TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 SAS: Who Dares Wins
De rekruten worden gedropt op de Schotse Hooglanden en opgejaagd door een groep jagers. Nadien worden ze onderworpen aan een extreme ondervraging. Wie houdt er stand?
«
»
15:05 SAS: Who Dares Wins
De laatste zes rekruten worden onderworpen aan een doorgedreven ondervraging. Daarnaast moeten ze ook de speciale techniek 'drownproofing' leren beheersen.
«
»
16:05 The Island With Bear Grylls
Na vier weken op het eiland zijn de eilandbewoners samen ongeveer 160 kilo afgevallen. De laatste dagen op het eiland stellen iedereen zwaar op de proef.
«
»
17:05 The World's Deadliest Weather
In het noorden van Californië woeden verschillende bosbranden. - Nabij Costa Rica zorgt een woeste zee ervoor dat een toeristenboot kapseist.
«
»
18:05 9-1-1: Lone Star
Brandweerman Owen Strand overleefde als enige van zijn kazerne in Manhattan de aanslagen van 9/11. Hij besluit naar Austin, Texas, te verhuizen.
«
»
19:05 9-1-1: Lone Star
Het team moet een uitbraak van kwikvergiftiging, waarbij de slachtoffers zich als een soort zombie gedragen, zien in te tomen. Owen moet in het reine zien te komen met zijn ziekte.
«
»
20:00 All New Traffic Cops
Na een wilde achtervolging arresteren de agenten een man die onder de invloed is van cocaïne en cannabis. In Derby zijn John Terry en Alex Boniface op zoek naar een gewapende verdachte.
«
»
20:55 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Matt Turner, die al meer dan 20 jaar dienst achter zijn naam heeft, doet een verrassende ontdekking in een voertuig dat hij heeft tegengehouden.
«
»
21:50 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
De politie onderzoekt een ongeluk nabij Manchester Airport. Hoe het ongeluk kon gebeuren is een raadsel, tot agent Andy Doran dashcambeelden bekijkt van een bestuurder die het ongeluk zag gebeuren.
«
»
22:50 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Mike Clark houdt het voertuig van een vermoedelijke drugsdealer tegen. Bij een huiszoeking bij de man thuis doet de politie een verrassende vondst.
«
»
23:45 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Doran is op zoek naar een vermoedelijke autodief. Na een vruchteloze zoektocht, wordt de politiehond erbij gehaald. Agent Hollis wordt opgeroepen voor een zwaar verkeersongeluk.
«
»
00:40 The Kids Are Alright
Timmy moet kiezen: volgt hij het carrièrepad dat zijn vader voor hem voor ogen had of zet hij alles op alles voor een carrière in de showbizz? Lawrence gaat op oefendate met Eddie.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers