zich verstoppen.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Ines is jaloers op de `vriendschap' tussen Lena en Thea en The Blok behaalt een overwinning. Alle meiden hebben echter verschillende ideeën en er ontstaat al snel een conflict tussen Ines en Lena.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:15 Eerste keus
In deze aflevering trekken Tom Waes en Pieterjan De Smedt naar het Guldensporencollege, Campus Engineering in Kortrijk. Ze maken kennis met de laatstejaars die in juni voor de eerste keer naar de stembus mogen.
«
»
22:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers