TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Reality-show.
«
»
12:30 Hotel Inpector
Realityreeks.
«
»
13:25 Helse bruiden
Realityreeks.
«
»
14:20 Seven Year Switch Netherlands
Na zo lang leven zonder hun eigen partner hunkeren de deelnemers naar informatie over hen. Maakt hun geliefde net zulke grote stappen als zijzelf? Ze krijgen foto's te zien van hun partner.
«
»
15:15 Love in the Flesh
Vandaag staat in het teken van communicatie en daar wringt nu net het schoentje bij Niki en Christos. Een nachtje in de suite heeft Kwame en Jess deugd gedaan.
«
»
16:10 Familie Gillis: Massa is kassa
Op de elf vakantieparken van Peter is het volle bak. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren.
«
»
17:05 US Kitchen Nightmares
Ondanks een schitterende start staat 'Mama Rita's' een jaar na de opening op de rand van het faillissement. Gordon gaat langs om uit te zoeken waar het fout loopt.
«
»
18:00 American Ninja Warrior Specials
In deze special uit 2014 nemen de beste ninja's van team USA het op tegen de beste ninja's van Team Japan en Team Europe. Wie neemt de felbegeerde trofee mee naar huis?
«
»
20:25 Solo: A Star Wars Story
Nadat zijn grote liefde wordt gevangengenomen, raakt Han Solo verwikkeld in de criminele onderwereld en ontmoet zijn toekomstige co-piloot Chewbacca en de beruchte gokker Lando Calrissian.
«
»
22:50 The Last Stand
Ray Owens, de bijna gepensioneerde sheriff van een slaperig grensstadje, zet alles op alles om een ontsnapte drugsbaron op te pakken voor hij de grens naar Mexico kan oversteken.
«
»
00:45 Extreme Love Stories
Transgender Wyley uit Texas raakte ongepland zwanger tijdens zijn transitie. - Carl en Kenya zijn getrouwd, maar hebben naast hun partner ook nog seksuele betrekkingen met anderen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers