TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:00 Joe
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:45 Joe
«
»
16:15 Geen uitzending
«
»
16:45 Dennis
Dennis is terug alleen, Frederik wil hem aan een vriendin helpen en regelt een dat emet z'n nichtje Liselotte.
«
»
17:20 Nonkel Jef
Er komt een groep scouts op het erf van nonkel Jef logeren. Uiteraard vindt hij weer een manier om hier geld uit te slaan.
«
»
17:50 Nonkel Jef
Wanneer nonkel Jef en Sander op strooptocht gaan, ontdekken ze een drenkeling. Jef springt in het water om hem te redden.
«
»
18:20 Nonkel Jef
Op de boerderij krijgt men te kampen met de ene tegenslag na de andere. Odette is ervan overtuigd dat het tij zal keren als nonkel Jef op bedevaart gaat.
«
»
18:50 Nonkel Jef
Magda veroorzaakt weer een misverstand en denkt dat Odette een van de dagen moet bevallen.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Het koor heeft er een nieuw lid bij. Deze blijkt verliefd te zijn op nonkel Jef. Sander is daar helemaal niet gelukkig mee.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
Maria wordt gegijzeld door Generaal Von Klinkerhoffen zolang de motor van zijn grasmachine niet terug is.
«
»
20:25 'Allo 'Allo!
Er wordt een poging gedaan de piloten te helpen ontsnappen met een antiek vliegtuig. Ondertussen krijgt Gruber het schilderij van de 'Gevallen Madonna' om daar een kopie van te maken.
«
»
21:15 'Allo 'Allo!
Rene heeft 'De Gevallen Madonna' verstopt achter een oud schilderij. De Generaal ontdekt dat dit schilderij een Van Gogh is en besluit het te stelen.
«
»
21:55 'Allo 'Allo!
De vliegeniers bevinden zich in het mortuarium verkleed als sloeries. Ze wachten tot ze nieuwe uniformen kunnen aantrekken.
«
»
22:30 'Allo 'Allo!
René, kolonel Von Strohm en kapitein Geering zitten nog steeds in het krijgsgevangenenkamp.
«
»
23:05 De Pfaffs
Kelly is vandaag in de ban van carnaval. In het Limburgse Hamont neemt ze deel aan de jaarlijkse carnavalsoptocht, waar ze op een praalwagen de enthousiaste carnavalsvierders mag aanmoedigen.
«
»
23:45 NYPD Blue
Arthur Fancy is woedend. Omdat het achterlicht van zijn auto stuk is, wordt hij door twee blanke agenten aan een vernederende controle onderworpen. Hij eist dat beide mannen zich verontschuldigen.
«
»
00:40 Zeg 'ns Aaa
Koos en Jopie gaan in de video. Map doet een fotosessie.
«
»
01:05 Zeg 'ns Aaa
Hans gaat schaatsen met Esther.
«
»
01:35 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers