TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
«
»
09:15 Onderbreking
«
»
11:45 Modern Family
Een kerel die vroeger in de buurt woonde, keert terug en blijkt tot internetmiljardair te zijn opgeklommen. Reden genoeg voor Phil om te mijmeren over wat hij geworden zou kunnen zijn.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:45 Love Locks
Lindsey Phillips werkt voor een kunstmagazine in New York. Ze trekt samen met haar dochter Alexa naar Parijs, waar die laatste een kunstopleiding gaat volgen.
«
»
16:40 Modern Family
De volledige familie broedt op een plan om een groot feest te geven voor de verjaardag van Jay. Tijdens de uitvoering van hun plannen, komen zowel Phil als Cam in de problemen.
«
»
17:00 Modern Family
De Pritchett/Dunphy-clan reist af naar Jackson Hole, Wyoming, om een week op een ranch te verblijven. Phil probeert Jay te imponeren met z'n cowboyskills.
«
»
17:30 Modern Family
Mitchell en Cameron hebben groot nieuws, maar Lily neemt de aankondiging niet zo goed op. Manny wordt beschuldigd van diefstal.
«
»
18:00 Modern Family
Phil en Luke verdiepen zich volop in hun nieuwe hobby: koorddansen. Gloria raakt geïrriteerd wanneer Jay meer aandacht heeft voor de hond dan voor haar.
«
»
18:25 Modern Family
Claire start een petitie voor een stopbord op een druk en gevaarlijk kruispunt. Jay en Manny gaan samen van deur tot deur om inpakpapier te verkopen ten voordele van Manny's school.
«
»
18:55 Valentine's Again
Katherine beleeft de ergste Valentijnsdag van haar leven, waarna ze haar geloof in de liefde verliest. Op weg naar huis komt ze een mysterieuze figuur tegen die een spreuk over haar uitspreekt.
«
»
20:35 Catch Me If You Can
Frank Abagnale Jr. bluft zich door het leven als piloot, advocaat en dokter en ondertussen licht hij tientallen banken op door het vervalsen van cheques. Vier jaar lang maakt de FBI jacht op hem.
«
»
23:10 The First Purge
In een poging om de criminaliteitscijfers te doen dalen besluit de politieke partij NFFA, de New Founding Fathers of America, een experiment uit te voeren op Staten Island: een wetteloze avond.
«
»
00:55 Mr. Robot
Elliot bezoekt het Queens Museum en is geschokt. Janice wil alle details van Dom en Darlene.
«
»
01:50 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers