TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen Uitzending
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus wil de staande klok herstellen die Plop van zijn zoldertje heeft gehaald. De klok uiteenhalen is geen enkel probleem, maar bij de montage ervan houdt de kabouter enkele stukken over.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kwebbel is triestig. Ze zou graag kabouterkindjes krijgen, maar dat is onmogelijk want ze heeft geen kaboutermannetje. Plop zoekt een oplossing voor dit probleem.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Plop en Klus timmeren een nestkastje voor de vogels in het bos. Ondertussen bakt Kwebbel een taart. Wanneer Smul binnenkomt, moet Plop de taart verstoppen.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Kwebbel is verliefd op kabouter Wally, de beste zanger van heel het kabouterbos. Plop, Smul en Klus zijn jaloers en wanneer ze zien dat kabouter Wally lang haar heeft, krijgt Klus plots een idee.
«
»
06:45 Heidi
Tijdens een wandeling ziet grootvader een dame in rood lopen die enorm lijkt op zijn verdwenen vrouw Anna. Heidi gaat op onderzoek uit.
«
»
07:10 Maya!
Willy en Maya leggen alles klaar voor een picknick. Maya denkt dat Willy stiekem de pollen op heeft gegeten, maar dat is niet zo. Willy is boos en gaat in een hoekje zitten mokken.
«
»
07:25 Welkom bij K3!
Marthe, Hanne en Klaasje zijn nog steeds dozen aan het uitpakken. De K3'tjes delen hun favoriete momenten met de kijkers. Maar dan ontdekken de meisjes een mysterieus doosje.
«
»
07:40 Welkom bij K3!
Langzaam maar zeker begint de flat van Hanne, Marthe en Klaasje vorm te krijgen. Er zijn al heel wat dozen uitgepakt, maar er blijven nog heel wat fijne herinneringen over.
«
»
07:55 Hallo K3
De dames vinden hun eetgewoonten te weinig gevarieerd, ze eten elke week dezelfde dingen. Josje beslist daarop dat zij eens een keertje zal koken.
«
»
08:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval met blikschade. Een routineklus, denken ze, maar dan toch één met een ongewone afloop.
«
»
08:50 De Code van Coppens
Dimitri Vegas & Anouk Matton en Christoff & Lindsay komen terecht in de loopgraven van de Tweede Wereldoorlog waarin ze de vijandige bunker zo snel mogelijk tot ontploffing moeten brengen.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Nonkel Jef heeft veel pijn, maar wil niet naar de dokter. Uiteindelijk bedenken Izzi en Odette een plan zodat de dokter toch een diagnose kan stellen, zonder dat Jef dit door heeft.
«
»
10:05 Geen Uitzending
«
»
12:05 Timeless
Het team traceert Flynn naar het Las Vegas van 1962. Hij probeert aan plutonium te geraken door de minnares van president Kennedy te chanteren. Rufus doet een schokkende ontdekking over een collega.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:10 Lego Masters USA
Voor de volgende opdracht moeten de duo's een boomhut bouwen in een échte boom. Hun creatie moet bovendien in de boom blijven hangen zonder gebruik te maken van enige vorm van ondersteuning.
«
»
15:05 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:25 Ice Age: Continental Drift
Nadat een compleet continent door een aardverschuiving op drift is geslagen, raken Diego, Manny en Sid gescheiden van de rest van de kudde.
«
»
16:55 The Masked Singer (BEL)
Zeven nieuwe Masked Singers laten voor het eerst hun stem los op de kijker. Maar net als Skiwi vorige week zal één van hen zonder pardon zijn of haar masker moeten afzetten en de show verlaten.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:50 Comedy Toppers
Komische show.
«
»
20:30 Bad Boys for Life
Mike Lowrey en Marcus Burnett gaan de strijd aan met de gewelddadige seriemoordenaar Armando Armas. De huurmoordenaar heeft het duidelijk op Mike gemunt, al is niet helemaal duidelijk waarom.
«
»
22:45 Baby Driver
Baby is een getalenteerde chauffeur van vluchtauto's die bij iedere klus de politie van zich af weet te schudden. Wanneer de liefde zijn pad kruist, wil hij kappen met zijn criminele activiteiten.
«
»
00:55 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers